Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Μάριο Καλντερόνε: Ο Λαρισαίος Αλέν Ντελόν της σικελικής Μαφίας

Η «νόσος των αρχιμαφιόζων», όπως του Ιταλού «νονού των...

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου τα κανάλια παίρνουν θέσεις μάχης και βγάζουν από...

Ολα για όλα... από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου! Τον...

Η Σκορδά θα… κόψει την τηλεοπτική κορδέλα

Η Φαίη Σκορδά θα κάνει το ποδαρικό στην πρωινή...

H προσπάθεια του κουμπάρου να αποτρέψει τη δολοφονία της Αρετής στην Αμφιλοχία

«Tι πας να κάνεις;»

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν λάβει οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της ανατριχιαστικής δολοφονίας στην Αμφιλοχία με θύμα την 36χρονη Αρετή Τ., που έπεσε νεκρή από τα πυρά του 43χρονου εν διαστάσει συζύγου της.

Το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις, την ώρα που τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης σοκάρουν, ενώ τα στόματα ανοίγουν μαρτυρώντας τη βίαιη συμπεριφορά του Μπάμπη, που αυτοκτόνησε δευτερόλεπτα αφότου στέρησε τη ζωή από τη μητέρα των δύο παιδιών του. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τις δύο σορούς, η γυναίκα έχει δύο τραύματα από πυροβολισμούς, ένα στο κεφάλι και ένα στον λαιμό, ενώ ο δολοφόνος της και αυτόχειρας ένα τραύμα στο κεφάλι.

gynaikoktonia15074
Το σημείο όπου έγινε το φονικό

Την ίδια ώρα η μητέρα της αδικοχαμένης Αρετής, φανερά συντετριμμένη, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την ανείπωτη τραγωδία που βρήκε το σπίτι της, κάνοντας λόγο για τον γολγοθά που ανέβαινε το παιδί της. «Δεν ήθελε να τη δει με άλλον άντρα. Κακώς που δεν πήγα στην Αστυνομία εγώ» ανέφερε η κυρία Γεωργία, περιγράφοντας στη συνέχεια τη στιγμή που ενημερώθηκε για τη δολοφονία: «Μου είπαν: “Την Αρετή τη σκότωσε ο Μπάμπης”. Ούρλιαξα εγώ, βγήκε ο κόσμος έξω και μου λένε: “Τι έπαθες;” Και λέω: “δεν έχω άλλο, ρε παιδιά, αυτό το ένα”. Αυτό το ένα μού το σκότωσε».

Στο διαμέρισμα

Σε ερώτηση αν έχει έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς του δράστη, η μητέρα της 36χρονης γυναίκας απάντησε θετικά. «Μιλήσαμε με τους γονείς του, τους είπε ο άντρας μου: “Το παιδί σας μας έκλεισε το σπίτι”» επισήμανε και πρόσθεσε: «Ηταν από 16 ετών μαζί, 20 χρόνια, ένα σκουπίδι ήταν αυτός, τον κάναμε νοικοκύρη».

Η κυρία Γεωργία μίλησε και για την εγγονή της, που ήταν στο διαμέρισμα τη στιγμή που μπήκε ο 43χρονος. «Η εγγονή μου δεν μιλιέται, είναι σε σοκ. Τα έβλεπα στις τηλεοράσεις και της έλεγα: “Παιδί μου, παιδί μου”. Και μου έλεγε: “Μαμά, σταμάτα”. Μου έκλεισε το σπίτι, πέρασα πολλά για να το μεγαλώσω αυτό το παιδί» αναφέρει η κυρία Γεωργία. Σε κατάσταση σοκ παραμένει και ο κουμπάρος του πρώην ζευγαριού, που αναφέρθηκε σε όσα φρικτά διαδραματίστηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες στο σπίτι επί της οδού Λουτρού. Ο κουμπάρος τους υποστήριξε ότι ο 43χρονος απείλησε και τον ίδιο με καραμπίνα.

«Η μικρούλα πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα μου και της είπε ότι ο μπαμπάς είχε πάει στο σπίτι και είχε μία καραμπίνα. Η γυναίκα μου κατέβηκε στον πρώτο όροφο, αλλά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι. Λίγο αργότερα μπήκαμε στο σπίτι και τότε είδα τον Μπάμπη» περιέγραψε ο κουμπάρος του ζευγαριού και συνέχισε: «Προσπάθησα να τον ηρεμήσω. Οταν ήρθε το αυτοκίνητο με την Αρετή, το ακούσαμε. Σταμάτησε ακριβώς μπροστά στην πόρτα. Τον ρώτησα τι σκοπεύει να κάνει με το όπλο. Του είπα: “Τι πας να κάνεις; Μην κάνεις καμιά βλακεία”. Τότε έστρεψε το όπλο προς το μέρος μου και με απείλησε».

Ο άνδρας, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας, με δύο παιδιά να μένουν ορφανά, μίλησε και για τη χαριστική βολή που έδωσε ο 43χρονος στην άτυχη Αρετή μετά τον πρώτο πυροβολισμό. «Στάθηκε από το παράθυρο του συνοδηγού και από εκεί έριξε τον δεύτερο πυροβολισμό προς την Αρετή. Στη συνέχεια τον είδα να πηγαίνει προς το ασημί αυτοκίνητο, που είναι έξω από το σπίτι, και δευτερόλεπτα αργότερα άκουσα τον πυροβολισμό. Τα έχασα και έτρεξα προς το αστυνομικό τμήμα» κατέληξε.

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής η τελευταία πράξη του δράματος

Σκηνές βγαλμένες από αρχαία τραγωδία εκτυλίχθηκαν χθες στην Αμφιλοχία, όπου συγγενείς, φίλοι και γνωστοί είπαν το τελευταίο «αντίο» στην 36χρονη Αρετή, η οποία δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο από τον εν διαστάσει σύζυγό της τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

gynaikoktonia150741
Η Αρετή με τον Μπάμπη, τον δολοφόνο της

Βυθισμένη στον θρήνο, η τοπική κοινωνία αποχαιρέτησε την αδικοχαμένη γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών, που ανέβαινε τον δικό της γολγοθά, ο οποίος έμελλε να μετατραπεί σε ανείπωτη τραγωδία, όταν ο 43χρονος την πυροβόλησε τραυματίζοντάς τη θανάσιμα. Στη συνέχεια ο δράστης έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και αυτοκτόνησε.

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε χθες στις 17.30, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στην Αμφιλοχία. Γνωστοί της Αρετής με δάκρυα στα μάτια, κρατώντας λουλούδια στο χέρι, συγκεντρώθηκαν, ώστε να τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία, σε κλίμα οδύνης. Τραγικές φιγούρες παραμένουν οι γονείς της αλλά και τα δύο παιδιά της που βρίσκονται στην εφηβεία και αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι η μητέρα τους δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Επιθυμία της οικογένειάς της ήταν αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού σε ειδικό κουμπαρά που βρισκόταν έξω από την εκκλησία.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....