Πέμπτη, 15 Μαΐου, 2025

Η παράσταση «Θελεστίνα» έρχεται στην Αθήνα

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε συμπαραγωγή με τα...

Ο Διονύσης Ζάχος στα «Τετράγωνα των Αστέρων»

«Και μην ξεχνάτε σας αγαπώ!» λέει ο Διονύσης Ζάχος...

Απόστολος Λύτρας – Θεοδώρα Παπαδοπούλου: Παντρεύονται στις 4 Ιουλίου

Όπως είχε αποκαλύψει ο Απόστολος Λύτρας πριν από λίγο...

Δημήτρη Νίκαινας: Ο Chef του ελληνικού μεζέ!

Το μεγαλείο του Ελληνικού μεζέ απορρέει από το συνδυασμό της παρέας και της καθημερινότητας του λαού μας λέει και έτσι ξεκινάει η συζήτηση μας.

Πείτε μας μερικά λόγια για την επιστροφή σας στην Ελληνική γαστρονομία της Γερμανίας.

Μίλησα μέσω τηλεφώνου με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, έναν εξαίρετο επαγγελματία στο Μόναχο της Γερμανίας. Ο Κώστας λόγω του ότι ήταν μετρ σε κάποια από τα γνωστότερα καταστήματα εστίασης, δεν πήγε μαγειρικά στον ίδιο δρόμο με τα υπόλοιπα Ελληνικά εστιατόρια της Γερμανίας. Έκανε πραγματικά ένα άρτιο μεζεδοπωλείο με σπιτικό μαμαδίστικο φαγητό στο κέντρο του Μονάχου το “Souxe Meze”. Αυτό με κέρδισε!

Αν θυμάστε, είχα πει σε μια προηγούμενη συνέντευξη ότι τα εστιατόρια της Γερμανίας, έχουν περιθώρια βελτίωσης. Αυτό δεν ισχύει με το “Souxe Meze”. Έχει χαράξει το δικό του δρόμο προς την επιτυχία.

Εάν μαγείρευες σε κάποια επώνυμη προσωπικότητα ποια θα ήταν και γιατί;

Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση. Η αλήθεια είναι πως έχω μαγειρέψει για αρκετούς επώνυμους. Όπως βλέπω αυτούς τους ανθρώπους έτσι βλέπω και τον κάθε άνθρωπο που με τιμά με την παρουσία του στο εστιατόριο που μαγειρεύω.

Τι σε κάνει να θαυμάσεις έναν μάγειρα;

Οι καλοί τρόποι και η ταπείνωση, είναι το κλειδί για πολλά πράγματα. Βέβαια πρέπει να σκαμπάζει και λίγο από μαγειρική (γέλια).

Μάθαμε πως διαγωνίστηκες για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Tapas στο Villadolid.

Ναι, επιλέχτηκα από πολλούς Έλληνες μάγειρες για να διαγωνιστώ και πραγματικά ευχαριστώ πάρα πολύ αυτούς που με επέλεξαν. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να μπω στην 10αδα με τον πιάτο μου. Έφτιαξα έναν αποδομημένο μουσακά. Ήθελα να δώσω την πραγματική γεύση του Ελληνικού νοικοκυριού σε κάθε γευστικό κάλυκα που τον δοκίμαζε. Δεν τα βάζω κάτω. Εγώ εδώ είμαι και εφόσον με επιλέξουν ξανά οι διοικούντες, θα ήθελα να διαγωνιστώ και του χρόνου!

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

Μαρούσα Στρογγύογλου: Η Αφροδίτη του «Άκρως Οικογενειακόν» ποζάρει με τα παιδιά της

Η Μαρούσα Στρογγύογλου έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά...

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε αναπηρικό αμαξίδιο στα γενέθλια του Μεταξόπουλου

Από το πάρτι γενεθλίων του σπουδαίου χορογράφου, δεν θα...

Δανάη Επιθυμιάδη: Θυμάστε σε ποια σειρά έπαιζε 12 χρόνια πριν τον «Τιμωρό»;

Η Δανάη Επιθυμιάδη κέρδισε τις εντυπώσεις με το ρόλο...

«Λουκέτο» στο βραβευμένο με αστέρια Michelin resto Σπονδή!

«Λουκέτο» στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο της Αθήνας...
spot_img