Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Η όμορφη αοιδός, ο άτακτος Ρομά & ο «Dirty Harry»

Η «επέμβαση» της ομάδας του «Αρκούδου» για να συνετίσει τον αυτοαποκαλούμενο «Βασιλιά των Τσιγγάνων» που παρενοχλούσε την τραγουδίστρια Αναστασία Κελεσίδη

«Μπράβος» της νύχτας σε ανοιχτή γραμμή με μοναχό στο Αγιον Ορος για τα μελλούμενα σε πασίγνωστο στριπτιζάδικο της λεωφόρου Συγγρού, αναφορές στη «φώκια» που θέλει σωματοφύλακα, αλλά και η παρενόχληση που είχε υποστεί γνωστή τραγουδίστρια από τον αυτοαποκαλούμενο «Βασιλιά των Τσιγγάνων», ο οποίος φέσωνε επανειλημμένα το μπουζουξίδικό της είναι μόνο μερικά από τα «μαργαριτάρια» που βρίσκονται κρυμμένα στα… απόνερα της ογκώδους δικογραφίας που συνέταξε η Δίωξη Εκβιαστών για τον εμφύλιο πόλεμο ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά και για τη δράση ομάδας του 59χρονου «νονού» που ακούει στο παρατσούκλι «Αρκούδος».

  • Από τον Βασίλη Χήτο

Σε αυτές τις λεπτομερείς αναφορές, όμως, ξεχωρίζει ο στενός κορσές που είχε γίνει στη λαϊκή αοιδό Αναστασία Κελεσίδη νεαρός άντρας που παρίστανε τον «Βασιλιά τον Ρομά». Ο εν λόγω άνδρας πήγαινε στο μπουζουξίδικο στα Πατήσια όπου δούλευε τον περασμένο χειμώνα η όμορφη τραγουδίστρια, την έλουζε με λουλούδια, την παρενοχλούσε και στο τέλος έφευγε δίχως να πληρώνει τον λογαριασμό…

mafia22074
Η όμορφη τραγουδίστρια Αναστασία Κελεσίδη

Και ο ιδιοκτήτης, αφού είδε κι απόειδε, στο τέλος κάλεσε την «ομάδα συναγερμού» για να τον συνετίσει… Ομως και η ίδια η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια. Στη δικογραφία αναφέρονται αναλυτικά τα εξής: «Πρωινές ώρες της 14/03/2024 ο μπράβος Π.Π. πραγματοποίησε τηλεφωνική συνομιλία με τον αδελφό του Σπύρο, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είχε συναντήσει την Κελεσίδη Αναστασία, τραγουδίστρια στο μπουζουξίδικο (σ.σ.: αναφέρεται) και ότι της είχε πει σχετικά με πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τον Ρομά (σ.σ.: που κατονομάζεται). Εκείνη του πρότεινε να πει στον Ρομά ότι ήταν τάχα γυναίκα του και αν εξακολουθούσε να την παρενοχλεί θα του δημιουργούσε πρόβλημα. Ο Π.Π. σχολίασε ότι, σύμφωνα με την Κελεσίδη, ο θαμώνας αυτός δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στο κατάστημα και ο Π.Π. τη ρώτησε για ποιο λόγο δεν τους είχε καλέσει ο ιδιοκτήτης του μπουζουξίδικου να του προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

Ο Σπύρος είπε στον μπράβο αδελφό του πως είχε την εντύπωση ότι ήδη του είχαν πει να καλέσει τον Ρομά για να του κάνει συστάσεις, αλλά ο Π.Π. απάντησε αρνητικά και ότι αυτός μαζί με άλλα άτομα είχαν πάει απευθείας στο μαγαζί για να τον συναντήσουν, επειδή την προηγούμενη φορά ο ίδιος θαμώνας είχε χτυπήσει υπάλληλο, χωρίς ωστόσο να τους ενημερώσει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Επίσης τα δυο αδέλφια-φουσκωτοί σχολίαζαν ότι τη συγκεκριμένη φορά ο Ρομά δημιουργούσε πρόβλημα στον ιδιοκτήτη με τη συμπεριφορά του και την άρνησή του να πληρώσει τον λογαριασμό, αλλά και πάλι δεν τους είχε καλέσει, αφού προφανώς δεν ήθελε την παρουσία μπράβων στο κατάστημά του».

mafia220741

Τα δύο αδέλφια

Στο σημείο αυτό γίνεται αναφορά στον «Dirty Harry», στον πυγμάχο-μπράβο Χάρη Κοντογιώργη που τον Μάιο του 2023 δολοφονήθηκε έξω από γυμναστήριο στο Γαλάτσι και μάλιστα με εκτελεστές -κατά την Ασφάλεια Αττικής- τα δύο αδέλφια που δικάζονται σήμερα για την ανθρωποκτονία κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Ο Κοντογιώργης σε άλλο μαγαζί είχε κληθεί και είχε αφήσει αναίσθητο τον Ρομά επειδή και εκεί δεν πλήρωνε. «Ωστόσο ο ιδιοκτήτης στα Πατήσια, όπου τραγουδούσε η Αναστασία Κελεσίδη, μη μπορώντας να συνεννοηθεί με τον Ρομά, κάλεσε τελικά τους μπράβους και μετέβησαν στο μπουζουξίδικο για να τον ενισχύσουν, λέγοντας χαρακτηριστικά “αυτό το σκουπίδι, μια φορά, λέει, μέχρι ένα πρωί οχτώ η ώρα τσακωνόταν στο γραφείο του…”. Ακόμα, ο Π.Π. σχολίασε για τον θαμώνα ότι κατά το παρελθόν είχε δημιουργήσει προβλήματα σε καταστήματα στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και είχε πάει ο Χάρης, εννοώντας τον δολοφονημένο Κοντογιώργη Χαρίλαο, ο οποίος τον είχε γρονθοκοπήσει και παρέμεινε αναίσθητος για μισή ώρα.

mafia220742
Ο δολοφονημένος πυγμάχος Χάρης Κοντογιώργης

Ο Π.Π. σχολίασε ότι όταν ο Ρομά τον είδε με τα υπόλοιπα άτομα να κινούνται εντός του μαγαζιού υποχώρησε και πλήρωσε τον λογαριασμό, δίνοντας μάλιστα και φιλοδώρημα. Ο Π.Π. είπε ότι είχαν πάει στο ίδιο νυχτερινό κέντρο 22 άτομα και ο Ρομά τρομοκρατήθηκε σε τέτοιο βαθμό, που δεν ξαναπήγε στο κατάστημα, φοβούμενος να μην του προκαλέσουν σωματικές βλάβες» καταλήγει με έμφαση η αναφορά της Δίωξης Εκβιαστών, που διοικεί ο αστυνομικός υποδιευθυντής Νίκος Νταβαρίνος.

Μπράβος στριπτιζάδικου σε ανοιχτή επικοινωνία με μοναχό στο Αγιον Ορος

Αποκαλυπτική, όμως, είναι και η αναφορά στη συνομιλία άλλου μπράβου της νύχτας, που ήταν «πόρτα» σε πασίγνωστο στριπτιζάδικο της λεωφόρου Συγγρού. Ο «φουσκωτός», πανικόβλητος, τηλεφωνεί στον μοναχό, καθώς άντρας που οδηγούσε κλεμμένο όχημα, καταδιωκόμενος κατέφυγε στο πάρκινγκ του στριπτιζάδικου.

Συγκεκριμένα, τονίζονται τα εξής: «Πρώτες πρωινές ώρες της 06/12/2023 ο Σ… πραγματοποίησε τηλεφωνική συνομιλία με τον Τ…, ο οποίος του ανέφερε ότι εκείνη τη χρονική στιγμή βρισκόταν στο κατάστημα και ότι προγενέστερα είχε δημιουργηθεί κάποιο λεκτικό επεισόδιο με θαμώνες και ο ιδιοκτήτης τού είπε να παρέμενε ανάμεσά τους για να μην κλιμακωνόταν σε επεισόδιο. Περί την 10.33 ώρα της 08/12/2023 ο Σ… πραγματοποίησε τηλεφωνική συνομιλία με τον χρήστη της υπ’ αριθ. 69947558… τηλεφωνικής σύνδεσης, με τον οποίο αναφέρθηκαν σε περιστατικό που έλαβε την προηγούμενη νύχτα στο κατάστημα STRIP CLUB, για το οποίο ο υπεύθυνος που σχετίζεται με το κατάστημα είχε θεωρήσει υπεύθυνο τον Σ…

Ειδικότερα, άτομο που οδηγούσε κλεμμένο όχημα εισήλθε στον κλειστό χώρο στάθμευσης του καταστήματος χρονικά παράλληλα με την είσοδο του Σ… στο κατάστημα και θεωρήθηκε ότι έδρασαν από κοινού, το οποίο ωστόσο ο Σ… αρνήθηκε κατηγορηματικά. Κατόπιν μετέβησαν στο κατάστημα αστυνομικοί προς διερεύνηση του περιστατικού και προκλήθηκε αναστάτωση. Για τον λόγο αυτό ο υπεύθυνος θα έλεγχε το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, χωρίς όμως να το παραδώσει στις αστυνομικές Αρχές. Περί την 14.54 ώρα της ίδιας ημέρας ο Π.Π. κάλεσε τον Σ… και του ανέφερε ότι έχει δημιουργηθεί αναστάτωση και θεωρούν υπεύθυνο αυτόν για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, λέγοντάς του ότι θα τον καλέσει σε έτερη τηλεφωνική σύνδεση για να τα πουν εκτενέστερα.

Περί την 18.25 της ίδιας ημέρας ο Σ…, αρκετά αγχωμένος, κάλεσε τον χρήστη της υπ’ αριθ. 6986436… τηλεφωνικής σύνδεσης, ο οποίος είναι μοναχός στο Αγιον Ορος και του διηγήθηκε το περιστατικό, το οποίο προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, λόγω της παράνομης δραστηριότητας του ιδιοκτήτη του χώρου στάθμευσης, που χρησιμοποιούνταν και ως χώρος απόκρυψης κλεμμένων οχημάτων.

Ο Σ… δήλωσε στον μοναχό ότι θα προσπαθούσε να μάθει μέσω διασυνδέσεών του με αστυνομικούς τι είχε προκύψει για το θέμα αυτό και ότι θα απέρριπτε τις τηλεφωνικές συνδέσεις που χρησιμοποιούσε και ακολούθως θα τον καλούσε μέσω έτερης τηλεφωνικής σύνδεσης…».

Πιθανόν, όπως αφήνουν να εννοηθεί οι αστυνομικοί, για να του «διαβάσει» ο μοναχός το «μέλλον» του στο στριπτιζάδικο. Η ίδια ομάδα των μπράβων, πάντως, είχε αναλάβει και τη φύλαξη του κέντρου LUX LIVE STAGE, όπου την ημέρα των εγκαινίων, με «πρώτο βιολί» την Κατερίνα Λιόλιου, γαζώθηκε εν ώρα λειτουργίας η πρόσοψη του μαγαζιού με ριπή από καλάσνικοφ (πρωινές ώρες της 23/03/2024). Ενέργεια που παραμένει… τυπικά «ορφανή», αλλά έχει να κάνει με άλλες δύο βομβιστικές επιθέσεις σε βενζινάδικο στον Πειραιά και σε κάβα σε παράδρομο της Συγγρού. Σε άλλη συνομιλία πάντως ο Σ…, φίλος του μοναχού, πρωινές ώρες της 26/12/2023 πραγματοποίησε τηλεφωνική συνομιλία με φίλο του ο οποίος τον ρώτησε εάν ο Π.Π. ήταν «σωματοφύλακας» σε γυναίκα που την αποκάλεσαν «Φώκια», προκειμένου να έβρισκε κάποιον για να μεσολαβήσει σχετικά με οικονομική οφειλή προς δύο γνωστούς του, όπου στην περίπτωση κάλυψης της οφειλής ο φίλος θα αμειβόταν.

Ο Σ… απάντησε ότι πλέον είχε σταματήσει ο Π.Π. και τη φύλαξη της αναφερόμενης γυναίκας την είχε αναλάβει άλλος, με την οποία διατηρούσε και ερωτική σχέση. Σε άλλη συνομιλία άλλος μπράβος-βομβιστής, έπειτα από δολιοφθορά που πραγματοποίησε, ακούγεται να λέει σε φίλο του πως ως άλλοθι στο μεσοδιάστημα κοιμήθηκε με ιερόδουλη σε γνωστό ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....

Η αμηχανία της Έλλης Κοκκίνου όταν ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Μπόγρη

Καλεσμένη του Ηλία Ψινάκη στην διαδικτυακή του εκπομπή βρέθηκε...