Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Δεν είμαι τελείως άνετη όταν βγω έξω, αυτό με καταπιέζει»

Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών συνάντησαν την Κατερίνα Παναγοπούλου...

Στα χέρια της πρώην του Λίαμ Πέιν 28.500.000 €

Παρόλο που ο Λίαμ Πέιν δεν άφησε διαθήκη, ο...

Γιώργος Καφετζόπουλος: Η πρώτη δήλωση για την υπόθεση με τα όπλα του...

Ο Γιώργος Καφετζόπουλος, γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, κάθισε στον...

Και καλοκαιρινός Πάτρας στον ΑΝΤ1

O Θανάσης Πάτρας, όπως ακούγεται έντονα τα τελευταία 24...

Δέματα αγάπης από τη Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος

Ο ποιμενάρχης του εθελοντισμού

Τον εμπερίστατο συνάνθρωπό μας στηρίζει ακόμα μία φορά με την πολυποίκιλη φιλανθρωπική της δράση η Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος. Μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δομών της, προσέφερε στους οικονομικά δοκιμαζόμενους αδελφούς μας, οι οποίοι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της δύσκολης καθημερινότητας.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου ο οικείος ποιμενάρχης κ. Γαβριήλ, συνοδευόμενος από κληρικούς αλλά και από εθελοντές του κοινωνικού έργου της τοπικής Εκκλησίας, μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας και Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνος και προσέφερε μια μεγάλη ποσότητα «Δεμάτων Αγάπης» σε αναξιοπαθούντες πολίτες, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να «αγκαλιάσει» όσους χρειάζονται υποστήριξη.

Τα δέματα περιείχαν σημαντική ποσότητα τροφίμων, καθώς και άλλα βασικά είδη πρώτης ανάγκης, απαραίτητα για κάθε σπιτικό. Εξάλλου, μέριμνα του σεβασμιότατου είναι να ανακουφιστούν όσοι έχουν ανάγκη. Ετσι, δόθηκαν δέματα σε περισσότερες από 500 οικογένειες, εν όψει της μεγάλης δεσποτικής γιορτής των Χριστουγέννων.

O μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ μοιράζοντας δέματα αγάπης

Οπως έκανε γνωστό η Μητρόπολη, η σημαντική αυτή προσφορά δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί δίχως την ευγενική χορηγία του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της, αλλά και του υπουργού Ανάπτυξης Κωνσταντίνου Σκρέκα, του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Αδωνη Γεωργιάδη, της προέδρου του Ομίλου «Σκλαβενίτης» Μαρίας Σκλαβενίτη, του προέδρου του Ομίλου Electra Palace Γεράσιμου Φωκά, του γενικού διευθυντή της Aegean Βaltic Βank Θεόδωρου Αφθονίδη, του Συλλόγου Γονέων του Κολλεγίου Αθηνών, των μελών τού «Ολοι Μαζί Μπορούμε» και του Κωνσταντίνου Τασούλα (Getfoods Ltd). Η Μητρόπολη θεώρησε χρέος της να απευθύνει δημόσια θερμότατες ευχαριστίες προς όλους τους χορηγούς, κληρικούς και εθελοντές, οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθεί και φέτος, με όλες τις ευνόητες δυσκολίες, η προσφορά «Δεμάτων Αγάπης» στους δοκιμαζόμενους οικονομικά συμπολίτες μας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

«Τσακώσαμε» τον Λευτέρη Πανταζή με την εντυπωσιακή, 30χρονη σύντροφό του

«Φωτιά» έβαλε στα media ο Λευτέρης Πανταζής μετά την...

Ιζαμπέλα Κογεβίνα: Στα δικαστήρια με τον πρώην άντρα της για τα παιδιά τους

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην...

Αγνώριστη η Ασπασία Μηλιαράκη – Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός

Η Ασπασία Μηλιαράκη έπαιξε σε αρκετές σειρές πριν μια...

«Arrivederci» από Βουλγαράκη σε Λιάγκα για χάρη του έρωτα

Ετοιμη να πει «Arrivederci» όχι μόνο στον Γιώργο Λιάγκα...

Πώς πρώην υπουργός έπιασε τον Μάη με σύζυγο και ερωμένη

Μια ιδιαίτερη Πρωτομαγιά αποφάσισε να κάνει ο αμετανόητος πρώην...
spot_img