Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Και ρουσφέτι στο «Μεταξά»

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ εργαζομένους στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Μεταξά» φαίνεται πως έκανε ο αναπληρωτής διοικητής Σαράντος Ευσταθόπουλος, καθώς υποβλήθηκε σε πανάκριβες ιατρικές εξετάσεις χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού και δίχως τα προβλεπόμενα παραπεμπτικά, όπως είναι η νόμιμη διαδικασία για τους κοινούς… θνητούς καρκινοπαθείς.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στο προσωπικό του νοσοκομείου για τη σταρ του σινεμά και της τηλεόρασης, που ήταν κινητή «βόμβα» του Covid-19, η «Espresso» αποκαλύπτει σήμερα πως η συγκεκριμένη ηθοποιός έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις με το πράσινο φως του αναπληρωτή διοικητή του «Μεταξά». Σύμφωνα με νέες καταγγελίες εργαζομένων στο νοσοκομείο, η καλλιτέχνις πήγε στο νοσοκομείο στις 10 Ιουλίου και έκανε υπέρηχο, αξονική τομογραφία και αιματολογικές εξετάσεις, χωρίς την προβλεπόμενη διαδικασία, δηλαδή παραπεμπτικά ή προγραμματισμένο ραντεβού, ώστε να χρεωθεί ο ΕΦΚΑ το κόστος των εξετάσεων.

Η αξονική, ο υπέρηχος και οι αιματολογικές εξετάσεις θα χρεωθούν στο νοσοκομείο, χάρη στο… ρουσφέτι που φαίνεται ότι έκανε ο κ. Ευσταθόπουλος στην εκλεκτή καλεσμένη με την οποία… περιόδευσε, ανοίγοντας τις… πόρτες των τμημάτων του νοσοκομείου, χωρίς ραντεβού ή παραπεμπτικό, παρακάμπτοντας τη διαδικασία που ακολουθούν οι υπόλοιποι καρκινοπαθείς! Δύο μέτρα και δύο σταθμά, ενώ την ίδια ώρα οι καρκινοπαθείς και άλλοι ασθενείς αναγκάζονται να περιμένουν μήνες για να υποβληθούν στις απαιτούμενες εξετάσεις… Χάρη στο… ρουσφέτι του αναπληρωτή διοικητή του «Μεταξά» η πασίγνωστη ηθοποιός και κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ εργαζομένους και χρέωσε το νοσοκομείο με το κόστος των εξετάσεων!

Αξίζει να σημειωθεί πως για την αποκάλυψη ότι η ηθοποιός κόλλησε κορονοϊό τους εργαζομένους ενώ περιόδευε με τον αναπληρωτή διοικητή του ογκολογικού νοσοκομείου δεν υπήρξε κάποια ανακοίνωση ή απάντηση από τον κατά τα άλλα λαλίστατο κ. Ευσταθόπουλο, ο οποίος διαφήμισε πρόσφατα σε δύο τηλεοπτικούς σταθμούς προληπτικά μέτρα κατά του κορονοϊού, «ξεχνώντας» να αναφέρει ότι η έξαρση των κρουσμάτων παρουσιάστηκε στο «Μεταξά», ούτως ώστε να προσέχουν το προσωπικό, οι ασθενείς και οι επισκέπτες του νοσοκομείου.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι αν ο πολιτικός προϊστάμενος του αναπληρωτή διοικητή του «Μεταξά», υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, συμφωνεί ή διαφωνεί με τα δύο μέτρα και δύο σταθμά ανάμεσα σε επώνυμους και ανώνυμους καρκινοπαθείς. Αν διαφωνεί θα πρέπει, αν μη τι άλλο, να διατάξει Ενορκη Διοικητική Εξέταση από την αρμόδια Υγειονομική Περιφέρεια για το κόστος των εξετάσεων που θα επωμιστεί, προφανώς παράνομα, το Νοσοκομείο «Μεταξά». Εκτός και αν ο Αδωνις Γεωργιάδης συμφωνεί να ανοίγουν διάπλατα οι πόρτες των νοσοκομείων για τους επώνυμους ασθενείς, εν αντιθέσει με τους ανώνυμους καρκινοπαθείς που περιμένουν μήνες για μία απλή εξέταση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Ο Αθερίδης σόκαρε το πανελλήνιο μιλώντας για την «άγνωστη» περιπέτεια με την υγεία του

Σόκαρε το πανελλήνιο ο Θοδωρής Αθερίδης για το εγκεφαλικό...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι επισημοποίησαν τη σχέση τους

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...