Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Εκαναν σε 18χρονη (χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση) ένεση με… ...

Κινδύνεψε να πεθάνει 18χρονη στη Βρετανία, όταν, χωρίς να...

Στο νοσοκομείο η Νόρα Βαλσάμη!

Νέος γολγοθάς για την ηθοποιό Νόρα Βαλσάμη, η οποία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο φέρνοντας τα πάνω...

Mολότοφ έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αντιτρομοκρατική για τον εντοπισμό των...

Νέος Λύτρας: Ασκούμενη δικηγόρος στο γραφείο γνωστού ποινικολόγου, που λέει ότι είναι ερωμένη του, τον μήνυσε για ξυλοδαρμό (!)

Ερωτικά sms και εκατέρωθεν καταγγελίες

Η αλήθεια σε αυτό το νέο περιστατικό καταγγελλόμενου ξυλοδαρμού ασκούμενης δικηγόρου από τον εργοδότη της έχει δύο όψεις. Στη δίνη του κυκλώνα βρίσκεται ο άκρως προβεβλημένος από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του ποινικολόγος, ο οποίος εμφανίζεται να χαστούκισε μέσα στο αυτοκίνητό του τη συνεργάτιδά του δικηγόρο, αποκαλώντας την «καριόλα».

Τον ποινικολόγο, που είναι παντρεμένος με συνάδελφό του (επίσης πολύ γνωστή νομικός), μήνυσε η 43χρονη ασκούμενη στο δικηγορικό του γραφείο στον Πειραιά, οποία δηλώνει «ερωμένη» του. Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», η 43χρονη, για να σπάσει τα δεσμά του γάμου του 69χρονου εργοδότη της, φέρεται ότι προωθούσε με sms στη σύζυγό του τα ερωτικά μηνύματα που αντάλλασσε με τον ποινικολόγο καθ’ όλη τη διάρκεια της παράνομης ερωτικής σχέσης.

Ανακοίνωση

Το απόγευμα της Δευτέρας ο δικηγόρος Γιάννης Απατσίδης, εκπροσωπώντας τη σύζυγο του ποινικολόγου, εξέδωσε για λογαριασμό της μια πολύ αιχμηρή ανακοίνωση σε βάρος της ασκούμενης δικηγόρου, αναφέροντας μεταξύ άλλων. «Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω δεχθεί επανειλημμένως διαδικτυακό bullying από γυναίκα συνάδελφό μου, που εσχάτως αναφέρεται ως “ασκούμενη δικηγόρος 43χρονη”, η οποία έχει παρουσιαστεί δημοσίως, άλλοτε ως δήθεν συνεργάτιδα του γραφείου μου, και ιδιωτικώς, ως φερόμενη εφήμερη ερωτική σύντροφος του συζύγου μου, άνευ της δικής μου γνώσεως για οποιαδήποτε από τις επικαλούμενες δύο εκδοχές της.

evelpidon2564

Επικαλούμενη περιστατικό εκατέρωθεν αντεγκλήσεων με τον σύζυγό μου, η κρισιολόγηση του οποίου εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη με αντίθετες εγκλήσεις και με το οποίο ουδεμία απολύτως σχέση είχα, η εν λόγω καταγγέλλουσα, την ύπαρξη της οποίας, είτε ως δήθεν συνεργάτιδος είτε ως φερόμενης εφήμερης “συντρόφου”, ούτε καν γνώριζα, μεθοδευμένα, οργανωμένα και συντονισμένα, αντί να στοχοπροσηλωθεί στο επικαλούμενο απ’ αυτήν “περιστατικό βίας”, εάν είναι αληθές όπως παρουσιάζεται αποκλειστικά από την ίδια, λυσσαλέα επεδίωξε να προσβάλει τη δική μου προσωπικότητα» και συνεχίζει: «Ως μητέρα, γυναίκα, δικηγόρος και ενεργή πολίτης δεν ανέχομαι οιασδήποτε μορφής βία, ακόμη και λεκτική, ανεξαρτήτως φύλου, και γι’ αυτό αποκλειστικά αρμόδια να αποφανθεί είναι η Δικαιοσύνη, και ουχί η περιρρέουσα ψυχολογία της μάζας.

Σημειώνω, τονίζω και υπογραμμίζω ότι δεν θα ανεχθώ και οποιαδήποτε προσπάθεια αντιστροφής των ρόλων, και επιδίωξης ηθικής μου εκβίασης, καθώς σε περίπτωση που επικρατήσει ο θύτης έναντι των θυμάτων, και δη των απολύτως αμέτοχων, όπως είμαι εγώ, τότε η κοινωνία μας, όχι μόνον θα καταντήσει “ζούγκλα”, αλλά θα επιτρέψει στα κάθε είδους “αρπακτικά”, όταν δεν καταφέρνουν να ζήσουν τις ζωές των άλλων, να εκδικούνται με συκοφαντικές αναφορές και διαρροές, μήπως κι έτσι αποκτήσουν βαρυσήμαντη υπόσταση» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η δικηγόρος, σύζυγος του 69χρονου ποινικολόγου.

Το επεισόδιο ξυλοδαρμού έλαβε χώρα τον περασμένο Απρίλιο, με τον 69χρονο να «γλιτώνει» το αυτόφωρο. Πιο αναλυτικά, όπως επίσης λέει η ίδια, όλα άρχισαν όταν του ζήτησε αύξηση στον μισθό της: «Αναφέρεται ότι την 28/04/2024 και περί ώρα 20.10 προσήλθε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Πειραιά η 43χρονη η οποία υπέβαλε έγκληση σε βάρος του συντρόφου της (σ.σ.: αναφέρονται τα στοιχεία του), επαγγέλματος δικηγόρος, για ενδοοικογενειακή βία. Ειδικότερα, την 28/04/2024 και περί ώρα 17.15 στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη Πειραιά, επί της οδού Αθηνάς, ο δικηγόρος χτύπησε στο πρόσωπο και εξύβρισε τη 43χρονη, πράξεις που ρητά αναφέρονται στην έκθεση εξέτασης μάρτυρα χωρίς όρκο της παθούσης.

viasmos10054

Γίνεται μνεία ότι στη 43χρονη δόθηκε κατάλογος φορέων ενδοοικογενειακής βίας ενώ δεν επιθυμούσε panic button. Επιπλέον, μας δήλωσε πως δεν επιθυμεί να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, ούτε σε ασφαλή χώρο φύλαξης. Ο δικηγόρος αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου λήγοντος την 29/04/2024 και ώρα 23.59».

Η 43χρονη, που πριν από έναν χρόνο είχε πέσει θύμα ληστείας στον δρόμο, χωρίς να κατονομάσει τον 69χρονο μέσα από τα social media, φέρεται ότι έγραφε: «Ξεκίνησα αρχικά ως εξωτερική συνεργάτιδα. Δουλειά 12-13 ώρες τη μέρα, μισθός ψίχουλα και υπόσχεση για κατ’ αποκοπή δουλειές που δεν ήρθαν ποτέ. Οταν τόλμησα να μιλήσω και να διαμαρτυρηθώ, με εξύβρισε χυδαία, με είπε “κ@@@λα”, “δικηγορικό τίποτα” και άλλα πολλά. Οταν αντέδρασα, εκείνος με χαστούκισε, με τράβηξε από τα μαλλιά, με έκλεισε στο αυτοκίνητο (όλα αυτά έγιναν εν κινήσει, με κίνδυνο να σκοτωθούμε στον δρόμο)». Ο δικηγόρος έχει κινηθεί νομικά εναντίον της 43χρονης, υποστηρίζοντας ότι εκείνη του επιτέθηκε.

Η νέα ζωή του ποινικολόγου στις φυλακές Κορυδαλλού και η αντεπιθεση της ξυλοδαρμενης και «οχι αδιστακτης» συζυγου του

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν θα είχε δει ο Απόστολος Λύτρας ότι θα βρισκόταν μια μέρα προφυλακισμένος στις Φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, και μάλιστα θα ερχόταν αντιμέτωπος με ανθρώπους που ο ίδιος έστειλε πίσω από τα σίδερα!

lytras2164

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαβίωση του τηλε-ποινικολόγου «μποξέρ» στη VIP πτέρυγα του μεγαλύτερου σωφρονιστικού καταστήματος της χώρας κάθε άλλο παρά ομαλά εξελίσσεται, καθώς, μετά τον καβγά της πρώτης νύχτας με συγκρατούμενό του για το… τσιγάρο, φοβάται για τη σωματική του ακεραιότητα. Και τούτο γιατί ο ίδιος έχει βάλει κατά καιρούς το «χεράκι» του, ώστε κάποιοι από τους κρατουμένους των φυλακών, που χαρακτηρίζονται σκληροί ποινικοί, να καταδικαστούν σε πολυετείς καθείρξεις και να βρεθούν πίσω από τα κάγκελα. Για τον λόγο αυτό φέρεται ότι έχει ζητήσει την τήρηση πρόσθετων μέτρων ασφαλείας από τη διοίκηση του σωφρονιστικού καταστήματος για όσο διάστημα θα κρατείται στον Κορυδαλλό! Ο Απόστολος Λύτρας έχει μεταφερθεί στο κελί 4 της 6ης πτέρυγας του Κορυδαλλού, που είναι γνωστή και ως πτέρυγα των VIP κρατουμένων, καθώς από τα κελιά της έχουν περάσει κατά καιρούς διάφοροι «επώνυμοι», όπως ο Λάκης Γαβαλάς, ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο Δημήτρης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος της Folli-Follie, ενώ δεν προαυλίζεται, κατόπιν δικής του απόφασης.

«Για εμάς είναι μία πτέρυγα που τοποθετούμε κρατουμένους στους οποίους μπορεί να υπάρξει κίνδυνος για τη σωματική τους ακεραιότητα» τόνισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Κωνσταντίνος Βαρσάμης, κάνοντας ειδική μνεία στην επαγγελματική ιδιότητα του Απόστολου Λύτρα: «Ο κ. Λύτρας, και λόγω της ιδιότητάς του, είναι πολύ πιθανόν να είχε έρθει σε αντιπαράθεση στις αίθουσες των δικαστηρίων με κάποιους κρατουμένους που μπορεί να βρίσκονται στον Κορυδαλλό. Και όποιος κρατούμενος θέσει θέμα ότι κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα, είναι υποχρεωμένη η διοίκηση της φυλακής να ελέγξει αν το αίτημα αυτό ευσταθεί και να πάρει την απόφαση να τον προστατεύσει». Τέλος, ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχουν περισσότερες ανέσεις» στην αποκαλούμενη VIP πτέρυγα.

lytras2064 ken

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο πατέρας του ποινικολόγου Μανώλης Λύτρας έσπευσε να υπερασπιστεί τον γιο του, υπονοώντας ότι ο 52χρονος δικηγόρος, άλλοτε υπερασπιστής των αδύναμων που αποζητούν δικαιοσύνη, προκλήθηκε! «Τσακώθηκαν και άπλωσε το χέρι του. Περιμένουμε σε κανέναν μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης… Ποτέ δεν θα σήκωνε χέρι ο γιος μου. Εδωσε αφορμή η γυναίκα του. Ηταν η κακιά η ώρα…» είπε ο Μανώλης Λύτρας. Στο μεταξύ, πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της Σοφίας Πολυζωγοπούλου μετέφερε την ενόχληση της δικηγόρου για την προσπάθεια που γίνεται να προκληθεί πλήγμα στην προσωπικότητά της, όπως υποστηρίζει. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι στην όμορφη ποινικολόγο έχει δημιουργηθεί η αίσθηση πως κάποιοι επιδιώκουν σκόπιμα να την παρουσιάσουν ως μια αδίστακτη γυναίκα, που θέλει να «καταστρέψει» τον πατέρα του παιδιού της και να διαλύσει το δικηγορικό γραφείο του.

«Προσπαθούν να διαλύσουν την προσωπικότητά μου, να με φοβίσουν, να με κακοποιήσουν ξανά από την αρχή» φέρεται ότι επαναλαμβάνει η 37χρονη σε άτομα της εμπιστοσύνης της, υποστηρίζοντας ότι άνθρωποι από το περιβάλλον του Απόστολου Λύτρα λένε ψέματα για να τη φοβίσουν, ενώ διέψευσε ότι είναι απλήρωτοι οι συνεργάτες της. Οσον αφορά το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στο σπίτι της με την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, ισχυρίζεται ότι δεν πήγε να πάρει χρήματα για τις σπουδές της μεσαίας κόρης της, αλλά τα κλειδιά της Porsche, μέσα στην οποία η ίδια ξυλοκοπήθηκε άγρια και η οποία ακόμα δεν έχει εξεταστεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται ότι η 9χρονη κόρη του ζευγαριού επέστρεψε στο σπίτι, καθώς έχουν αρχίσει να υποχωρούν τα πρηξίματα από τα χτυπήματα στο πρόσωπο της μητέρας της. Η 37χρονη δικηγόρος δεν έχει πει ακόμη την αλήθεια στο παιδί και αναζητεί με τη βοήθεια ειδικών τον τρόπο με τον οποίο θα της εξηγήσει τι έχει συμβεί.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Παρηγοριά για τον χωρισμό στη «Γη της ελιάς»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβαλε πλώρη για τη «Γη της...

H Mαγγίρα στο τιμόνι του «Voice»

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται ότι θα είναι τελικά η...

Οι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τη «Μάγισσα» Μαρία Κίτσου

Από τις «Ψυχοκόρες» στη «Μάγισσα»! Από τη σκληρή και...

Και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ έζησε τον τρόμο

Την ώρα που η δίκη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ...

Πάρτι γενεθλίων με την αγάπη να πλημμυρίζει, και Ματογιάννια φουλ στους VIP

Πολυκοσμία στα Ματογιάννια, με πάρτι γενεθλίων, σεργιάνια επωνύμων και...

Ο Μάνεσης φεύγει, η Νικόλτσιου έρχεται!

H Mαρία Νικόλτσιου θα πάρει τη θέση του Νίκου...