Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Νίκος Πλακιάς: «Τα οστά ήταν των παιδιών μας»

Συγκλονίζει για τα ευρήματα στο Κουλούρι όπου είχαν μεταφερθεί τα βαγόνια των Τεμπών

Ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη πως ανάμεσα στα μπάζα που μεταφέρθηκαν από τον τόπο της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη σε ιδιωτικό οικόπεδο ήταν οστά που ανήκουν στα δίδυμα κορίτσια και την ξαδέρφη της οικογένειας Πλακιά.

tempi0564

Τη σοκαριστική αποκάλυψη έκανε ο πατέρας των κοριτσιών Νίκος Πλακιάς σε τηλεοπτική και ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο οποίος ξέσπασε εναντίον των υπευθύνων για το μπάζωμα, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Oταν θα τους πάω τα οστά στο δικαστήριο μέσα, να δω αν τα έκαναν όλα σωστά»… «Δεν κάνω πίσω, δεν θα ησυχάσω ποτέ. Τα οστά στο Κουλούρι ανήκαν στα τρία δικά μας παιδιά και σε άλλη μία οικογένεια» αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο. Ο Πλακιάς ανέφερε πως οι δύο οικογένειες έκαναν δεύτερη κηδεία για τα παιδιά τους, θάβοντας τα οστά που μεταφέρθηκαν με αδιαφανείς διαδικασίες από το σημείο της τραγωδίας σε ιδιωτικό οικόπεδο στην περιοχή Κουλούρι.

tempi270541

«Παραλάβαμε το υλικό και κάναμε και δεύτερη κηδεία. Πώς να ησυχάσει μετά ο κύριος Πλακιάς, πώς να ησυχάσει ο αδερφός μου, πώς να ησυχάσουν οι γυναίκες μας όταν είμαστε η οικογένεια που κάναμε δύο φορές κηδείες; Ποιος μπορεί να σταθεί απέναντί μου στο δικαστήριο και να πει ότι έγιναν όλα σωστά;» διερωτήθηκε ο τραγικός πατέρας, μιλώντας για την ανεύρεση των οστών των παιδιών του στο Kontra. «Μιλάμε για την τοποθεσία Κουλούρι, η οποία ήταν η τοποθεσία όπου μπήκαμε εμείς οι γονείς τον Νοέμβριο για να δούμε τα βαγόνια, για να δούμε πού ήταν τα παιδιά μας. Καταλάβαμε από την αρχή ότι σίγουρα θα βρούμε ανθρώπινο υλικό στα καθίσματα που ήταν τα παιδιά μας, όπως ακριβώς βρέθηκαν υπολείμματα των παιδιών μας όπως και πάρα πολλά προσωπικά αντικείμενα.

tempi12034

Πάνω σε αυτά στηρίχθηκαν οι κατηγορίες μας όταν κάναμε τις μηνύσεις κατά του Αγοραστού και κατά παντός υπευθύνου για το μπάζωμα και το ξεμπάζωμα» πρόσθεσε. Αναφερόμενος στην πορεία των ερευνών για τα αίτια της τραγωδίας, ο Νίκος Πλακιάς αισθάνεται οργή, αλλά δεν το βάζει κάτω. «Δεκαεπτά μήνες τώρα αντιμετωπίζουμε βρομιά και ασυδοσία παντού. Δεν λειτουργώ πλέον, είμαι σαν μία πέτρα, σίδερο, ατσάλι. Δεν λυγίζω, δεν καταλαβαίνω, δεν νιώθω πόνο, το μόνο που νιώθω είναι οργή και θυμό. Επρεπε να περάσουν 17 μήνες για να κάνει ο εισαγγελέας μήνυση κατά τεσσάρων προσώπων; Με τη λέξη πλημμέλημα δεν νιώθω ικανοποιημένος. Στα δικά μας τα μάτια μόνο πλημμέλημα δεν είναι» τονίζει.

tempi 3

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά που αποκαλύπτεται πως ανάμεσα στα μπάζα που μετέφεραν οι αρμόδιοι από τον τόπο της τραγωδίας ήταν και οστά θυμάτων. Η πρώτη τραγική διαπίστωση είχε γίνει μετά την έρευνα σε τοποθεσία στα Τρία Πηγάδια, όπου είχε βρεθεί το οστό από τον πατέρα της Μαρίας Χατζηκωνσταντή, όπως είχε αποκαλύψει τότε η ίδια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Ο Αθερίδης σόκαρε το πανελλήνιο μιλώντας για την «άγνωστη» περιπέτεια με την υγεία του

Σόκαρε το πανελλήνιο ο Θοδωρής Αθερίδης για το εγκεφαλικό...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι επισημοποίησαν τη σχέση τους

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...