Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Σαμπρίνα: «Έπρεπε στο βίντεο κλιπ να σπάσουμε καθρέφτες, αλλά ήμουν προληπτική»

Η Σαμπρίνα, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»....

Καινούργιου σε Πουλόπουλο: «Με τις δηλώσεις σου έχω μπερδευτεί»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος παραχώρησε δηλώσεις για το τηλεοπτικό του...

Μεγάλη δισκογραφική μεταγραφή για την Ιουλία Καλλιμάνη

Η Ιουλία Καλλιμάνη στην οικογένεια της Heaven Music! Η...

Λευτέρης Πανταζής: Όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί στο βιντεοκλίπ για το νέο...

Ο Λευτέρης Πανταζής παρουσιάζει το πιο ανεβαστικό «Block» του...

Η Γεωργία Μπίκα μετά τη μήνυση εναντίον της: «∆εν ενοχλώ άνθρωπο»

Πώς η 26χρονη από την καταγγελία για τον ομαδικό βιασμό της σε ξενοδοχείο έφτασε να κατηγορείται για όσα συνέβησαν στον Παπαδόπουλο

«Ούτε άρπαξα ούτε εξύβρισα, γενικά στη ζωή μου δεν ενοχλώ άνθρωπο. Ούτε βρίζω άνθρωπο» ανέφερε χθες σε δηλώσεις της η Γεωργία Μπίκα, η οποία κατηγορείται στην υπόθεση αρπαγής του διοργανωτή του πάρτι την Πρωτοχρονιά του 2022 σε ξενοδοχείο, στο οποίο η ίδια είχε καταγγείλει πως είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού από γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας.

Από θύμα βιασμού η 26χρονη μετατράπηκε σε… θύτη, κατηγορούμενη για ηθική αυτουργία σε κακουργηματική αρπαγή που διέπραξε μαζί με τέσσερα άτομα σε βάρος του διοργανωτή του επίμαχου πρωτοχρονιάτικου πάρτι, μετρ Μάνου Παπαδόπουλου.
mpika video ntokoumento

Εκτός από το κακούργημα της αρπαγής, οι κατηγορούμενοι διώκονται και για άλλα αδικήματα, κατά περίπτωση, όπως επικίνδυνη σωματική βλάβη, απλή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση και παράνομη πρόσβαση σε πληροφοριακό σύστημα. Την αρπαγή και τον ξυλοδαρμό του είχε καταγγείλει ο διοργανωτής του πάρτι.

georgia mpika011231

Σύμφωνα με μήνυση που υπέβαλε, τον απήγαγαν και τον χτύπησαν, λίγες ώρες μετά την έναρξη της ποινικής έρευνας για την καταγγελία περί βιασμού της κοπέλας κατά τη διάρκεια του πάρτι που είχε διοργανώσει ο ίδιος σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της συμπρωτεύουσας.

Χθες η 26χρονη Γεωργία Μπίκα παρουσιάστηκε μαζί με τον δικηγόρο της στον 6ο ανακριτή Θεσσαλονίκης, από τον οποίο έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στις 20 Δεκεμβρίου, μαζί με τους υπόλοιπους συγκατηγορουμένους της.

mpika

Οπως είπε ο δικηγόρος της Δημήτρης Ραφτόπουλος, η πελάτισσά του αρνείται όλα όσα της αποδίδονται. «Βρέθηκε σε λάθος τόπο, λάθος ώρα. Πιστεύει πως όσον αφορά την ίδια η υπόθεση δεν θα φτάσει στο ακροατήριο». Εξάλλου, σε δηλώσεις της η Γεωργία Μπίκα αρνείται τις σε βάρος της κατηγορίες.

«Από πλευράς μου ξέρω ότι ούτε άρπαξα ούτε εξύβρισα, γενικά στη ζωή μου δεν ενοχλώ άνθρωπο. Ούτε βρίζω άνθρωπο. Πηγαίνω με τις νόμιμες διαδικασίες. Η καταγγελία αφορά άλλον άνθρωπο, δεν ξέρω πώς συνδέομαι κι εγώ» ανέφερε.

lebentis bika papadopoylos anakritis

«Δεν υπάρχει καταγγελία που να αφορά εμένα. Και πληροφοριακά είμαι μια γυναίκα 25 ετών, είμαι ένα κορίτσι που δουλεύω σε μια καφετέρια, χωρίς γονείς, είμαι 50 κιλά άνθρωπος. Σας φαίνομαι άνθρωπος που μπορώ να πειράξω έναν άλλον άνθρωπο ή να τον εξυβρίσω;» πρόσθεσε σε άλλες δηλώσεις της.

georgi bika viasmos

Υπενθυμίζεται πως η Γεωργία Μπίκα είχε καταγγείλει ότι, ενώ δεν είχε τις αισθήσεις της, υπέστη ομαδικό βιασμό στη σουίτα του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια του επίμαχου πρωτοχρονιάτικου πάρτι που διοργάνωσε ο μηνυτής Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια έπεσε θύμα αρπαγής.

georgia bika anakritria fili ergodotis

Όμως, ύστερα από ανάκριση που διενεργήθηκε για την υπόθεση, η καταγγελία δεν επιβεβαιώθηκε και η δικογραφία κατέληξε στο αρχείο με βούλευμα του αρμόδιου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο απάλλαξε τον 27χρονο εμπλεκόμενο γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στην Ελλάδα.

leventis papadopoulos biasmos mpika

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο πιτσιρικάς στη φωτογραφία δίπλα στον Γιάννη Μπέζο

Ο γνωστός πλέον ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από τα...

Βασίλης Καΐλας: Το ιδιαίτερο δώρο που πήρε ο θρυλικός «λουστράκος» του σινεμά

Ενα κασελάκι σαν αυτό της ταινίας «Ο λουστράκος», που...

«Σατράπης» μπήκε για… χαρέμι στο «Power of Love»

Σάλο προκάλεσαν οι απόψεις που εξέφρασε για το γυναικείο...

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ματίνας Νικολάου στο πλευρό του Μουτσινά

Mε τον Μουτσινά χεράκι χεράκι και τη νέα τηλεοπτική...

Αστραψαν τα φλας στο πάρτι γνωστής αλυσίδας επώνυμων ρούχων

Η Ελένη Τσολάκη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Γιάννης Αϊβάζης,...

Τι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση με 14 σφαίρες του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί μουδιασμένο το νέο...