Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Παλαιστίνιος κρατούσε κλειδωμένη σε εγκαταλειμμένο κτίριο στην Ομόνοια μια 33χρονη

Την είχε εξαναγκάσει σε στοματικό έρωτα, τη χαράκωσε και τη χτύπησε μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της

Αδυνατεί να χωρέσει ανθρώπινος νους όσα υπέφερε μια 33χρονη από την Αλβανία στα χέρια ενός 27χρονου Παλαιστινίου, ο οποίος την κρατούσε κλειδωμένη στον πρώτο όροφο ενός εγκαταλειμμένου κτιρίου στην Ομόνοια, όπου νωρίτερα την είχε εξαναγκάσει σε στοματικό έρωτα, και δεν σταμάτησε να τη χτυπά έως ότου να χάσει τις αισθήσεις της!

Το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης, που θα μπορούσε να εμπνεύσει σενάριο ταινίας τρόμου, άρχισε να ξετυλίγεται στις 15.10 της περασμένης Δευτέρας, όταν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι περνούσαν από τη συμβολή των Οδών Σωκράτους και Ξούθου, θεώρησαν ύποπτο τον 27χρονο αλλοδαπό και τον σταμάτησαν για έλεγχο. Υστερα από σωματική έρευνα που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι μήκους 23 εκατοστών, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

palaistinios31054

Σχεδόν έξι ώρες μετά τη σύλληψή του, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι περιπολούσαν κοντά στο σημείο όπου συνελήφθη ο 27χρονος, θα βρίσκονταν αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση, καθώς θα έσωζαν μια μαχαιρωμένη γυναίκα που ήταν καθηλωμένη πάνω στο κρεβάτι δωματίου ενός εγκαταλειμμένου σπιτιού! Τη ζωή της 33χρονης, που, όπως αποδείχθηκε, κρατούσε αιχμάλωτη ο σαδιστής 27χρονος, έσωσαν η τόλμη και η αποφασιστικότητά της, καθώς μόλις αντιλήφθηκε ότι ο βασανιστής της βγήκε από το κτίριο, άρχισε να φωνάζει με όλη της τη δύναμη, καλώντας σε βοήθεια. Για καλή της τύχη, τις κραυγές της άκουσαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι περνούσαν από το σημείο εκείνη τη στιγμή και εισέβαλαν στο εγκαταλειμμένο σπίτι «κολαστήριο».

Εν συνεχεία, «ακολουθώντας» τις φωνές, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο και βρέθηκαν μπροστά σε μια πόρτα που ήταν κλειδωμένη με λουκέτο. Οσα αντίκρισαν λίγο αφότου έσπασαν το λουκέτο και μπήκαν στο δωμάτιο θα τα θυμούνται για πολλά χρόνια, καθώς βρήκαν την 33χρονη δεμένη χειροπόδαρα πάνω σε ένα κρεβάτι, με τραύματα από μαχαίρι στον αριστερό μηρό της και χτυπήματα σε όλο το σώμα της!

viasmos15054

Η καταπονημένη γυναίκα οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, όπου αναγνώρισε τον βασανιστή της στο πρόσωπο του 27χρονου που είχε συλληφθεί λίγες ώρες νωρίτερα. Κατόπιν, αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς». Αστυνομικοί που της πήραν κατάθεση ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι έφερε κακώσεις σε όλο της το σώμα και, κυρίως, στα χέρια και τα πόδια της, και θα νοσηλευτεί στη Θωρακοχειρουργική Κλινική του ΓΝΑ «Σωτηρία».

Με όσες δυνάμεις τής είχαν απομείνει, η 33χρονη είπε στους αστυνομικούς πως συναντήθηκε με τον 27χρονο στις 2 τα ξημερώματα της 27ης Μαΐου και συμφώνησε να τον ακολουθήσει στο σπίτι όπου διέμενε. Οταν μπήκαν στο δωμάτιο, όπου βρέθηκε δεμένη, ο αδίστακτος άνδρας τής επιτέθηκε και την ανάγκασε να προβεί σε στοματικό έρωτα, παρά τη θέλησή της, κατά τη διάρκεια του οποίου τη χτυπούσε. Το ακόμα πιο σοκαριστικό, όμως, είναι ότι κάποια στιγμή ο Παλαιστίνιος άρπαξε ένα αιχμηρό κομμάτι ξύλου μήκους 72 εκατοστών, πάνω στο οποίο βρέθηκαν κηλίδες αίματος, και άρχισε να χτυπάει με αυτό την ανυπεράσπιστη γυναίκα! Από εκείνο το σημείο δεν θυμόταν τίποτα άλλο, γιατί, προφανώς, έχασε τις αισθήσεις της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Η αμηχανία της Έλλης Κοκκίνου όταν ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Μπόγρη

Καλεσμένη του Ηλία Ψινάκη στην διαδικτυακή του εκπομπή βρέθηκε...