Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Μάριο Καλντερόνε: Ο Λαρισαίος Αλέν Ντελόν της σικελικής Μαφίας

Η «νόσος των αρχιμαφιόζων», όπως του Ιταλού «νονού των...

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου τα κανάλια παίρνουν θέσεις μάχης και βγάζουν από...

Ολα για όλα... από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου! Τον...

Οποιος ψάχνει, βρίσκει!

Πώς μια ματιά στο κινητό του συντρόφου «κατέβασε» την αναγνώστρια από το... ροζ συννεφάκι της

Σούζη μου, τα πράγματα είναι σοβαρά και κρέμομαι από τα χείλη σου, αυτό μόνο σου λέω! Τον περασμένο Ιούλιο, ενώ έκανα διακοπές με τις φίλες μου σε νησί, γνωρίστηκα με ένα παιδί. Ηταν και αυτός εκεί διακοπές με τους φίλους του. Ηταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ηταν μαγευτικό όλο…

  • Aπο τη Σουζη Στεφανιδη

Οπως έγινε, εκεί που έγινε. Χάσαμε και οι δύο τα μυαλά μας! Περάσαμε σχεδόν μαζί τις διακοπές, ερωτεύτηκαμε τρελά, και το καλό ήταν πως και οι δύο ήμασταν από την ίδια πόλη, οπότε συνεχίστηκε η σχέση μας μετά τη λήξη των διακοπών . Ολα πήγαιναν τέλεια μεταξύ μας και ήταν όλο αυτό αμοιβαίο και πρωτόγνωρο και για τους δύο. Ημασταν all in σε αυτό και το ζούσαμε στο τέρμα. Τον τελευταίο μήνα σχεδόν είχαμε αποφασίσει να συγκατοικήσουμε. Ηταν ο ιδανικός σύντροφος, με πρόσεχε σε όλα, σεξουαλικά το είχαμε πάρα πάρα πολύ, φεύγαμε ταξίδια, βγαίναμε! Ημασταν καλά επαγγελματικά και οικονομικά και οι δύο.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες όμως σαν να είχε πιάσει το ένστικτό μου κάτι στον αέρα, ότι μπορεί να «παίζει» με κάποια άλλη. Δικαίωμα να σκεφτώ κάτι τέτοιο δεν είχα ξανά. Το ένστικτό μου όμως δεν με άφηνε να ηρεμήσω και να φύγω από την ιδέα αυτή. Παρασκευή βράδυ, λίγο προτού βγούμε, μπαίνει για μπάνιο και όπως αφήνει το κινητό του ξεκλείδωτο, μου μπήκε η σκέψη να ψάξω, κάτι που δεν έχω ξανακάνει ποτέ, στο ορκίζομαι. Το όποιος ψάχνει, βρίσκει ισχύει τελικά!

Βρίσκω μία συνομιλία η οποία ήταν ξεκάθαρα ερωτική, ήταν μια επικοινωνία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που φλερτάρουν, χωρίς να μπορώ να πω ξεκάθαρα ότι είχαν προχωρήσει σε κάτι παραπάνω. Αν το έχεις ζήσει αυτό η όποιος το έχει ζήσει, ξέρει ότι την ώρα που ανακαλύπτεις κάτι τέτοιο θέλεις απλά να πεθάνεις, να ανοίξει η γη να σε καταπιεί – ειδικά αν βρισκόσουν σε «ροζ σύννεφο». Περίμενα να βγει απ’ το μπάνιο και του ζήτησα εξηγήσεις. Θορυβήθηκε πάρα πολύ, δεν το περίμενε με τίποτα, σαν να ντράπηκε. Ηρθε σίγουρα σε δύσκολη θέση, προσπάθησε να μου εξηγήσει τα ανεξήγητα, επιμένοντας πως είναι μια συνάδελφός του που αυτή άρχισε αυτήν τη συνομιλία και πέρα απ’ αυτό, δεν είναι τίποτε άλλο. Κάτι μέσα μου είχε αλλοιωθεί.

apistia0764

Του ζήτησα να χωρίσουμε και έφυγα από το σπίτι του. Εδώ και μέρες παίρνει τηλέφωνα ασταμάτητα και ζητάει να τον συγχωρήσω… Είναι συνεχώς σε κακά χάλια κάτω από το σπίτι μου, αλλά το ίδιο χάλια είμαι και εγώ. Δεν μπορώ να πάω ούτε στη δουλειά. Με το ζόρι όλα!  Δεν μου έχει συμβεί ξανά κάτι τέτοιο, εύχομαι να μη συμβεί ξανά ποτέ και εύχομαι να μη συμβαίνει σε κανέναν άνθρωπο. Σούζη, πονάω πάρα πάρα πολύ και δεν ξέρω πώς πρέπει να τη δω τη «δουλειά», να τον συγχωρήσω, να γυρίσω ή να μείνω στο σκηνικό που έγινε και να πω «καλύτερα τώρα, παρά αργότερα»; Σ’ ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αααχ! Να πω ότι έχω να σου πω πολλά; Ψέματα θα είναι! Δυστυχώς, έχω ζήσει κάτι αντίστοιχο, όχι ίδιο εντελώς. Μέχρι να ζήσεις κάτι τέτοιο, είσαι πιο διαλλακτικός όταν το συζητάς υποθετικά στις παρέες σου! Οταν το βιώσεις, είναι πολύ αλλιώς. Κοίτα να δεις τι γίνεται τώρα: Ο,τι συγχωρείτε, επαναλαμβάνεται. Ο,τι συγχωρείτε «εύκολα» δεν επαναλαμβάνεται σίγουρα. Οπότε, αν είσαι σίγουρη -που σίγουρη σε βλέπω- ότι η συνομιλία που βρήκες ήταν ερωτική, έχεις να σκεφτείς το εξής:

Μπορείς να τον εμπιστευτείς και πάλι; Εγώ θα σου πω όχι. Να κάνεις πως τον εμπιστεύεσαι, να το παλέψεις, ναι! Αλλά αυτό δεν φεύγει. Και μάλιστα στην περίπτωσή σας έγινε too soon το «κέρατο», ας πούμε. Στα μέλια άρχισε να ξενοκοιτάει. Φαντάσου μετά δηλαδή. Και έφταιγε η άλλη, λέει, που του την έπεφτε (θα πηδηχτώ από το παράθυρο)! Η γνώμη μου ξεκάθαρα είναι πως τον κλαις λίγο ακόμα. Δαγκώνεις τα μαξιλάρια σου, κατανοείς ότι ο τύπος ήταν πολύ καλός για να είναι αληθινός. Και αρχίζει το καλοκαίρι! Hellooo! Θα ξαναβρείς τέτοιον, αν θες. Σου έχω πολλούς υποψήφιους, εκεί έξω! Πες στον εαυτό σου ένα «δόξα τον Θεό που το έμαθα σύντομα», νιώσε τυχερή και πάνε παρακάτω. Πες του, δε, από εμάς: φιλάκιααα!

Τα 6+1 σημάδια ότι σε κερατώνει

1. Είναι «αυτοκόλλητος» με το κινητό του.

2. Ξαφνικά… έπεσε πολλή δουλειά στην εταιρία.

3. Δεν θέλει και πολύ σεξ πλέον, εκεί που δεν σε άφηνε σε ησυχία.

4. Ξεχνάει ό,τι προγραμματίζετε.

5. Τα λεφτά αρχίζουν να… φεύγουν αλλού.

6. Οι δικαιολογίες του πιάνουν επίπεδα Spielberg.

7. Γίνεται πολύ καλούλης ξαφνικά!

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...