Πέμπτη, 15 Μαΐου, 2025

Η παράσταση «Θελεστίνα» έρχεται στην Αθήνα

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε συμπαραγωγή με τα...

Ο Διονύσης Ζάχος στα «Τετράγωνα των Αστέρων»

«Και μην ξεχνάτε σας αγαπώ!» λέει ο Διονύσης Ζάχος...

Απόστολος Λύτρας – Θεοδώρα Παπαδοπούλου: Παντρεύονται στις 4 Ιουλίου

Όπως είχε αποκαλύψει ο Απόστολος Λύτρας πριν από λίγο...

Διαζύγιο από τη Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε ο Μάνος Δασκαλάκης

Διαζύγιο εις βάρος της εν διαστάσει συζύγου του λόγω των κατηγοριών που αντιμετωπίζει η 34χρονη

Ο επίλογος στη θυελλώδη σχέση του Μάνου Δασκαλάκη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατέληξε στον θάνατο των τριών παιδιών τους, αναμένεται να γραφτεί τον ερχόμενο Ιούνιο στα δικαστήρια της Πάτρας.

Ο πατέρας των αδικοχαμένων παιδιών κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μέσω του δικηγόρου του Δημήτρη Καράμπελα στο αρμόδιο τμήμα του Πρωτοδικείου. Ο Μάνος Δασκαλάκης ζητά να βγει το διαζύγιο εις βάρος της εν διαστάσει συζύγου του λόγω των κατηγοριών που αντιμετωπίζει η 34χρονη για τη δολοφονία των τριών παιδιών τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας των τριών κοριτσιών παρίσταται ήδη στην υποστήριξη της κατηγορίας εναντίον της κατηγορουμένης, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις Φυλακές Κορυδαλλού για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους, ενώ εκκρεμεί η απολογία της για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών.

Η αγωγή διαζυγίου επιδόθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα στις φυλακές. Η δικάσιμος έχει οριστεί για τον ερχόμενο Ιούνιο στο Τμήμα Διαζυγίων του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών. Αξίζει να σημειωθεί πως όλο το προηγούμενο διάστημα ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου για δύο λόγους.

Ο ένας είναι πως δεν είχε εξασφαλίσει τα χρήματα που απαιτούνται για τη δικαστική διαδικασία και ο δεύτερος είναι ότι περίμενε την εξέλιξη της υπόθεσης δολοφονίας των τριών παιδιών για την οποία κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

όπως είχε εξηγήσει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη, αποτελούσε προτεραιότητά του να γίνει γνωστή η αλήθεια για τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

Μαρούσα Στρογγύογλου: Η Αφροδίτη του «Άκρως Οικογενειακόν» ποζάρει με τα παιδιά της

Η Μαρούσα Στρογγύογλου έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά...

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε αναπηρικό αμαξίδιο στα γενέθλια του Μεταξόπουλου

Από το πάρτι γενεθλίων του σπουδαίου χορογράφου, δεν θα...

Δανάη Επιθυμιάδη: Θυμάστε σε ποια σειρά έπαιζε 12 χρόνια πριν τον «Τιμωρό»;

Η Δανάη Επιθυμιάδη κέρδισε τις εντυπώσεις με το ρόλο...

«Λουκέτο» στο βραβευμένο με αστέρια Michelin resto Σπονδή!

«Λουκέτο» στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο της Αθήνας...
spot_img