Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

O Λάκης Λαζόπουλος για κυβέρνηση, Αριστερά, ΠΑΣΟΚ και τον «ιό των γυναικοκτονιών»

Με τον Λάκη Λαζόπουλο όλα μπορεί να τα περιμένει...

Τι εξετάζουν οι Αρχές στο Λος Αντζελες για τον θάνατο του σταρ...

Την πρώην σύζυγο του Τσάρλι Σιν, Μπρουκ Μιούλερ, φαίνεται...

Εκαναν σε 18χρονη (χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση) ένεση με… ...

Κινδύνεψε να πεθάνει 18χρονη στη Βρετανία, όταν, χωρίς να...

Στο νοσοκομείο η Νόρα Βαλσάμη!

Νέος γολγοθάς για την ηθοποιό Νόρα Βαλσάμη, η οποία...

Απόστολος Λύτρας: No smoking στο κελί 4 και αίτηση διαζυγίου από τη δαρμένη Σοφία

Ποιοι τον επισκέφτηκαν χθες στις Φυλακές του Κορυδαλλού

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές ώρες από τη στιγμή που ο προφυλακισμένος -πλέον- δικηγόρος Απόστολος Λύτρας πέρασε την πύλη του σωφρονιστικού καταστήματος Κορυδαλλού, ύστερα από τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου και την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκαν, και πληροφορίες που είδαν το φως τον θέλουν να ενεπλάκη σε καβγά με συγκρατούμενό του.

Ειδικότερα, μαρτυρία που μετέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής ανέφερε ότι υπήρξε ένα φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον γνωστό ποινικολόγο και σε έναν από τους δύο συγκρατουμένους του, στο κελί 4 της VIP πτέρυγας του Κορυδαλλού. Ο τελευταίος φέρεται ότι απαγόρευσε ρητά και κατηγορηματικά στον Απόστολο Λύτρα να καπνίσει μέσα στο κελί, καθώς έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον πνεύμονα.

lytras2264

«Σβήσε το τσιγάρο τώρα, έχω πρόβλημα με τους πνεύμονές μου» φέρεται ότι είπε στον ποινικολόγο, ο οποίος αναγκάστηκε τελικά να υποχωρήσει και βγήκε στο προαύλιο για να καπνίσει. Είναι γνωστό πως ο ίδιος είναι μανιώδης καπνιστής. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, χθες επρόκειτο να επισκεφθούν τον Απόστολο Λύτρα η αδελφή του, οι κόρες του, η πρώην σύζυγός του, καθώς και ο συνήγορός του. Σημειώνεται ότι η αδελφή του ποινικολόγου και ο δικηγόρος του τον είχαν επισκεφθεί και προχθές, λίγες μόλις ώρες μετά τη μεταγωγή του στις φυλακές.

Απομονωμένος

Η πρώτη νύχτα του δικηγόρου «μποξέρ» στο κελί της VIP πτέρυγας του σωφρονιστικού καταστήματος Κορυδαλλού κύλησε ήρεμα. Ο ίδιος παρουσιάστηκε κανονικά στο συσσίτιο το βράδυ, δείχνοντας ήρεμος αλλά και απομονωμένος. Δεν έχει μαζί του το κινητό τηλέφωνό του και, όπως όλοι οι κρατούμενοι, τηλεφωνεί από το καρτοτηλέφωνο που είναι στον διάδρομο των φυλακών, ενώ έχει ζητήσει ό,τι αγοράζει να πιστώνεται στον τραπεζικό λογαριασμό του. Οπως τόνισε ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων, μιλώντας στον ΑΝΤ1, την πρώτη νύχτα του στον Κορυδαλλό ο Απόστολος Λύτρας ζήτησε βιβλία και ρώτησε μόνο για τα επισκεπτήριά του. Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», ζήτησε επίσης να τοποθετηθούν στο κελί δύο κλιματιστικά με δική του χρέωση. Μέσα στον ίδιο χώρο υπάρχουν δύο ψυγεία, τα οποία είχε πληρώσει άλλος κρατούμενος, καθώς και ένα κουζινάκι. Πρόκειται για το καλύτερα ανακαινισμένο κελί στον Κορυδαλλό, αφού μοιάζει με κανονικό δωμάτιο!

lytras2064 ken

Ο γνωστός ποινικολόγος μοιράζεται το ίδιο κελί με έναν επώνυμο επιχειρηματία της Αράχοβας, ο οποίος έχει καταδικαστεί για απάτες και διακρίνεται για το πάθος του για τα ακριβά ρόλεξ, τα αυτοκίνητα και το εκκεντρικό ντύσιμο, και έναν επίσης γνωστό επιχειρηματία αλυσίδας καταστημάτων, ο οποίος είχε συλληφθεί για την εισαγωγή πολύ μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης. Από τη VIP πτέρυγα έχουν περάσει στο παρελθόν τρανταχτά ονόματα από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο, καθώς και από εκείνον της showbiz, ανάμεσά τους ο Λάκης Γαβαλάς, ο Ακης Τσοχατζόπουλος αλλά και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Για τους κρατουμένους της συγκεκριμένης πτέρυγας ισχύει το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα που ισχύει και για τους υπολοίπους, ωστόσο δεν συναντώνται ποτέ για λόγους ασφαλείας.

Η επόμενη κίνηση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου μετά τις μπουνιές

Αποφασισμένη να καταθέσει αίτηση διαζυγίου μετά τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος φέρεται ότι είναι η Σοφία Πολυζωγοπούλου, έπειτα από τον βάναυσο ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φίλοι του ζευγαριού γνώριζαν εδώ και καιρό ότι το άλλοτε αγαπημένο ανδρόγυνο αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στον γάμο του.

lytras19643

Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος μέσα σε λίγα λεπτά έγινε ο ίδιος κακοποιητής από υπερασπιστής γυναικών που έχουν πέσει θύματα έμφυλης βίας, είχε φύγει τον περασμένο Δεκέμβριο από το πολυτελές σπίτι του στον Γέρακα και το Πάσχα η κυρία Πολυζωγοπούλου φέρεται ότι του είχε ζητήσει να επιστρέψει και να προσπαθήσουν πάλι, καθώς η κόρη τους τον ζητούσε.

Στο μεταξύ, το φως της δημοσιότητας είδε το περιεχόμενο της κατάθεσης της πρώην συζύγου του γνωστού δικηγόρου, η οποία είχε υποβάλει μήνυση εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα με αυτήν, ο Απόστολος Λύτρας δεν ήταν ποτέ βίαιος και απότομος. Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της περασμένης Δευτέρας, προτού απολογηθεί ο προφυλακισμένος –πλέον– ποινικολόγος, είχαν καταθέσει ως μάρτυρες αλήθειας τόσο εκείνη όσο και η μεγαλύτερη κόρη τους και ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου.

«Εξαιρετικός πατέρας»

«Είναι εξαιρετικός πατέρας και άνθρωπος. Είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά του και ηθικά και οικονομικά. Μας στηρίζει όλους. Και με τη νυν σύζυγό του τα παιδιά του έχουν άριστες σχέσεις και μένουν μαζί πολλές φορές» κατέθεσε η μητέρα των δύο μεγαλύτερων παιδιών του Λύτρα. Αναφερόμενη στην απόφασή της να υποβάλει εναντίον του μήνυση, εξήγησε ότι ήταν υπερβολική.

lytras19644

«Μεταξύ μας είχαμε κάποτε ένα φραστικό επεισόδιο και από θυμό τού είχα κάνει τότε μήνυση για το φραστικό αυτό επεισόδιο, αλλά είχα υπερβάλει. Στο δικαστήριο, όμως, απαλλάχτηκε γιατί κατέθεσα τα γεγονότα, όπως ακριβώς είχαν συμβεί. Ποτέ δεν υπήρξε βιαιότητα από μέρους του, ούτε σε εμένα ούτε στα παιδιά του. Θα ήταν άδικο να πω κάτι εναντίον του» κατέληξε η πρώην σύζυγος του γνωστού για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του δικηγόρου, η οποία τον είχε μηνύσει το 2017 για ενδοοικογενειακή βία. Νωρίτερα η 19χρονη κόρη του Απόστολου Λύτρα είχε καταθέσει πως έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

«Ο πατέρας μου ήταν στοργικός. Με τη Σοφία είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6 ετών. Με τη Σοφία έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές και δεν ήταν απλά μια μητριά. Ο ίδιος ο πατέρας μου επιδίωξε να έχουμε άριστες σχέσεις. Ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ βίαιος μαζί της, αντιθέτως πάντα τη βοηθούσε. Εχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί. Ηταν πάντα πάνω μας και πάντα μας προστάτευε και εμάς και τη Σοφία και τη μητέρα μου» είπε στην ανακρίτρια η 19χρονη.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Παρηγοριά για τον χωρισμό στη «Γη της ελιάς»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβαλε πλώρη για τη «Γη της...

H Mαγγίρα στο τιμόνι του «Voice»

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται ότι θα είναι τελικά η...

Πάρτι γενεθλίων με την αγάπη να πλημμυρίζει, και Ματογιάννια φουλ στους VIP

Πολυκοσμία στα Ματογιάννια, με πάρτι γενεθλίων, σεργιάνια επωνύμων και...

Οι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τη «Μάγισσα» Μαρία Κίτσου

Από τις «Ψυχοκόρες» στη «Μάγισσα»! Από τη σκληρή και...

Τα πάχη της τα κάλλη της η Τούνη

«Σταματήστε να μου λέτε ότι πάχυνα» ζήτησε η Ιωάννα...

Και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ έζησε τον τρόμο

Την ώρα που η δίκη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ...

Ο Μάνεσης φεύγει, η Νικόλτσιου έρχεται!

H Mαρία Νικόλτσιου θα πάρει τη θέση του Νίκου...