Τρίτη, 25 Μαρτίου, 2025

H Άννα Μάσχα αποκαλύπτει: Μετά από 25 χρόνια με αποκατέστησε

H Άννα Μάσχα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες και...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη περνά την πρώτη νύχτα του γάμου της με...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Η Χλόη...

Απόστολος Ρουβάς – Φανή Γιαβρίδου: Οι φωτογραφίες από τον γάμο τους

Ο Απόστολος Ρουβάς και η αγαπημένη του Φανή Γιαβρίδου...

«Grand Hotel»: Ο Χαραλάμπης δεν εμπιστεύεται τον Ιάκωβο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel».Η Αλίκη αναλαμβάνει να παραδώσει...

Δολοφονία 41χρονης εγκυμονούσας: «Ο 39χρονος χτυπούσε την αδερφή του και υπό την απειλή όπλου της αποσπούσε χρήματα»

«Απειλούσε ακόμη και με όπλο την αδελφή του - Είχε αμετάκλητες καταδίκες και εκκρεμούν ακόμα δικαστήρια»

Η δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη που διένυε την αρχή της εγκυμοσύνης της έχει παγώσει το πανελλήνιο.

Ο σύντροφός της κατηγορείται πως είναι ένας εκ των δολοφόνων της με την αδελφή του να ξεσπάει εναντίον του καθώς είχε πέσει πολλές φορές θύμα ξυλοδαρμού. «Αρχικά θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της. Έχω να επισημάνω ότι η ερεύνα σας είναι πληρέστατη. Έχουν ασκηθεί εγκλήσεις προς τον κατηγορούμενο από την πλευρά μας και ήδη υπάρχουν 4 καταδικαστικές αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης: Νέος Δάνος: Έπαιζαν θέατρο μπροστά στις κάμερες και κουβάλησαν τα πτώματα των συντρόφων τους

Την χτυπούσε για τα χρήματα, για να της αποσπάσει κάποιο χρηματικό ποσό. Αυτό γινόταν είτε έξω από την εργασία της είτε έξω από το σπίτι της, χωρίς να την παίρνει ένα τηλέφωνο. Εμφανιζόταν ξαφνικά μπροστά της και με την απειλή όπλου και της ζωής της, με αλλεπάλληλα χτυπήματα που την οδηγούσαν σε νοσηλεία, προσπαθούσε ουσιαστικά να την εξαναγκάσει να του δώσει κάποιο χρηματικό ποσό», δήλωσε ο Αντώνης Καραγιάννης δικηγόρος της αδελφής του φερόμενου δράστη στην εκπομπή «Live news».

Και πρόσθεσε: «Οι εν λόγω καταδικαστικές αποφάσεις είναι αποφάσεις φυλάκισης που ξεπερνούν τα 5 έτη. Έχουν εκδοθεί από το 2021, 2022, 2023 και είναι αμετάκλητες. Σήμερα εκκρεμούν 5 εγκλήσεις για να εκδικαστούν και οι 2 εξ αυτών είναι τον προσεχή Φεβρουάριο».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερχεται… lifting στους «Weekenders»

Μένουν στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης...

Ολα τα must items για να… ανθίσει η ντουλάπα σου και να ξεχωρίσεις στο styling

Οσο και αν οι μετεωρολόγοι λένε πως ο καιρός...

Η Αλίκη και οι… εμίρηδες της Ρόδου

Η μαφία στη Ρόδο στήθηκε στα πρότυπα του «τσιμέντου»...

«Kitchen Lab»: Πώς «μεταμορφώνει» ο Άκης τον κλασικό μπακαλιάρο σκορδαλιά;

Ο Άκης Πετρετζίκης, εκτάκτως σήμερα, παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen...

Ο… Ιούδας του Στεφανάκου και ο Ουκρανός πολέμαρχος!

Κέρδος μέχρις εσχάτων! Η μάνικα στάζει χρυσό αλλά και...