Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025

Γιώργος Καφετζόπουλος: Η πρώτη δήλωση για την υπόθεση με τα όπλα του...

Ο Γιώργος Καφετζόπουλος, γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, κάθισε στον...

Και καλοκαιρινός Πάτρας στον ΑΝΤ1

O Θανάσης Πάτρας, όπως ακούγεται έντονα τα τελευταία 24...

Επιχειρηματίας φανατικός ΠΑΣΟΚτζής πήρε τη Mercedes της αλλαγής!

Τον νέο της ιδιοκτήτη βρήκε η θρυλική Mercedes-Benz, που...

Η συνάντηση της Σωτηροπούλου και της Κωσταρά με τον Μπέκαμ στο Λονδίνο

Μια συνάντηση που πολλές γυναίκες ονειρεύονται πραγματοποίησαν η Τόνια...

Συνελήφθη η βασίλισσα των καλλυντικών: Μαϊμού botox στις κοσμικές κυρίες

Προβεβλημένη επιχειρηματίας εφοδίαζε μέχρι υαλουρονικά και μάσκες ομορφιάς από την... Τουρκία ιατρεία στο Κολωνάκι και κέντρα αισθητικής

Τον ύπνο τους έχουν χάσει εδώ και λίγες ώρες οι κοσμικές κυρίες της αθηναϊκής high society από την αποκάλυψη ότι συνελήφθη πασίγνωστη επιχειρηματίας από τον χώρο της αισθητικής και της κοσμετολογίας, η οποία είχε «πλημμυρίσει» το Κολωνάκι -και όχι μόνο- με «μαϊμού» σκευάσματα υαλουρονικού οξέος και μπότοξ, που παράγονται στην Πολωνία ή στην Τουρκία και δεν είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ!

Οι ίδιες γυναίκες που, στην προσπάθειά τους να «παγώσουν» τον χρόνο για να νιώθουν ακόμα πιο όμορφες και «φρέσκες», δεν δίσταζαν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να δώσουν από 200 έως 400 ευρώ για ένα full face botox ή μια σύγχρονη θεραπεία αισθητικής πρέπει να νιώθουν, εκτός από τρομοκρατημένες, και εξαπατημένες γιατί «χρυσοπλήρωναν» εν αγνοία τους μη ασφαλή σκευάσματα, τα οποία ενδέχεται να προκαλέσουν ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Μη εγκεκριμένα σκευάσματα

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η 54χρονη επιχειρηματίας Θ.Μ., η οποία διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης στην Ελλάδα -και, μάλιστα, είχε βραβευτεί το 2021 από τα Medical Beauty Awards ’21, τα οποία επιβραβεύουν τις πιο καινοτόμες εταιρίες του χώρου της υγείας, της ομορφιάς και της αντιγήρανσης- φέρεται ότι εφοδίαζε γνωστούς γιατρούς του Κολωνακίου με μπότοξ, σκευάσματα υαλουρονικού οξέος, καθώς και με μη πιστοποιημένες μάσκες αισθητικής προσώπου!

Τα συγκεκριμένα σκευάσματα, τα οποία δεν είναι εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, φέρεται ότι τα εισήγαγε στην Ελλάδα είτε με δέματα, μέσω εταιριών ταχυμεταφορών, είτε μέσω ταξιδιών στην Πολωνία και την Τουρκία, που έχει βρεθεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια στο επίκεντρο της αρνητικής δημοσιότητας για τις φτηνές και συνάμα αμφιβόλου ποιότητας -έως επικίνδυνες!- υπηρεσίες αισθητικής τις οποίες προσφέρει.

Στο πελατολόγιο της απατεώνισσας «γκουρού» της ομορφιάς ήταν, εκτός από μεγαλογιατροί του Κολωνακίου και εγχώριοι celebrities, αισθητικά κέντρα σε διάφορες περιοχές της χώρας, στα οποία τα προϊόντα παραδίδονταν απευθείας ή με αποστολή δεμάτων, ενώ η πληρωμή γινόταν είτε χέρι με χέρι είτε μέσω αντικαταβολής. Οπως διαπίστωσαν οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας, που «ξεσκέπασαν» τη φερόμενη ως αγύρτισσα επιχειρηματία, η «φάμπρικα της ομορφιάς» λειτουργούσε τουλάχιστον από το 2019, αποφέροντας πακτωλό κερδών στην 54χρονη, η οποία φαίνεται πως «πόνταρε» στη γυναικεία φιλαρέσκεια και τη ραγδαία ακμάζουσα «βιομηχανία» παροχής υπηρεσιών αισθητικής για να «θησαυρίζει»!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη της πασίγνωστης ιδιοκτήτριας εταιρίας καλλυντικών και του 41χρονου συνεργού της, ο οποίος φέρεται ότι είχε ρόλο διανομέα, μεταφέροντας τέσσερα με πέντε πακέτα με προϊόντα την ημέρα, άρχισε όταν οι ελληνικές αστυνομικές Αρχές, σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες του εξωτερικού, κατάφεραν να εντοπίσουν ένα δέμα που είχε στείλει η 54χρονη Θ.Μ. στην Πολωνία, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν περίπου 9.000 ευρώ.

«Κάθε αποστολή μπότοξ, ανάλογα με την ποσότητα που αγόραζε κάθε πελάτης, κόστιζε από 120 έως 850 ευρώ» αποκάλυψε στέλεχος της Οικονομικής Αστυνομίας που ασχολήθηκε με την υπόθεση, προσθέτοντας ότι η διαφήμιση των προϊόντων γινόταν μέσω του προφίλ που διατηρούσε η συλληφθείσα στο facebook.

Στις έρευνες που έγιναν σε αποθηκευτικό χώρο και σε σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 226 φαρμακευτικά και ιατροτεχνολογικά σκευάσματα (μπότοξ, σκευάσματα υαλουρονικού οξέος κ.ά.), 160 συσκευασίες μασκών αισθητικής, 3.910 ευρώ και πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων. Τα κατασχεθέντα φαρμακευτικά σκευάσματα, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 40.000 ευρώ, δεν θεωρούνται ασφαλή και αποτελούν κίνδυνο για τον χρήστη τους. Ως εκ τούτου, θα σταλούν στον ΕΟΦ για εργαστηριακή εξέταση και φύλαξη. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

«Τσακώσαμε» τον Λευτέρη Πανταζή με την εντυπωσιακή, 30χρονη σύντροφό του

«Φωτιά» έβαλε στα media ο Λευτέρης Πανταζής μετά την...

Ιζαμπέλα Κογεβίνα: Στα δικαστήρια με τον πρώην άντρα της για τα παιδιά τους

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην...

Αγνώριστη η Ασπασία Μηλιαράκη – Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός

Η Ασπασία Μηλιαράκη έπαιξε σε αρκετές σειρές πριν μια...

«Arrivederci» από Βουλγαράκη σε Λιάγκα για χάρη του έρωτα

Ετοιμη να πει «Arrivederci» όχι μόνο στον Γιώργο Λιάγκα...

Πώς πρώην υπουργός έπιασε τον Μάη με σύζυγο και ερωμένη

Μια ιδιαίτερη Πρωτομαγιά αποφάσισε να κάνει ο αμετανόητος πρώην...
spot_img