Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Τουρίστρια στη Ρόδο κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε από ομοεθνή της

Αγγλίδες... ασθενείς

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση μιας 20χρονης που κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από μια 35χρονη στη Ρόδο. Οι Αρχές καλούνται τις τελευταίες ώρες να ξετυλίξουν το κουβάρι της περίεργης ιστορίας, με πρωταγωνίστριες δύο τουρίστριες οι οποίες διασκέδαζαν με διαφορετικές παρέες σε γνωστό μπαρ του νησιού.

Ολα άρχισαν τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν η 20χρονη Βρετανίδα, η οποία βρισκόταν στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές και διέμενε σε πολυτελές ξενοδοχείο, διασκέδαζε με τις φίλες της σε κατάστημα εστίασης. Γύρω στη 1.30 η ίδια πήγε στην τουαλέτα και τότε η 35χρονη ομοεθνής της την ακολούθησε. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στις Αρχές, η γυναίκα την προσέγγισε, τη στρίμωξε στον τοίχο, τη θώπευσε και τη φίλησε στο στήθος, ενώ στη συνέχεια έβαλε με βία τα δάχτυλά της στα γεννητικά όργανα της νεαρής τουρίστριας, χωρίς τη θέλησή της.

viasmos

Η 20χρονη έβαλε τις φωνές και τότε η 35χρονη αναγκάστηκε να σταματήσει και να φύγει. Αμέσως μετά η νεαρή τουρίστρια, σε κατάσταση σοκ, επέστρεψε στο τραπέζι της, με τους φίλους της να επιβεβαιώνουν πως ήταν σε κακή κατάσταση. Λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησαν από το μπαρ και η τουρίστρια πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, με σκοπό να υποβάλει μήνυση κατά της γυναίκας που την κακοποίησε. Μάλιστα, ως πειστήριο του εφιάλτη που βίωσε παρέδωσε στην Αστυνομία το εσώρουχό της, το οποίο αναμένεται να εξεταστεί για βιολογικά ίχνη.

Οι αξιωματικοί που ανέλαβαν την υπόθεση άρχισαν αμέσως τις έρευνες για τον εντοπισμό της δράστιδας, με βάση την περιγραφή που έδωσε το θύμα, ενώ σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για βιασμό. Τελικά, η 35χρονη τουρίστρια ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τις Αρχές και προσήλθε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού μαζί με τον σύντροφό της, του οποίου η παρουσία στο περιστατικό δεν έχει διευκρινιστεί από την 20χρονη.

Η κατηγορούμενη αρνήθηκε τις κατηγορίες και παρουσίασε τη δική της εκδοχή, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με τη θέληση της 20χρονης. Στη συνέχεια και κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου ελήφθη βιολογικό υλικό από την κατηγορουμένη, το οποίο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εξέταση. Πλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης, τα οποία θα δημοσιοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες και θα καθορίσουν τις επόμενες δικαστικές ενέργειες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Ο Αθερίδης σόκαρε το πανελλήνιο μιλώντας για την «άγνωστη» περιπέτεια με την υγεία του

Σόκαρε το πανελλήνιο ο Θοδωρής Αθερίδης για το εγκεφαλικό...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι επισημοποίησαν τη σχέση τους

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...