Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Εκαναν σε 18χρονη (χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση) ένεση με… ...

Κινδύνεψε να πεθάνει 18χρονη στη Βρετανία, όταν, χωρίς να...

Στο νοσοκομείο η Νόρα Βαλσάμη!

Νέος γολγοθάς για την ηθοποιό Νόρα Βαλσάμη, η οποία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο φέρνοντας τα πάνω...

Mολότοφ έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αντιτρομοκρατική για τον εντοπισμό των...

Συνεχίζει τη… λύρα του ο Ρεράκης για τον βιασμό του 11χρονου

Στις 28 Ιουνίου αναμένεται να πέσει η αυλαία στη δίκη με κατηγορούμενο τον 67χρονο λυράρη Τάσο Ρεράκη, ο οποίος φέρεται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση και εξέδιδε ένα 11χρονο αγόρι στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τότε ο πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου αναμένεται να ανακοινώσει την ετυμηγορία των δικαστών και των ενόρκων για τον κατηγορούμενο μουσικό, ο οποίος επιμένει στην αθωότητά του, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε διέπραξε όσα φρικιαστικά τού καταλογίζονται. Στην απολογία του, μάλιστα, ο 67χρονος λυράρης εμφανίστηκε αμετανόητος και έκανε λόγο για «στοχοποίησή» του από την οικογένεια του 16χρονου -σήμερα- αγοριού, λέγοντας ότι πιθανότατα θέλει να προστατεύσει την ταυτότητα του πραγματικού δράστη και αναγκάστηκε να στραφεί εναντίον του, επειδή τον θεώρησε «εύκολο θύμα», λόγω κάποιας προγενέστερης υπόθεσης.

rerakis2164

Αλλο σενάριο, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι να μην υπάρχει καν δράστης και τα καταγγελλόμενα να μη συνέβησαν ποτέ, αλλά η ενοχοποίησή του να λειτούργησε απελευθερωτικά για τον 11χρονο -τότε- μαθητή, που έπρεπε να δικαιολογήσει όσα «επιβαρυντικά» βρέθηκαν στο κινητό τηλέφωνό του. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο ενοχής του και ότι είναι αδύνατο να έκανε όσα του αποδίδονται, καθώς είναι άσχετος από διαδικτυακές εφαρμογές και δεν γνωρίζει, όπως ισχυρίστηκε, ούτε μηνύματα να στέλνει. Τέλος, δήλωσε προκλητικά ότι θέλει να ζήσει για να «καθαρίσει» το όνομά του από το στίγμα του βιαστή!

Οσα ισχυρίστηκε στην απολογία του προκάλεσαν την οργή των συγγενών του ανηλίκου, που επέδειξαν μεγάλη αυτοσυγκράτηση, όπως περιγράφεται στη γραπτή δήλωση που έκαναν οι δικηγόροι της οικογένειας σε τοπικό μέσο ενημέρωσης. «Επαίσχυντη η απολογία του κατηγορουμένου. Προσβάλλει τους κανόνες της κοινής λογικής και υποτιμά τη νοημοσύνη του δικαστηρίου. Απλά αμετανόητος!» ανέφεραν χαρακτηριστικά. Η δίκη με κατηγορούμενο τον 67χρονο λυράρη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, έπειτα από αίτημα της πολιτικής αγωγής. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο μουσικός, ο οποίος είναι προφυλακισμένος στις Φυλακές της Τρίπολης από τον Μάρτιο του 2023, φέρεται ότι είχε στοχοποιήσει το αγοράκι όσο ακόμη φοιτούσε στο δημοτικό.

Υπό το καθεστώς βίας και απειλών τόσο για τη δική του ζωή όσο και των αδελφών του φέρεται ότι το κακοποιούσε σεξουαλικά σταδιακά από τον Ιανουάριο του 2018 έως και τον Φεβρουάριο του 2023, ενώ το «πάσαρε» και σε άνδρες με διεστραμμένες ορέξεις. Οπως τονίζεται, δε, στο παραπεμπτικό βούλευμα, το… δειγμάτιζε, αφού δεν δίσταζε να τραβάει φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία στη συνέχεια αναρτούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να «ψαρεύει» πελάτες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Παρηγοριά για τον χωρισμό στη «Γη της ελιάς»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβαλε πλώρη για τη «Γη της...

H Mαγγίρα στο τιμόνι του «Voice»

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται ότι θα είναι τελικά η...

Οι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τη «Μάγισσα» Μαρία Κίτσου

Από τις «Ψυχοκόρες» στη «Μάγισσα»! Από τη σκληρή και...

Και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ έζησε τον τρόμο

Την ώρα που η δίκη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ...

Πάρτι γενεθλίων με την αγάπη να πλημμυρίζει, και Ματογιάννια φουλ στους VIP

Πολυκοσμία στα Ματογιάννια, με πάρτι γενεθλίων, σεργιάνια επωνύμων και...

Ο Μάνεσης φεύγει, η Νικόλτσιου έρχεται!

H Mαρία Νικόλτσιου θα πάρει τη θέση του Νίκου...