Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Η Μπρίτνεϊ ήταν στην Ελλάδα

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς επισκέφθηκε τη χώρα μας και δεν...

Μιμή Ντενίση σε καλοκαιρινό mood

Η Μιμή Ντενίση καλωσόρισε τον Ιούλιο φορώντας το μαγιό...

«Σασμός»: Ο Μαθιός στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Τα νέα για το μακελειό...

Κρατερός Κατσούλης: «Με τον γιο μου από όταν έγινε δυο ετών αρχίσαμε...

Ο Κρατερός Κατσούλης, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy...

Γαιοκτήμονας της Θεσσαλίας κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης

Χωράφι ανωμαλίας

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λάρισας θα καθίσει γαιοκτήμονας της Θεσσαλίας, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης κόρης εργαζόμενης στα χωράφια του.

viasmos07034

Ο 66χρονος, που καλλιεργεί και εμπορεύεται αγροτικά προϊόντα, θα δικαστεί για την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα και τη διενέργεια γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 12, και όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση, με καθυστέρηση δέκα ετών, καθώς τα προηγούμενα χρόνια το κορίτσι δεν είχε το θάρρος να αποκαλύψει στους γονείς του όσα βίωσε, αφού το είχε απειλήσει πως θα πάει στη φυλακή, ενώ θα έχαναν τη δουλειά τους η μητέρα και τα δύο της αδέρφια, οι οποίοι εργάζονταν στα χωράφια του κατηγορουμένου από το 2012.

viasmos13103

Ομως πριν από τέσσερα χρόνια, στα 17 της, βρήκε το θάρρος και αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης επί σειρά ετών από τον γαιοκτήμονα. Τότε η γυναίκα, όπως και τα αδέρφια του κοριτσιού έφυγαν από τη δούλεψή του και υπέβαλαν μήνυση στην Αστυνομία. Το κορίτσι αποκάλυψε στους αστυνομικούς, παρουσία παιδοψυχολόγου, τη σεξουαλική του κακοποίηση.

Ολα άρχισαν τον Ιούλιο του 2014, όταν ο γαιοκτήμονας είχε πάρει το τότε 11χρονο κοριτσάκι με το αγροτικό του όχημα δήθεν για να μεταφέρουν αγροτικά προϊόντα. Παρέσυρε τη μικρή σε ερημικά χωράφια και στη συνέχεια τη φίλησε, έβγαλε τα ρούχα και το εσώρουχό της και τη βίασε στην καρότσα του αγροτικού οχήματος. Η σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού φέρεται ότι συνεχίστηκε τα επόμενα χρόνια.

viasmos775458441

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, ο δράστης τής έλεγε ότι έχουν «σχέση», ενώ ήταν οικογενειακός φίλος, κάνοντας δώρα στη μητέρα και στα αδέρφια της. Στο κορίτσι είχε προσφέρει κινητό τηλέφωνο αλλά και εσώρουχα, ενώ είχε επιδιώξει να την απομακρύνει από την οικογένειά της για να μείνει μόνη της σε άλλο σπίτι, σε ερωτική φωλιά που θα μίσθωνε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του κοριτσιού Νίκο Αλεξανδρή, ο δράστης είχε πείσει το παιδί ότι έχουν δεσμό και πως είναι προς το συμφέρον του να μην αποκαλύψει τις πράξεις του. Καταγγέλλει, δε, ότι ο κατηγορούμενος πρόσφερε χρήματα σε μάρτυρες για να καταθέσουν εναντίον του κοριτσιού. Ο κατηγορούμενος αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες, χαρακτηρίζοντας ως μυθεύματα όσα του καταλογίζει η κοπέλα, που είναι σήμερα 21 ετών. Πάντως, παραδέχεται ότι είχε κάνει δώρα στην ίδια και την οικογένειά της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο πιτσιρικάς στη φωτογραφία δίπλα στον Γιάννη Μπέζο

Ο γνωστός πλέον ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από τα...

Βασίλης Καΐλας: Το ιδιαίτερο δώρο που πήρε ο θρυλικός «λουστράκος» του σινεμά

Ενα κασελάκι σαν αυτό της ταινίας «Ο λουστράκος», που...

«Σατράπης» μπήκε για… χαρέμι στο «Power of Love»

Σάλο προκάλεσαν οι απόψεις που εξέφρασε για το γυναικείο...

Τι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση με 14 σφαίρες του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί μουδιασμένο το νέο...

Αστραψαν τα φλας στο πάρτι γνωστής αλυσίδας επώνυμων ρούχων

Η Ελένη Τσολάκη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Γιάννης Αϊβάζης,...

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ματίνας Νικολάου στο πλευρό του Μουτσινά

Mε τον Μουτσινά χεράκι χεράκι και τη νέα τηλεοπτική...