Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Μύκονος: Ο θηριώδης Αφρικανός και η Λαμποργκίνι «πειρασμός»

Nύχτα τρόμου για Καναδή τουρίστρια σε βίλα! - Κύματα ενθουσιασμού και φέτος για την άφιξη της Ελέτρα Λαμποργκίνι

Το νόμισμα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο έχει δύο όψεις μιας και εκτός από τις vip αφίξεις το αστυνομικό δελτίο έχει φουλ υποθέσεις και μάλιστα αναστριχιάστικές.

Ετσι λοιπόν το αίμα της να παγώνει ένιωσε μία Καναδή τουρίστρια σε βίλα στη Μύκονο, όταν ένας άνδρας, αφρικανικής καταγωγής, που γνώρισε σε μπαρ, εκμεταλλεύτηκε τη μέθη της, επιχείρησε να τη βιάσει, ενώ δεν δίστασε να την ξυλοφορτώσει, προκαλώντας της σωματικές κακώσεις. Τελικά, στήθηκε επιχείρηση, κατά την διάρκεια της οποίας συνελήφθη, ενώ η κοπέλα μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

viasmos775458441

Το σκηνικό του τρόμου για την Καναδή τουρίστρια άρχισε να ξεδιπλώνεται το ξημέρωμα της Πέμπτης 10 Αυγούστου. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 32χρονη στην Αστυνομία, γνώρισε έναν 35χρονο Σενεγαλέζο σε γνωστό μπαρ του νησιού, όπου διασκέδαζε.

Την ακινητοποίησε

Εχοντας καταναλώσει αλκοόλ, η κοπέλα ήταν σε άσχημη κατάσταση και δεν είχε τη δύναμη να αντιδράσει, γεγονός που έσπευσε να εκμεταλλευτεί ο άνδρας, ο οποίος την οδήγησε στη βίλα που νοίκιαζε. Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία της, την ακινητοποίησε και επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Ομως όταν εκείνη αντιστάθηκε, ο «θερμόαιμος» Αφρικανός με το καναδικό διαβατήριο την άρπαξε από τον λαιμό και τη χτυπούσε με μανία στον τοίχο, σε πρόσωπο και σώμα, με συνέπεια να της προκαλέσει κακώσεις.

Η κοπέλα, σε άθλια κατάσταση από τα χτυπήματα, κατάφερε μέσα από τη βίλα όπου την είχε «φυλακίσει» να καλέσει τις Αρχές για να βάλουν τέλος στον εφιάλτη της. Οι άνδρες της Ασφάλειας Μυκόνου ενήργησαν άμεσα και μόλις λίγα λεπτά αργότερα μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν και πέρασαν χειροπέδες στον θηριώδη Σενεγαλέζο.

Παράλληλα, διαπίστωσαν πως το θύμα είχε πληγές σε διάφορα μέρη του σώματός του και έτσι ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στην συνέχεια η 32χρονη κλήθηκε να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς όσα εφιαλτικά είχε υποστεί στη βίλα, ενώ δόθηκε παραγγελία και για ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς της έκανε ο Αφρικανός προτού προλάβουν να επέμβουν περνώντας του χειροπέδες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ευτυχώς όμως που υπάρχει και η Ελέτρα Λαμποργκίνι για να ανέβουμε λίογο ψυχολογικά για μια ακόμη χρονιά η 29χρονη Ιταλίδα κληρονόμος της αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini επέλεξε τη Μύκονο για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών, μαγνητίζοντας τα βλέμματα αλλά και τα φλας των παπαράτσι, καθώς εμφανίστηκε στην παραλία με ένα άκρως αποκαλυπτικό μαγιό και επιδόθηκε σε… μαραθώνιο ηλιοθεραπείας, «μοστράροντας» τα κάλλη της.

eletra lamporgkini12082
Η πισωκίνητη Ελέτρα Λαμποργκίνι προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού στους Μυκονιάτες

Η Ελέτρα έχει τρεις ιδιότητες: τηλεοπτική περσόνα, τραγουδίστρια και influencer. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, την αποκαλούν με την εξής μία: «η εγγονή του Φερούτσιο Λαμποργκίνι», ιδρυτή της δυναστείας των super cars Lamborghini. Μάλιστα, το διάσημο επίθετό της τη βοήθησε να συμμετέχει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Super Shore» και να αποκτήσει ακόμη περισσότερους θαυμαστές.

eletra lamporgkini1208

Η ίδια αυτοπροσδιορίζεται ερωτικά ως bisexual, παρ’ όλα αυτά είναι παντρεμένη από το 2020 με τον DJ Afrojack από την Ολλανδία, με τον οποίο και απαθανατίστηκε από τους φωτογράφος στην παραλία της Μυκόνου.

eletra lamporgkini12081
Ο σύζυγός της DJ frojack

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Ο Αθερίδης σόκαρε το πανελλήνιο μιλώντας για την «άγνωστη» περιπέτεια με την υγεία του

Σόκαρε το πανελλήνιο ο Θοδωρής Αθερίδης για το εγκεφαλικό...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι επισημοποίησαν τη σχέση τους

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...