Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Μάριο Καλντερόνε: Ο Λαρισαίος Αλέν Ντελόν της σικελικής Μαφίας

Η «νόσος των αρχιμαφιόζων», όπως του Ιταλού «νονού των...

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου τα κανάλια παίρνουν θέσεις μάχης και βγάζουν από...

Ολα για όλα... από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου! Τον...

Βιασμοί Ίλιον: Ψάχνουν τον 15χρονο αρχηγό που το έσκασε στην Αλβανία

Οι «οκτώ» φέρεται ότι λειτουργούσαν ως συμμορία, με τον 15χρονο που φέρεται ότι έχει διαφύγει στην Αλβανία να έχει αρχηγικό ρόλο

Οι έρευνες των αστυνομικών έχουν επικεντρωθεί στον εντοπισμό του 15χρονου Αλβανού «αρχηγού» της ανήλικης συμμορίας βιαστών του Ιλίου, ο οποίος διαφεύγει, σύμφωνα με πληροφορίες, στην πατρίδα του.

Από τη Νάντια Αλεξίου

Παράλληλα, θέμα ωρών είναι η έκδοση έξι ενταλμάτων, εκ των οποίων τέσσερα για τις φίλες των ανήλικων κακοποιητών του 15χρονου Αλβανού, ενώ στο μεταξύ έχουν ήδη προφυλακιστεί οι τρεις από τους έξι συλληφθέντες, και ένας ακόμα, ο οποίος δεν είχε κλείσει τα 15 χρόνια, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

e71a16f5d57a4c0386b53fcce5a9a925 Τα νέα εντάλματα αναμένεται να είναι σε βάρος δύο 15χρονων από την Αλβανία και τεσσάρων κοριτσιών -μια 14χρονη και τρεις 15χρονες-, τα οποία, σύμφωνα με το θύμα, ήταν παρόντα στις φρικιαστικές σκηνές μέσα στην μονοκατοικία, χωρίς όμως ενεργό ρόλο. Σήμερα απολογούνται ακόμα δύο από τους ανηλίκους της ομάδας των βιαστών, οι οποίοι παρέμεναν υπό κράτηση, καθώς ζήτησαν κι έλαβαν επιπλέον προθεσμία.

OmadikosViasmos 15xronos Ilion1 2048x1536 1

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει κατά την προανάκριση, η συμμορία των ανηλίκων αποτελείται από παιδιά οικογενειών Βουλγάρων και Αλβανών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Οι «οκτώ» φέρεται ότι λειτουργούσαν ως συμμορία, με τον 15χρονο που φέρεται ότι έχει διαφύγει στην Αλβανία να έχει αρχηγικό ρόλο. Αυτόν άλλωστε έχει υποδείξει το θύμα και ως το άτομο που διακινούσε τα βίντεο με τις σκηνές βιασμού του στα τηλέφωνα άλλων μαθητών του σχολείου. Στο μεταξύ, η μία από τις 15χρονες που φέρεται ότι έχουν εμπλοκή στην υπόθεση αρνείται ότι ήταν παρούσα στους βιασμούς και λέει ότι μετά την αποκάλυψη της κτηνωδίας δέχεται απειλές μέσω διαδικτύου.

vasso

«Την ημέρα που γινόταν αυτό είχα κανονίσει με μια άλλη κοπέλα να πάμε βόλτα και έτυχε να περάσουμε να πούμε ένα “γεια”. Είπαμε “γεια” απέξω, φύγαμε και μετά εγώ προσωπικά το έμαθα όταν αυτά τα βίντεο άρχισαν να διαδίδονται στο σχολείο μου» ανέφερε η ανήλικη στο Star. «Δεν έχω κάνει τίποτα. Δεν ήμουν μπροστά στη σκηνή του βιασμού. Ενώ εγώ συμπαραστέκομαι στο παιδί και του δίνω κουράγιο, μου λένε να πεθάνουν οι γονείς μου και εγώ φοβάμαι να κυκλοφορήσω» είπε η ίδια, έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα της.

«Από ό,τι φαίνεται, εκείνη τη στιγμή, που μάλλον θα τραβούσαν βίντεο, η κόρη μου έτυχε να περνάει απέξω με τις φίλες της και είπαν ένα “γεια” όταν τους είδαν μαζεμένους, χωρίς να βλέπουν κάτι που να τους κινεί την περιέργεια ή ότι θα γινόταν κάτι άσχημο. Απλά χαιρέτησαν και έφυγαν» πρόσθεσε ο πατέρας της μαθήτριας και σχολίασε: «Σαν πατέρας ενός 15χρονου παιδιού στενοχωριέμαι πάρα πολύ για αυτό που έχει γίνει στο παιδί και για αυτό που έχει τραβήξει» κατέληξε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....