Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Δεν είμαι τελείως άνετη όταν βγω έξω, αυτό με καταπιέζει»

Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών συνάντησαν την Κατερίνα Παναγοπούλου...

Στα χέρια της πρώην του Λίαμ Πέιν 28.500.000 €

Παρόλο που ο Λίαμ Πέιν δεν άφησε διαθήκη, ο...

Γιώργος Καφετζόπουλος: Η πρώτη δήλωση για την υπόθεση με τα όπλα του...

Ο Γιώργος Καφετζόπουλος, γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, κάθισε στον...

Και καλοκαιρινός Πάτρας στον ΑΝΤ1

O Θανάσης Πάτρας, όπως ακούγεται έντονα τα τελευταία 24...

Οι δικαιολογίες του παίκτη του «Power of Love» που τον έκαψε η «λευκή κυρία»

Το παίζει... θύμα

Παγίδα, απερισκεψία, ανάγκη για χρήματα είναι κάποιες από τις δικαιολογίες που προτάσσει ο πρώην παίκτης του reality του Σκάι «Power of Love», προκειμένου να δικαιολογήσει τη σύλληψή του για κατοχή και διακίνηση 235 γραμμαρίων κοκαΐνης.

Ο 36χρονος Αλέξανδρος Κολυβάς, ο οποίος έγινε τσακωτός από την Ασφάλεια Κατερίνης στη Λεπτοκαρυά Πιερίας να έχει μέσα σε αυτοσχέδια κρύπτη πολυτελούς οχήματος τη συσκευασία με τη «λευκή κυρία», τα αποδίδει όλα σε μια απερισκεψία.

«Όλο αυτό που έκανα έγινε τελείως απερίσκεπτα. Χωρίς να το σκεφτώ καθόλου. Χρειαζόμουν κάποια χρήματα, καθώς ήμουν σε απόγνωση. Κάποιος που γνώριζα μου ζήτησε να μεταφέρω ναρκωτικά, χωρίς όμως να ξέρω ότι πρόκειται για τόσο μεγάλη ποσότητα. Αν γνώριζα, δεν θα τολμούσα ποτέ να το κάνω. Μου είχε υποσχεθεί ότι θα μου έδινε 1.000 ευρώ και το δέχτηκα για να μπορέσω να εξοφλήσω και εγώ κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που είχα» ισχυρίζεται μέσα από τα κρατητήρια και προσθέτει: «Ισως να ήθελε κάποιος να μου τη στήσει, να είμαι θύμα μιας πλεκτάνης, αλλά δεν μπορώ να το γνωρίζω σίγουρα. Αυτό που έκανα ήταν μεγάλη ηλιθιότητα. Νόμιζα ότι ήταν μια πολύ μικρή ποσότητα για συγκεκριμένο άνθρωπο στη Θεσσαλονίκη. Πήγα τελείως απερίσκεπτος με το αυτοκίνητό μου χωρίς να τρέχει τίποτα. Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο, δεν ξέρω εγώ από αυτά. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Ηταν τρομερό λάθος. Τους εμπιστεύτηκα. Τον ήξερα αυτόν που το έκανε, αλλά όχι πολύ καλά».

Ο ίδιος, περιγράφοντας τον εαυτό του, είπε: «Δεν είμαι ούτε έμπορος ούτε χρήστης, δεν καπνίζω, δεν πίνω και γενικά έχω μια πάρα πολύ καλή αθλητική ζωή, όπως με ξέρουν όλοι».
Είπε ακόμη ότι είναι άνθρωπος της εργασίας που δεν έχει καμία βοήθεια και, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «όταν βγήκαμε από το reality, όλοι οι παίκτες έκαναν διακοπές και εγώ με 40 βαθμούς έβαζα ακόμα air-condition».

Σήμερα ο 36χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή Κατερίνης προκειμένου να απολογηθεί για την κακουργηματική κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

«Τσακώσαμε» τον Λευτέρη Πανταζή με την εντυπωσιακή, 30χρονη σύντροφό του

«Φωτιά» έβαλε στα media ο Λευτέρης Πανταζής μετά την...

Ιζαμπέλα Κογεβίνα: Στα δικαστήρια με τον πρώην άντρα της για τα παιδιά τους

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην...

Αγνώριστη η Ασπασία Μηλιαράκη – Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός

Η Ασπασία Μηλιαράκη έπαιξε σε αρκετές σειρές πριν μια...

«Arrivederci» από Βουλγαράκη σε Λιάγκα για χάρη του έρωτα

Ετοιμη να πει «Arrivederci» όχι μόνο στον Γιώργο Λιάγκα...

Πώς πρώην υπουργός έπιασε τον Μάη με σύζυγο και ερωμένη

Μια ιδιαίτερη Πρωτομαγιά αποφάσισε να κάνει ο αμετανόητος πρώην...
spot_img