Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025

«Grand Hotel»: Η Κυβέλη είναι αποφασισμένη να διακόψει την εγκυμοσύνη της Αλίκης

Ο Πέτρος και η Αλίκη συνεχίζουν να ψάχνουν τις...

Μαρούσα Στρογγύογλου: Η Αφροδίτη του «Άκρως Οικογενειακόν» ποζάρει με τα παιδιά της

Η Μαρούσα Στρογγύογλου έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά...

«Ο τιμωρός» spoiler: Ο Πέτρος δολοφονείται – Νεκρός και ο Λεωνίδας

Ανατροπές και θάνατοι στα νέα επεισόδια της σειράς «Ο...

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Η Μάγια ζητάει από τον Άγη να επιστρέψουν στην Ελλάδα

Η Μαρίνα θυμώνει πολύ με τη Μάγια που γέμισε...

Ποσειδώνια με κέφι και λαϊκούς τραγουδιστές – Tα πάρτι που ξεχώρισαν στο ετήσιο ραντεβού της ναυτιλίας

Η μεγάλη γιορτή της ναυτιλίας έκλεισε με πολλά deals και μνημόνια συνεργασίας, όπως μου αναφέρουν οι ειδικοί στο ναυτιλιακό ρεπορτάζ.

Παντού, κυρίως όμως στα νότια προάστια, οργανώθηκαν γεύματα και δείπνα προς τιμήν των ξένων καλεσμένων. Κοσμικό, πάντως, ενδιαφέρον παρουσίασαν τα πάρτι που δόθηκαν σε κήπους και ντεκ θαλαμηγών, με οικοδεσπότες γνωστά ονόματα της ελληνικής ναυτιλίας.

Η Μαριάννα Λάτση με τον γιο της Πάρη Κασιδόκωστα, της εταιρίας Lasco, παρέθεσαν μεγάλη δεξίωση, όπως πάντα συνηθίζουν, στο Μέγαρο Παλλάς Αθηνά, στην Κηφισιά, όπου στεγάζονται τα γραφεία των επιχειρήσεων και το Κοινωφελές Ιδρυμα Λάτση. Εκλεκτοί καλεσμένοι απόλαυσαν την ήρεμη βραδιά, με μοναδική πολυτέλεια το χαβιάρι από την εταιρία Fine Living Services, του επιχειρηματία Γιάννη Στασινόπουλου. Πολλοί από τους καλεσμένους, το ίδιο βράδυ, από την Κηφισιά διακτινίστηκαν στη Βούλα στο μέγαρο υπερπαραγωγή του προέδρου της Danaos, δρος Γιάννη Κούστα, ο οποίος με τη σύζυγό του Δήμητρα Κούστα οργάνωσε μεγάλο πάρτι τόσο για τα γενέθλια του εφοπλιστή όσο και για τα Ποσειδώνια, αν και στα γραφεία της Danaos δόθηκαν και πολλά μικρά γεύματα για τους συνεργάτες του εφοπλιστή από το εξωτερικό.

Ο κήπος του σπιτιού, που σχεδίασε ο διάσημος Πίτερ Μαρίνο και είναι μοναδικό για το ντιζάιν του σε όλο τον κόσμο, μετατράπηκε σε πίστα, καθώς στο πάρτι τραγούδησαν η Αννα Βίσση, η Καίτη Γαρμπή και ο Λευτέρης Πανταζής. Σε πολυτελή θαλαμηγό το ίδιο βράδυ της περασμένης Τετάρτης δόθηκε το πάρτι του Λέοντα Πατίτσα και της συζύγου του Μαριέττας Χρουσαλά με περιορισμένους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων τους κουμπάρους τους Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, καθώς το αγαπημένο ζευγάρι γιόρτασε παράλληλα τα 14 χρόνια γάμου του με λίγους και εκλεκτούς φίλους.

Το ίδιο βράδυ το φινάλε δόθηκε στον χώρο του Island, στο πάρτι του ισχυρού άνδρα της ναυτιλίας Αλεκ Τομάζου, στο οποίο τραγούδησαν ο Σάκης Ρουβάς και η Δέσποινα Βανδή. Τέλος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ιωάννα Σεβοπούλου ξεσήκωσαν τους εκατοντάδες καλεσμένους του εφοπλιστή Μανώλη Σοφρώνη και της συζύγου του Λούσης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τη Δευτέρα πήγε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε. Τι συνέβη στον σπουδαίο ηθοποιό;

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε αναπηρικό αμαξίδιο στα γενέθλια του Μεταξόπουλου

Από το πάρτι γενεθλίων του σπουδαίου χορογράφου, δεν θα...
spot_img