Τετάρτη, 16 Απριλίου, 2025

Σενάριο για Δανάη σε νέα εκπομπή το weekend

Πολλά είναι τα σενάρια που διακινούνται τις τελευταίες ημέρες...

Τα μοναστήρια της Ελλάδας φανερώνονται στους «Πρωταγωνιστές»

Νύμφες του Χριστού που απαρνήθηκαν τον εαυτό τους μιλούν...

Γκριζομάλλης Ντεπ μετά το δικαστικό χάος

Με πάταγο επιστρέφει στο Χόλιγουντ ο Τζόνι Ντεπ στην...

«Ο Τιμωρός»: Η Έλλη αναγκάζεται να πει στη Μυρτώ όλη την αλήθεια

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Η Έλλη αναγκάζεται να πει στη...

Καλλιτέχνης ζωής ο 14χρονος Ζαχαρίας

Εντυπωσιάζει με τα έργα του ο 14χρονος Ζαχαρίας που πάσχει από το σύνδρομο Αsperger

Παράδειγμα για τη δύναμη της ψυχής του και τη θέλησή του αποτελεί ο 14χρονος Ζαχαρίας, ο οποίος πάσχει από το σύνδρομο Asperger, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να ζωγραφίζει και να εκθέτει τα έργα του.

Ηταν μόλις πέντε ετών όταν δημιούργησε το πρώτο του έργο. Σήμερα είναι μαθητής στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Σητείας και έχει πλούσια δραστηριότητα. Πρόσφατα συμμετείχε, ύστερα από προτροπή των εκπαιδευτικών του ΕΕΕΕΚ Σητείας, στην έκθεση τοπικών καλλιτεχνών που έλαβε χώρα στην περιοχή του Τρυπητού.
Οι καθηγητές του σχολείου σε ανακοίνωσή τους είχαν αναφέρει: «Ευχαριστούμε τους διοργανωτές της έκθεσης που έδωσαν την ευκαιρία στον αγαπημένο μας μαθητή να παρουσιάσει τα έργα ζωγραφικής του, γεγονός που τον χαροποίησε ιδιαίτερα».
Ειδικεύεται στα κόμικς, όμως, η ζωγραφική του δεν μένει εκεί. Κυρίως, του αρέσουν οι νεράιδες από το παιδικό «Wings». Οπως λέει η μητέρα του, το κόμικ του Αρκά τού έκανε εντύπωση, ενώ το πρώτο του έργο ήταν σε ένα post it, όπου είχε σχεδιάσει ένα ανθρωπάκι με απίστευτη λεπτομέρεια.

Ευχαριστιέται

«Χαιρόμαστε που είναι ευτυχισμένος και κάνει αυτό που θέλει, να ζωγραφίζει. Αφιερώνει πολλές ώρες στη ζωγραφική, χαλαρώνει, ευχαριστιέται, ο κόσμος τού δίνει συγχαρητήρια. Είναι ένα πολύ καλό και λειτουργικό παιδί. Μόλις τελειώσει το σχολείο θα πάει σε ένα εργαστήριο στην Αθήνα και θα συνεχίσει να ζωγραφίζει, αυτό θα κάνει στη ζωή του» σημείωσε η μητέρα του.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα τα μεσημέρια στον ΑΝΤ1

Πριν να «πάρει» το χρίσμα από τον Γιώργο Παπαδάκη...

«Γιος» αντιστάρ σε καρνέ κοκαΐνης

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι του… ντίλερ της κοκαΐνης, πρώην...

Ζεύγος Τανιμανίδη: Συν γυναιξί και τέκνοις στη ζούγκλα των likes

Την ώρα που ο αγαπημένος τους κουμπάρος Μίλτος Καμπουρίδης...

«Τρυπώσαμε» στη βίλα της ακολασίας στα Γλυκά Νερά του νομού Αττικής!

Οσα θα αποκαλύψουμε σήμερα για τον τελικό προορισμό πολλών...
spot_img
spot_img