Πέμπτη, 8 Μαΐου, 2025

«Μήνυμα» του Λάζαρη σε δημοσιογράφους και φωτογράφους για τον γάμο του με...

Pre wedding εξώδικο από τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη, ο...

Στην τελική ευθεία Παπαρίζου – Μαυρίδης για το ξεκαθάρισμα της μεζονέτας στη...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», η...

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Μου προκάλεσε απογοήτευση, απαξίωση και αποστροφή»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με αφορμή την παρουσίαση και απονομή...

«Πολλά Τραγούδια Ακόμα» από τον Γιώργο Θεοφάνους

Ο καταξιωμένος συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους παρουσιάζει σε όλη την...

Η μικρή πήρε το επώνυμο της μητέρας της, Καρολάιν, την οποία σκότωσε ο Αναγνωστόπουλος

Λυδία Κράουτς!

Το επώνυμο της αδικοχαμένης μητέρας της πήρε η Λυδία με τη συμπλήρωση σχεδόν τριών ετών από τη δολοφονία της Καρολάιν, από τον ίδιο της τον πατέρα Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Επειτα από νομικές ενέργειες της οικογένειας της Καρολάιν, που έχει αναλάβει την κηδεμονία του τρίχρονου κοριτσιού, και σχετική δικαστική απόφαση, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενέκρινε αίτηση για αλλαγή του επιθέτου και πλέον η ανήλικη που ζει με τη γιαγιά της και την οικογένειά της στις Φιλιππίνες ονομάζεται Λυδία Κράουτς.

Το κορίτσι ήταν μωρό λίγων μηνών, όταν ο πατέρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε τη σύζυγό του και μητέρα του κοριτσιού, Καρολάιν Κράουτς, στραγγαλίζοντάς τη τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά Αττικής, μπροστά στα μάτια της κόρης τους. Μάλιστα, τότε είχε στήσει σκηνικό ληστείας και είχε σκοτώσει ακόμα και το σκυλάκι της οικογένειας. Επί έξι εβδομάδες ξεγελούσε την Αστυνομία και την οικογένεια της κοπέλας, ισχυριζόμενος ότι διαρρήκτες είχαν εισβάλει στο σπίτι. Χρειάστηκε να περάσουν 37 ημέρες για να ομολογήσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πως σκότωσε τη γυναίκα του και να συλληφθεί στο μνημόσυνο της Καρολάιν.

Η άτυχη Καρολάιν με την μικρή Λυδία

Η υπόθεση είχε συγκεντρώσει το ενδιαφέρον ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο συζυγοκτόνος καταδικάστηκε από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπως και πρωτοδίκως, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Καρολάιν και επιπλέον 11,5 χρόνια για τη θανάτωση του σκύλου, ψευδή κινητοποίηση των Αρχών και ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση. Ακολούθησε η δικαστική μάχη για την κηδεμονία της μικρής Λυδίας, την οποία απέκτησε η οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς, βρετανικής και φιλιππινέζικης καταγωγής. Μετά την απόφαση του δήμου να αλλάξει το επίθετο της Λυδίας και να πάρει αυτό της μητέρας της, κύκλοι του κρατούμενου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αντέδρασαν, λέγοντας εκ μέρους του πατέρα του κοριτσιού αλλά και της οικογένειάς του: «Θέλουμε το καλύτερο για το παιδί. Να είναι καλά. Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη γιαγιά του».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «ωραία των Αθηνών» ταξίδεψε στο χθες!

Αρωμα από το ελληνικό «The crown» είχε η εκδήλωση...

Πόπη Λάζου: Δείτε πώς είναι σήμερα η μοιραία γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου

Η Πόπη Λάζου υπήρξε η μοιραία γυναίκα του ελληνικού...

Τα πήρε όλα κι… έφυγε η Αθηνά Πολίτη

Από το Eliott Music House, στο θέατρο Παλλάς. H...

Η δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» συνάντησε τον Ανδρέα...

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε τη να διασκεδάζει με τους γονείς της μερικά χρόνια πριν

Πρόσφατα η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στους...

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

Η κομψή κυρία είναι μητέρα Ελληνίδας πρωταγωνίστριας

Η κομψή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα Ελληνίδας ηθοποιού. Πρόσφατα είχε τα γενέθλιά της και η κόρη της ήθελε ν
spot_img