Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024

To άγνωστο «άγγιγμα ψυχής» του «μαέστρου της TV»!

Απλός, βαθιά θρησκευόμενος, φιλάνθρωπος, μέγας τεχνίτης της σκηνοθεσίας, ευπατρίδης,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις και να χειριστείτε...

Ναταλία Δραγούμη: «Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι…»

Η Ναταλία Δραγούμη παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Πρωίαν...

Ιβάν Σβιτάιλο: «Ο θεσμός της Eurovision έχει αλλοιωθεί, έχει πολιτικοποιηθεί»

Ο Ιβάν Σβιτάιλο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@star....

Δημήτρη Νίκαινας: Ο Chef του ελληνικού μεζέ!

Το μεγαλείο του Ελληνικού μεζέ απορρέει από το συνδυασμό της παρέας και της καθημερινότητας του λαού μας λέει και έτσι ξεκινάει η συζήτηση μας.

Πείτε μας μερικά λόγια για την επιστροφή σας στην Ελληνική γαστρονομία της Γερμανίας.

Μίλησα μέσω τηλεφώνου με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, έναν εξαίρετο επαγγελματία στο Μόναχο της Γερμανίας. Ο Κώστας λόγω του ότι ήταν μετρ σε κάποια από τα γνωστότερα καταστήματα εστίασης, δεν πήγε μαγειρικά στον ίδιο δρόμο με τα υπόλοιπα Ελληνικά εστιατόρια της Γερμανίας. Έκανε πραγματικά ένα άρτιο μεζεδοπωλείο με σπιτικό μαμαδίστικο φαγητό στο κέντρο του Μονάχου το “Souxe Meze”. Αυτό με κέρδισε!

Αν θυμάστε, είχα πει σε μια προηγούμενη συνέντευξη ότι τα εστιατόρια της Γερμανίας, έχουν περιθώρια βελτίωσης. Αυτό δεν ισχύει με το “Souxe Meze”. Έχει χαράξει το δικό του δρόμο προς την επιτυχία.

2

Εάν μαγείρευες σε κάποια επώνυμη προσωπικότητα ποια θα ήταν και γιατί;

Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση. Η αλήθεια είναι πως έχω μαγειρέψει για αρκετούς επώνυμους. Όπως βλέπω αυτούς τους ανθρώπους έτσι βλέπω και τον κάθε άνθρωπο που με τιμά με την παρουσία του στο εστιατόριο που μαγειρεύω.

3

Τι σε κάνει να θαυμάσεις έναν μάγειρα;

Οι καλοί τρόποι και η ταπείνωση, είναι το κλειδί για πολλά πράγματα. Βέβαια πρέπει να σκαμπάζει και λίγο από μαγειρική (γέλια).

4

Μάθαμε πως διαγωνίστηκες για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Tapas στο Villadolid.

Ναι, επιλέχτηκα από πολλούς Έλληνες μάγειρες για να διαγωνιστώ και πραγματικά ευχαριστώ πάρα πολύ αυτούς που με επέλεξαν. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να μπω στην 10αδα με τον πιάτο μου. Έφτιαξα έναν αποδομημένο μουσακά. Ήθελα να δώσω την πραγματική γεύση του Ελληνικού νοικοκυριού σε κάθε γευστικό κάλυκα που τον δοκίμαζε. Δεν τα βάζω κάτω. Εγώ εδώ είμαι και εφόσον με επιλέξουν ξανά οι διοικούντες, θα ήθελα να διαγωνιστώ και του χρόνου!

5

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Δημήτρης μας πήγε να βρει τη Μαρθούλα μας»

Kεραυνός εν αιθρία ήταν για τον τηλεοπτικό κόσμο η...

Σεξοβόμβα η Κάσδαγλη του «Survivor»

Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να την είχε γνωρίσει σε...

Ειρήνη Μουρτζούκου: Και σε εμπόριο βρεφών;

Σφίγγει ο κλοιός για την Ειρήνη Μουρτζούκου και την...

Λίτσα Πατέρα: Είναι πιθανές κάποιες μεγάλες αλλαγές στις παγκόσμιες αγορές και στο τραπεζικό σύστημα

Η αποψινή πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου (σταθερό ζώδιο...

Η άφαντη Δήμητρα Παπανδρέου πήγε σε γκαλερί για να απολαύσει την έκθεση του Γ. Μετζικώφ!

Δεν εμφανίστηκε στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, αλλά επανεμφανίστηκε, ύστερα...

Τόνι Σφήνος: «Με ρώτησε για τη νεκροφόρα και του απάντησα ότι είναι δεύτερη δουλειά»

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Η συμμορία της...