Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Το βίντεο και ο μάρτυρας που «καίνε» το ζευγάρι, το οποίο ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 64χρονο έπειτα από βαφτίσια

«Ψέματα το κάνει, δεν είναι νεκρός»

Βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 64χρονου αλλά και αυτόπτης μάρτυρας «καίνε» το ζευγάρι που έχει συλληφθεί για το φονικό έπειτα από το γλέντι σε βαφτίσια στην πλατεία του χωριού Αγιος Πέτρος Κυνουρίας, στην Αρκαδία.

«Ψέματα το κάνει, δεν είναι νεκρός» έλεγε ο 41χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 64χρονο, ο οποίος φέρεται ότι παρενόχλησε λεκτικά την 34χρονη σύζυγό του. Τον άφησαν αβοήθητο να ξεψυχήσει, ενώ στη συνέχεια άλλοι χωριανοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να μην μπορούν να τον σώσουν από τα σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό.

arkadia23074
Το ζευγάρι στον εισαγγελέα

Το περιστατικό συνέβη στην κεντρική πλατεία του χωριού τα ξημερώματα της Κυριακής με δράστες ένα ζευγάρι, το οποίο ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον Νίκο Μαστραντώνη μετά το τέλος μιας βάφτισης και ενώ ήταν υπό την επήρεια μέθης. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το ζευγάρι άφησε τον άνθρωπο μισολιπόθυμο στην πλατεία, αλλά στη συνέχεια ξαναγύρισε και τον αποτελείωσε.

Οταν ο 64χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του, ο άνδρας που τον ξυλοκόπησε φέρεται ότι είπε «ψέματα το κάνει, δεν είναι νεκρός» σε φίλο του θύματος, όταν τον ρώτησε αν πέθανε. Βίντεο από το σημείο του ξυλοδαρμού δείχνει τόσο τον 41χρονο όσο και την 34χρονη να χτυπούν αλύπητα το θύμα. Το χειρότερο είναι ότι λίγες ώρες αργότερα πήγαν στην Ασφάλεια Τρίπολης για να καταθέσουν μήνυση κατά του 64χρονου για λεκτική παρενόχληση της γυναίκας. Τότε συνελήφθησαν, καθώς οι αστυνομικοί είχαν ήδη ενημερωθεί για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 64χρονου.

Ως προς τα αίτια του φονικού, ο αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι το κακό έγινε όταν «το θύμα, προφανώς, φλέρταρε με μια γυναίκα από την παρέα, ο άντρας της ενοχλήθηκε και άρχισε να τον γρονθοκοπεί. Εκτός από τον άντρα της γυναίκας, σηκώθηκε κι άλλος από την παρέα και τον χτυπούσε κι εκείνος». Μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί το πρόσωπο από την παρέα του 41χρονου που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό.

arkadia230741
Ο άτυχος 64χρονος

Χθες το μεσημέρι το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Τρίπολης, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος του άνδρα και για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία στη γυναίκα. Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν προθεσμία και θα απολογηθούν αύριο, Τετάρτη, στον ανακριτή. Ο συνήγορος υπεράσπισης του ζευγαριού Ευάγγελος Λαμπρόπουλος υποστήριξε ότι ο 41χρονος απώθησε το θύμα, όταν προσπάθησε να μπει μέσα στο αυτοκίνητο, όπου ήταν η σύζυγος και η τρίχρονη κόρη του.

Νωρίτερα η κατηγορούμενη φέρεται ότι είχε δεχτεί λεκτική παρενόχληση από τον 64χρονο, ο οποίος προσπάθησε να την πιάσει από τη μέση και της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της. Το ζευγάρι υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ήταν σε άμυνα. Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται να παίξει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που διενεργήθηκε χθες, για να διακριβωθεί επιστημονικά ότι ο θάνατος του 64χρονου προκλήθηκε από τα χτυπήματα του ζευγαριού.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Ο Αθερίδης σόκαρε το πανελλήνιο μιλώντας για την «άγνωστη» περιπέτεια με την υγεία του

Σόκαρε το πανελλήνιο ο Θοδωρής Αθερίδης για το εγκεφαλικό...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι επισημοποίησαν τη σχέση τους

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...