Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025

«Η μικρή μέσα στο σκοτεινό δάσος»: Μια παράσταση που «ταξιδεύει»

Μια παράσταση που «ταξιδεύει» από το Φεστιβάλ της Αβινιόν...

Ευριδίκη Βαλαβάνη: «Είμαι επτά μηνών και είμαι αγχωμένη»

Δύο μήνες πριν φέρει στον κόσμο τον καρπό του...

Η αμερικανική πρεσβεία ψάχνει συντονιστή… σωματοφύλακα για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

«Κάποιον να τη φυλάει» αναζητεί η νέα πρέσβης των...

Συζητήσεις στον ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη και οι υποψήφιοι παρουσιαστές

Σε μεγάλη σπαζοκεφαλιά εξελίσσεται η υπόθεση της πρωινής ενημερωτικής...

Απόστολος Λύτρας: Σπίτι του με «βραχιολάκι»

Επεισόδιο του δικηγόρου με συγκρατουμένους τους στον Κορυδαλλό

Αρον άρον μεταφέρθηκε ο Απόστολος Λύτρας σε θάλαμο της ΣΤ’ πτέρυγας, μαζί με άλλα δεκαπέντε άτομα, από το ανακαινισμένο κελί της VIP πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατούνταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταφορά του προφυλακισμένου δικηγόρου σε άλλο κελί, με… τούρκικη τουαλέτα, κρίθηκε επιβεβλημένη έπειτα από σοβαρό επεισόδιο που είχε με τους δύο συγκρατουμένους του!

Ειδικότερα, ο 52χρονος δικηγόρος, ο οποίος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της εν διαστάσει συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου και την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκαν, φέρεται ότι ήρθε σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τους συγκρατούμενούς του την περασμένη Πέμπτη, επειδή τους… έτρωγε τα φαγητά και δεν καθάριζε! «Είσαι βρομιάρης. Μας τρως τα φαγητά και δεν καθαρίζεις» φέρεται ότι τού είπαν, προτού ληφθεί η απόφαση για την εσπευσμένη μεταφορά του σε άλλο θάλαμο.

Λύτρας, Πολυζωγοπούλου στα μπουζούκια όταν έδειχναν ότι όλα μεταξύ τους είναι ρόδινα

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ποινικολόγος έφαγε τα απομεινάρια των δύο συγκρατουμένων του και σκαρφάλωσε στην κουκέτα, δίπλα στο παράθυρο, για να καπνίσει. Στον θάλαμο όπου έχει πλέον μεταφερθεί κρατούνται κυρίως Αλβανοί και Πακιστανοί, ενώ αυτό που διαφοροποιεί το κελί νούμερο 5 από το ανακαινισμένο νούμερο 4 της VIP πτέρυγας είναι το γεγονός ότι εκεί κρατούνται πολλά άτομα, ενώ διαθέτει… τούρκικη τουαλέτα, όπως λένε χαρακτηριστικά στη γλώσσα των φυλακών, αντί για ντους!

Στο μεταξύ, την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα με «βραχιολάκι» πρότεινε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γιώργος Πολυκράτης με εισήγησή του προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, έπειτα από αίτημα του γνωστού δικηγόρου. Ο εισαγγελικός λειτουργός εισηγήθηκε να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση του 52χρονου με κατ’ οίκον περιορισμό στο σπίτι του στο Χαλάνδρι και ηλεκτρονική επιτήρηση για τους επόμενους έξι μήνες, συναινώντας στο αίτημα του κατηγορουμένου.

Στην πρότασή του προς το Δικαστικό Συμβούλιο τονίζεται πως η επιβολή του συγκεκριμένου μέτρου «παρέχει βάσιμα την προσδοκία ότι ο γνωστός ποινικολόγος δεν θα διαπράξει άλλα εγκλήματα σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου και πως επαρκεί για να εξασφαλιστεί η παρουσία του στο ακροατήριο». Στις 28 Ιουνίου ο Απόστολος Λύτρας είχε καταθέσει αίτηση με την οποία ζητούσε την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησής του, υποστηρίζοντας ότι δεν παραβίασε τους όρους που του επιβλήθηκαν μετά την απολογία του και ότι δεν είναι ύποπτος φυγής.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης με νέο έρωτα!

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το -κάθε άλλο παρά «βελούδινο»-...

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

«Arrivederci» από Βουλγαράκη σε Λιάγκα για χάρη του έρωτα

Ετοιμη να πει «Arrivederci» όχι μόνο στον Γιώργο Λιάγκα...

Πώς πρώην υπουργός έπιασε τον Μάη με σύζυγο και ερωμένη

Μια ιδιαίτερη Πρωτομαγιά αποφάσισε να κάνει ο αμετανόητος πρώην...

Αγνώριστη η Ασπασία Μηλιαράκη – Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός

Η Ασπασία Μηλιαράκη έπαιξε σε αρκετές σειρές πριν μια...

«Τσακώσαμε» τον Λευτέρη Πανταζή με την εντυπωσιακή, 30χρονη σύντροφό του

«Φωτιά» έβαλε στα media ο Λευτέρης Πανταζής μετά την...
spot_img