Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Εκαναν σε 18χρονη (χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση) ένεση με… ...

Κινδύνεψε να πεθάνει 18χρονη στη Βρετανία, όταν, χωρίς να...

Στο νοσοκομείο η Νόρα Βαλσάμη!

Νέος γολγοθάς για την ηθοποιό Νόρα Βαλσάμη, η οποία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο φέρνοντας τα πάνω...

Mολότοφ έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αντιτρομοκρατική για τον εντοπισμό των...

Κατέπεσε το άλλοθι του 39χρονου σφαγέα της Κυριακής για δήθεν ψυχολογικά προβλήματα

Ο... τρελός τα έχει 400!

Κατέρρευσε το «άλλοθι» του 39χρονου σφαγέα της Κυριακής ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και δεν είχε επίγνωση των πράξεών του όταν μαχαίρωσε, τον περασμένο Απρίλιο, την 28χρονη κοπέλα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ο ψυχίατρος που διενήργησε πραγματογνωμοσύνη με εντολή της 25ης ανακρίτριας Αθηνών κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν πάσχει από ψυχική νόσο και κατά συνέχεια πέφτουν «στο κενό» οι ισχυρισμοί του γυναικοκτόνου ότι δεν γνώριζε τι έκανε όταν της έστησε καρτέρι έξω από το αστυνομικό τμήμα και τη μαχαίρωσε μπροστά στα μάτια του αστυνομικού φρουρού. «Ηταν σε θέση να αντιληφθεί το άδικο των πράξεών του» αναφέρει στη γνωμάτευσή του ο διορισμένος ψυχίατρος που εξέτασε τον δολοφόνο της Κυριακής Γρίβα.

kyriaki griva310541

Ο επιστήμονας είχε λάβει εντολή από την ανακρίτρια να εξετάσει τον κρατούμενο και να διαπιστώσει αν ο δράστης είναι εξαρτημένος από τοξικές ουσίες και αν πάσχει από σοβαρή ψυχική νόσο. Πρόκειται για δύο ισχυρισμούς που προέταξε ο 39χρονος από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Η απάντηση του ψυχιάτρου, που τον εξέτασε στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατείται ο 39χρονος δολοφόνος, ήταν αρνητική ως προς τους δύο ισχυρισμούς του δράστη.

Οπως αναφέρει η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, στον παρόντα χρόνο δεν έχει ενεργή ψυχοπαθολογία και την ημέρα που τέλεσε το έγκλημα δεν είχε διαταραγμένη καμία πνευματική του λειτουργία. Ως προς την εξάρτησή του από τις τοξικές ουσίες, ο ψυχίατρος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εξαρτημένο άτομο με πολυχρησία τοξικών ουσιών, κατά συνέπεια ο δράστης ήξερε τι έκανε όταν μαχαίρωνε το κορίτσι έξω από το αστυνομικό τμήμα…

kyriaki griva100541
Η άτυχη Κυριακή με τον δολοφόνο της

Δύο ψυχίατροι

Υπενθυμίζεται ότι τον έχουν ήδη εξετάσει δύο ψυχίατροι, οι οποίοι έχουν γνωματεύσει ότι πρόκειται για ένα χειριστικό άτομο με επιλεκτική αμνησία, επιμένοντας επί ημέρες ότι δεν θυμάται τίποτα για το έγκλημα. Επειτα από αυτήν την εξέλιξη ο προφυλακισμένος 39χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σε κανονικό κελί του σωφρονιστικού καταστήματος Κορυδαλλού από το Ψυχιατρείο των φυλακών όπου κρατείται μέχρι σήμερα, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του στο κελί της Ε πτέρυγας.

kyriaki griva12044

Ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας κρατείται στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, σε ειδικό «δωμάτιο ηρεμίας» με αφρολέξ, στο οποίο υπάρχει κάμερα για τη συνεχή επιτήρησή του. Η τουαλέτα είναι κλειδωμένη και πηγαίνει για τη σωματική του ανάγκη παρουσία φρουρού. Η 25η ανακρίτρια είχε ζητήσει την εξέτασή του από ψυχίατρο για να διαπιστώσει αν πάσχει από τα σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα όπως επικαλείται ή προσποιείται προκειμένου να πέσει «στα μαλακά» λόγω μειωμένου καταλογισμού…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Παρηγοριά για τον χωρισμό στη «Γη της ελιάς»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβαλε πλώρη για τη «Γη της...

H Mαγγίρα στο τιμόνι του «Voice»

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται ότι θα είναι τελικά η...

Οι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τη «Μάγισσα» Μαρία Κίτσου

Από τις «Ψυχοκόρες» στη «Μάγισσα»! Από τη σκληρή και...

Και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ έζησε τον τρόμο

Την ώρα που η δίκη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ...

Πάρτι γενεθλίων με την αγάπη να πλημμυρίζει, και Ματογιάννια φουλ στους VIP

Πολυκοσμία στα Ματογιάννια, με πάρτι γενεθλίων, σεργιάνια επωνύμων και...

Ο Μάνεσης φεύγει, η Νικόλτσιου έρχεται!

H Mαρία Νικόλτσιου θα πάρει τη θέση του Νίκου...