Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Ο Άγης αλλάζει τις αξιώσεις του στο διαζύγιο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».Ο Άγης αλλάζει τις αξιώσεις...

Aμαλία Κωστοπούλου σε I.X. cruise με το boyfriend

Νέα φωτογραφία με τον αρραβωνιαστικό της μοιράστηκε στα social...

Το… γυαλί δεν κολλάει για Παπαρίζου και Καψάλη, και όλα δείχνουν οριστικό...

Λιγοστεύουν οι πιθανότητες επανασύνδεσης, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Η Ελένη Κοκκίδου δίνει σάρκα και οστά στην...

Μάνη 1710: Η Πανδώρα ξεκινάει ένα ταξίδι που δεν...

«Η ευθύνη είναι του προπονητή» – Ο Αντώνης Γιαννούλας άφησε αιχμές για τον θάνατο του Βασίλη Τόπαλου

Τι απάντησε ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου για τη μοιραία μέρα

Αιχμές σε βάρος του προπονητή του Βασίλη Τόπαλου αφήνει ο τεχνικός διευθυντής της Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Αντώνης Γιαννούλας για το τι συνέβη στο γυμναστήριο λίγο πριν λιποθυμήσει και χάσει τη ζωή του ο 16χρονος αθλητής.

«Επειδή ακούγεται συνέχεια η επίβλεψη του πατέρα, ότι πήγε το παιδί και έκανε προπόνηση εκεί. Αυτό ισχύει. Κάθε πατέρας μπορεί να παίρνει τον γιο του και να τον βλέπει ως άτρωτο πρωταθλητή Ευρώπης, και το πήγε σε έναν χώρο γυμναστηρίου να κάνει προπόνηση. Από τη στιγμή που τον παραδίδεις στον προπονητή, και συγκεκριμένα στον κ. Γιδάκο, ο υπεύθυνος της προπόνησης και του στιλ που θα ακολουθήσει είναι ο προπονητής, όχι ο πατέρας» τόνισε ο ολυμπιονίκης Αντώνης Γιαννούλας, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Ως προς τον όρο «σπάρινγκ» (εικονική μάχη), διευκρίνισε πως πυγμαχούν δύο πυγμάχοι στην ίδια κατηγορία, στα ίδια κιλά, συνήθως και στην ίδια ηλικία. «Είναι ένα στιλ προπόνησης στο οποίο βλέπουμε τα καθαρά χτυπήματα, τα reflex του πυγμάχου, την ταχύτητα, την ταχυδύναμη και πολλά άλλα πράγματα. Ο προπονητής καθοδηγεί, όταν βλέπει ότι η κατάσταση ξεφεύγει, παρεμβαίνει και τους λέει να χαλαρώσουν» επισήμανε ο κ. Γιαννούλας.

Καταγγέλλει δε ότι η Ομοσπονδία Πυγμαχίας ενημερώθηκε για τον σοβαρό τραυματισμό του πρωταθλητή ένα 24ωρο αργότερα. «Υπάρχει παιδί που χτυπάει, μπαίνει στην Εντατική και κάνει επέμβαση και δεν ενημερώνεται κανείς; Πότε θα ενημερωθούν οι αρμόδιοι; Δεν είναι κάποιος τυχαίος αθλητής, είναι πρωταθλητής Ευρώπης» διερωτήθηκε. Σοβαρές αιχμές αφήνει ο τεχνικός διευθυντής της Ομοσπονδίας Πυγμαχίας σε βάρος του προπονητή του 16χρονου.

«Υπάρχουν ασάφειες στα λεγόμενα του προπονητή του 16χρονου, του κ. Γιδάκου. (…) Αυτοί που γνωρίζουν είναι ο πατέρας, οι 20 αθλητές που ήταν μέσα, ο προπονητής και ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου. Δεν πιστεύω ότι έγινε σπάρινγκ, πιστεύω ότι έγινε τεχνική. Η τεχνική είναι πολύ πιο επικίνδυνη από το σπάρινγκ, γιατί για τεχνική μπορώ να πάρω έναν πιο βαρύτερο και να το κάνω» κατέληξε.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε ο προπονητής και ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Νίκος Γιδάκος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν έγινε σπάρινγκ. Ως προς τον ρόλο Γεωργιανού αθλητή, υποστήριξε πως δεν έχει τέτοιο αθλητή στο γυμναστήριό του.

Για τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και το αιμάτωμα στον 16χρονο ο κ. Γιδάκος είπε πως δεν πιστεύει να προκλήθηκαν από την πυγμαχία. Από την πλευρά του ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης επισήμανε, μιλώντας στο Open, πως «το αιμάτωμα δημιουργήθηκε ώρα πριν. Συνεπώς η αιτία πρέπει να μεταφερθεί πριν από τη λιποθυμία. Θεωρώ ότι η πτώση του δεν είναι η αιτία».

Ας σημειωθεί πως για τα αίτια της τραγωδίας αστυνομικοί έχουν λάβει μέχρι στιγμής 20 καταθέσεις από πρόσωπα «κλειδιά», ενώ φως στην υπόθεση θα ρίξουν οι εργαστηριακές εξετάσεις που αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στην εβδομάδα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιατί η Ράπτη δεν πρόλαβε να χαρεί την παραμονή της στην κυβέρνηση

Δεν την άφησε να χαρεί την παραμονή της στο...

Χωμενίδης στον ΑΝΤ1 με τη «Νίκη»

Η ελληνική λογοτεχνία εμπνέει την ελληνική τηλεόραση! Και τρίτο...

Δον Ζουάν της Ζενεβιέβ, «μαϊμού» πολιτσμάνος

Τη δόξα του αείμνηστου Κώστα Χατζηχρήστου στην κινηματογραφική επιτυχία...

Η «Espresso» τσάκωσε τη Μαλλιωτάκη στη μαρίνα Φλοίσβου με sexy 40χρονο που ασχολείται με deals γιοτ!

Μετά τα νυχτοπερπατήματά τους σε εστιατόρια και μουσικές σκηνές...

Η Τούνη, μετά το ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων, τα… έσπασε στα μπουζούκια παρέα με τον ευρωβουλευτή

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να εκνευρίστηκε με τους τηλεοπτικούς...