Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κώστας Πρέκας: Το μήνυμα προς τον Φώτη Σεργουλόπουλο και οι ύμνοι για...

Οταν ο Κώστας Πρέκας αποφασίζει να μιλήσει, οι «βόμβες»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣΚρατήστε σταθερές θέσεις και απόψεις, καθώς η αντιφατικότητα μπορεί...

Άκης Σακελλαρίου: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες και βελόνες»

Ο Άκης Σακελλαρίου μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε...

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι εξαιρετικά επιτυχημένη και μια γυναίκα που...

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή...

Για τρίτη φορά σε έναν μήνα οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους νταήδες που ξυλοκόπησαν τον Ελληνοκαναδό

Φιάσκο Νο3 στα Ζωνιανά

Ακόμη μία αποτυχημένη απόπειρα σύλληψης των νταήδων του Ηρακλείου Κρήτης που ξυλοκόπησαν άγρια τον 49χρονο Ελληνοκαναδό επιχειρηματία Εμμανουήλ Κακουλάκη, η οποία καταδεικνύει την αβελτηρία και την ανικανότητα των διωκτικών Αρχών. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί που συμμετείχαν σε νέα επιχείρηση στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου –την τρίτη κατά σειρά μέσα σε έναν μήνα– απέτυχαν να περάσουν χειροπέδες στους δράστες του αιματηρού επεισοδίου που εκτυλίχθηκε στα μέσα του περασμένου μήνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, η μεγάλη -υποτίθεται στοχευμένη- αστυνομική επιχείρηση, που φέρεται ότι συνοδεύτηκε και από ένα ευτράπελο περιστατικό, πραγματοποιήθηκε νωρίς χθες το πρωί. Σε αυτήν συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. από σχεδόν όλες τις διευθύνσεις της Αστυνομίας και με τη συμμετοχή ειδικών δυνάμεων του Σώματος, οι οποίες διεξήγαγαν έρευνες σε σπίτια και σε μέρη όπου υπήρχαν πληροφορίες ότι κρύβονταν τα δύο άτομα που αναζητούνται, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης. Ωστόσο, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφυγαν για άλλη μία φορά με άδεια χέρια, καθώς δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους κατηγορούμενους νταήδες που ευθύνονται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού έξω από μπαρ στο κέντρο του Ηρακλείου.

ellikokanados14084

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μάλιστα, κατά την αποχώρησή τους, το όχημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου παρουσίασε μηχανική βλάβη και ακινητοποιήθηκε μέσα στο χωριό, όπου στις 5 Νοεμβρίου 2007 είχε γίνει η επιχείρηση-φιάσκο για τον εντοπισμό χασισοκαλλιεργειών, που είχε οδηγήσει στον βαρύτατο τραυματισμό του 29χρονου -τότε- ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον θάνατο τον Σεπτέμβριο του 2015, δύο μήνες προτού συμπληρωθούν οκτώ χρόνια από τη μοιραία εκείνη ημέρα! Την ίδια ώρα οι κάτοικοι του χωριού «άβατο» εμφανίζονται εξοργισμένοι με όλη αυτήν την κατάσταση. Μάλιστα, και χθες φέρεται ότι σημειώθηκαν επεισόδια, με τους ντόπιους να πετούν πέτρες κατά των αστυνομικών και εκείνοι να απαντούν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

O 49χρονος Ελληνοκαναδός χρηματιστής Εμμανουήλ Κακουλάκης δέχθηκε βάναυση επίθεση σε μπαρ στο κέντρο του Ηρακλείου στις 15 Ιουλίου από δυο νταήδες Κρητικούς, που εξαγριώθηκαν όταν τους έκανε παρατήρηση επειδή τον έκαψαν με τσιγάρο. Πρόκειται για έναν 31χρονο από χωριό του Μυλοποτάμου και έναν 32χρονο από περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, ενώ αναζητούνται ακόμα δύο άτομα από την παρέα τους που χτύπησαν αλύπητα τον Ελληνοκαναδό, ο οποίος περνούσε τις καλοκαιρινές διακοπές του στο νησί με την οικογένειά του. Ολο αυτό το διάστημα αστυνομικοί διενεργούν έρευνες σε πατρικά και συγγενικά σπίτια των δραστών, σε ποιμνιοστάσια και σε κάθε πιθανό σημείο όπου μπορεί να κρύβονται, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Υπενθυμίζεται ότι ο 49χρονος πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου πριν από μερικές ημέρες και έδωσε την πρώτη του κατάθεση για το περιστατικό που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νίκος Παππάς: Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ χώρισε από την «Τζέσικα Ράμπιτ» του Open!

Η λαϊκή φράση «καρδιά αγκινάρα» ταιριάζει απόλυτα στον Νίκο...

Τα δάκρυα του Ξαρχάκου μπροστά σε πρώην και νυν

Ανάμεσα στη γυναίκα του Ηρώ Σαΐα και την πρώην...

Η Μαρίνα (πρώην κυρία Πατούλη) πούλησε το πατρικό της στην Πεύκη!

Την ώρα που ο Γιώργος Πατούλης περιμένει να κρατήσει...

Αγκαλιά στα φλας η Παπούλια με τον πρώην σύζυγο και την κόρη της

Κοσμικό reunion της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου...

Τα τελευταία λόγια του Ντίνου Καρύδη που προμήνυαν τον θάνατό του!

«Τελειώνω. Δεν υπάρχει χρόνος πια για τέτοια». Αυτή είναι...

Ο Γιαννιώτης «χρηματιστής» που «δάγκωσε» από Κατερίνα Λέχου μέχρι Σκλεναρίκοβα!

Γιαννιώτης μεγαλοαπατεώνας καταχράστηκε περιουσίες ύψους περίπου 10.000.000 ευρώ και...