Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025

Μετά τα απανωτά «όχι», ο Σκάι «βλέπει» τον Πέτρο Λαγούτη για την...

Επικρατέστερο όνομα αυτό το διάστημα για το «Big Brother»...

Ο Λεβεντογιάννης ως πιτσιρικάς!

Μια αναδρομή στο παρελθόν του, συγκεκριμένα στα παιδικά του...

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από τη Στέλλα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από...

Με την ευχή της Ιβάνκα!

Με ένα σχόλιο στο Instagram η Ιβάνκα Τραμπ έδωσε...

«Φαρ Oυέστ» η Πανόρμου: Σεσημασμένος για ναρκωτικά Αλβανός στο νοσοκομείο έπειτα από πυροβολισμούς!

Τραυματίας και νεαρή, που περνούσε τυχαία από το σημείο

Σεσημασμένος για ναρκωτικά Αλβανός μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται τραυματίας στον Ερυθρό Σταυρό μετα το ένοπλο επεισόδιο με πυροβολισμούς εξω από το 16o Λύκειο Αθηνών, στην Πανόρμου.

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Με τραύμα από πυροβόλο όπλο μεταφέρθηκε τραυματίας και μια νεαρή γυναίκα, η οποία περνούσε τυχαία από το σημείο κατά την ώρα της συμπλοκής! Λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Πανόρμου το Κέντρο της Αμεσης Δράσης ενημερώθηκε για ένοπλο επεισόδιο με πυροβολισμούς. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης, ωστόσο δεν εντόπισαν τραυματία ούτε πειστήρια από κάλυκες.

Αργότερα όμως φως στην υπόθεση έριξε η ενημέρωση των γιατρών του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός προς τους αστυνομικούς, ότι μεταφέρθηκαν δύο άτομα με τραύματα από πυροβόλο όπλο. Οπως είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς, βρισκόταν σε παρκάκι στη συμβολή της Πανόρμου με την οδό Λαρίσης, όταν δέχτηκε βολίδα – πιθανότατα από εξοστρακισμό. Στη συνέχεια πήγε μόνη με ταξί στο νοσοκομείο με τραύμα στον μηρό και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Ο 32χρονος Αλβανός μεταφέρθηκε με το όχημα φίλου του τραυματισμένος στον ώμο και μετά τις πρώτες βοήθειες, αποχώρησε. Το ότι δέχτηκε τη σφαίρα από την ατυχία της να βρεθεί στο σημείο φαίνεται και από το γεγονός ότι δεν γνωρίζεται με τον Αλβανό τραυματία. Οι αστυνομικοί κατά την εξακρίβωση στοιχείων του 32χρονου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για σεσημασμένο από υποθέσεις ναρκωτικών, ενω είχε συλληφθεί ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης και έδινε το «παρών» σε αστυνομικό τμήμα στο πλαίσιο περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί.

Τα στελέχη της Ασφάλειας Αθηνών προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για το άγριο περιστατικό, ωστόσο δεν υπάρχει -για την ώρα- κανένας μάρτυρας. Πέρα από την κατάθεση του άνδρα, έμφαση δίνεται στη συγκέντρωση υλικού από κάμερες, ώστε να εντοπιστούν «γνωστά» πρόσωπα των Αρχών, με βάση το σενάριο ο 32χρονος Αλβανός να έπεσε θύμα μαφιόζικης επίθεσης και η 20χρονη να ήταν η «παράπλευρη απώλεια». Δεν αποκλείεται, ωστόσο, και ο Αλβανός να είναι τυχαίο θύμα, καθώς άλλες πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, κάνουν λόγο για μια συμπλοκή ομάδας ανδρών στην ίδια περιοχή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

Η «Espresso» τσάκωσε την Μπέττυ Αρβανίτη και τον σύζυγό της σε μεζεδοπωλείο στη Φωκίωνος Νέγρη

Βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Βασίλη Πουλαντζά πραγματοποίησε...

Πάταγος με το ντουέτο Φουρέιρα και Μάστορα

«Σαρώνει» το ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα με τον Χρήστο...

Ερχεται… lifting στους «Weekenders»

Μένουν στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης...

H Άννα Μάσχα αποκαλύπτει: Μετά από 25 χρόνια με αποκατέστησε

H Άννα Μάσχα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες και...