Τρίτη, 1 Απριλίου, 2025

Καταλληλότεροι για γάμο όσοι αλλάζουν ερωτικούς συντρόφους σαν τα πουκάμισα

Τελικά, οι άνδρες και οι γυναίκες που αλλάζουν τις/τους...

«The 2Night Show»: Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, η Έλβη...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τη...

Ποιους τσάκωσε ο φακός στην πρεμιέρα του «KNOK» στο Θέατρο Τέχνης

Επίσημη πρεμιέρα για το «KNOK» στο Θέατρο Τέχνης της...

«Ο Τιμωρός»: Μία αλήθεια συγκλονίζει την Έλλη

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Ο Μάρκος ζητά από τη Μυρτώ...

Ταραχή στο Mega με Στάη

Ταραχή στο κανάλι, αν και η δημοσιογράφος δηλώνει ευθέως πως δεν έχει ακούσει τίποτα

Το Mega μπορεί να έχει γίνει άνω κάτω από τη νέα φημολογία ότι ο Γιώργος Μπόμπολας φέρνει την Ελλη Στάη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, ωστόσο η ίδια η Ελλη ούτε είδε, ούτε άκουσε, ούτε ξέρει τίποτα για ενδεχόμενη συνεργασία τηςκαι το δηλώνει με πάσα ειλικρίνεια στην «Εspresso».

«Το τηλέφωνό μου δεν έχει χτυπήσει από τη διεύθυνση του Mega. Κανείς από το κανάλι της Μεσογείων δεν με πήρε τηλέφωνο για να μου προτείνει τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας ή της σχολιάστριας. Το ακούω από εσάς. Ο χώρος… φαγώνεται να με πάει κάπου φαίνεται. Στη ΝΕΡΙΤ, σε ιδιωτικά κανάλια…» μας λέει γελώντας και συνεχίζει: «Περνάω καλά στο σάιτ που έχω φτιάξει, είναι κάτι πολύ δημιουργικό. Ωστόσο, αν γίνονται συζητήσεις στον σταθμό από τη διοίκηση σχετικά με το όνομά μου, αυτό δεν το ξέρω, για να μη σας λέω ψέματα. Αυτό, άλλωστε, είναι κάτι που αφορά εκείνους» διευκρινίζει η δημοσιογράφος, η οποία απέχει από τη μικρή οθόνη από τότε που μπήκε λουκέτο στην ΕΡΤ.

Πάντως, όλο και πληθαίνουν οι πληροφορίες που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία από βασικά στελέχη του καναλιού και λένε ότι η Ελλη Στάη θα ήταν η πιο σοφή επιλογή για τα ηνία του δελτίου, καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης με παρουσιάστρια τη Μαρία Σαράφογλου δεν κρίνονται ικανοποιητικά.

Ανησυχία Μπόμπολα

Ανάρτηση σε ιστοσελίδα που ασχολείται με τα media τονίζει μάλιστα ότι ένας εκ των μετόχων, ο Γιώργος Μπόμπολας, έχει θορυβηθεί με τη διολίσθηση της τηλεθέασης του δελτίου και φέρεται να επιθυμεί τη συνεργασία της Ελλης Στάη με τον τομέα των ειδήσεων, αναλαμβάνοντας συγκεκριμένα τον ρόλο της σχολιάστριας μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Να σημειωθεί ότι με την επιμονή του γιου του Φώτη Μπόμπολα έγιναν αλλαγές στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού, οι οποίες οδήγησαν στην παραίτηση του διευθυντή ειδήσεων Χρήστου Παναγιωτόπουλου και στην αντικατάστασή του -προσωρινή, όπως λέγεται- από τον Νίκο Στραβελάκη. Η Μαρία Σαράφογλου παρέμεινε ωστόσο στη θέση της με τη σύμφωνη γνώμη όλων, κανείς όμως πλέον δεν ξέρει για πόσο.

Μαρία Ανδρέου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Happy end» στο… θρίλερ με «Το σόι σου»

Φαμίλια ενωμένη, ποτέ νικημένη. Οι οικογενειακές ιστορίες λείπουν από...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

Με ρόλο στους «Weekenders» η σύζυγος του Βαρθακούρη

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανανεωμένη Αντελίνα...

Δημόσια καυτά φιλιά για τον «ξεχασμένο» Κασσελάκη και τον Τάιλέρ του

Στην «ασταμάτητη αγάπη του», στον έρωτα της ζωής του,...

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη του φωτός

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...