Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024

Πατάει… σανίδι η Λέχου

Θεατρικό θα είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Κατερίνας...

Το hit των Droulias Brothers και Ρία Ελληνίδου σε έναν μήνα έσπασε...

Οι Droulias Brothers και η Ρία Ελληνίδου έκαναν τον...

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ έβαλε όρο στη Μίντλετον να μην αποκαλύψει με...

Εναν και μόνο όρο έχει βάλει το παλάτι του...

Τα nails color trends που θα λατρέψεις

Το φθινόπωρο έφτασε. Και για να λέμε την αλήθεια,...

Υπάλληλος στον Τομέα Καθαριότητας καταγγέλλει πως τη βίασε συνάδελφός της

Ισχυρίζεται ότι η αποτρόπαια πράξη έγινε μέσα σε σκουπιδιάρικο τα ξημερώματα μετά τη βάρδια

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού αποκαλύφθηκε στον Πειραιά, όπου μια 44χρονη υπάλληλος του Τομέα Καθαριότητας καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης από 48χρονο συνάδελφό της μέσα σε απορριμματοφόρο του δήμου. Η υπάλληλος που προσλήφθηκε στον δήμο πριν από έναν μήνα ήταν πλήρωμα στο απορριμματοφόρο με οδηγό τον άνδρα που κατηγορεί ότι την κακοποίησε σεξουαλικά. Σύμφωνα με μήνυση που υπέβαλε στην Αστυνομία, μετά τη λήξη της βάρδιας, κατά την επιστροφή τους και αφού είχε βγει από το όχημα το τρίτο μέλος του πληρώματος του απορριμματοφόρου, ο οδηγός την ακινητοποίησε και τη βίασε επί περίπου 15 λεπτά μέσα στο όχημα.

Στη λεωφόρο Σχιστού

Οπως καταγγέλλει η γυναίκα, στις 3.45 τα ξημερώματα της 20ής Αυγούστου επέστρεφαν από τη βάρδια αποκομιδής σκουπιδιών και ήταν μόνη με τον οδηγό συνάδελφό της μέσα στο όχημα επί της λεωφόρου Σχιστού στην περιοχή του Σκαραμαγκά. Τότε ο οδηγός ακινητοποίησε το απορριμματοφόρο, την έγδυσε και προέβη σε γενετήσιες πράξεις και σε συνουσία παρά τη θέλησή της. Ο οδηγός, αφού ολοκλήρωσε την πράξη του, πέταξε τη γυναίκα στον δρόμο και εξαφανίστηκε!

viasmos23084

Επέστρεψε και κοιμήθηκε στο σπίτι του, όπου τον βρήκαν οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία της 44χρονης και του πέρασαν χειροπέδες. Μην έχοντας ξεπεράσει το σοκ από τη σεξουαλική κακοποίησή της, η γυναίκα είχε τη δύναμη και πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον 48χρονο. Η γυναίκα τονίζει ότι αρνήθηκε να συνευρεθεί ερωτικά, αλλά ο άνδρας συνέχισε. Από την πλευρά του ο οδηγός του απορριμματοφόρου παραδέχεται ότι συνευρέθηκε ερωτικά με τη συνάδελφό του, αλλά υποστηρίζει πως ό,τι έγινε ήταν με τη θέληση της συναδέλφου του. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ η γυναίκα οδηγήθηκε στον ιατροδικαστή Πειραιά, ο οποίος θα συντάξει έκθεση για το αν φέρει ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών εξέτασαν την καμπίνα του απορριμματοφόρου και κατάσχεσαν τα ρούχα που φορούσε η 44χρονη για τον εντοπισμό γενετικού υλικού του κατηγορουμένου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά, ο οποίος άσκησε σε βάρος του κακουργηματική ποινική δίωξη για τη σεξουαλική κακοποίηση της 44χρονης και τον παρέπεμψε στον α΄ τακτικό ανακριτή. Μετά την απολογία του ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του. Ο 48χρονος θα οδηγηθεί στις Φυλακές Τρίπολης, όπου κρατούνται οι προσωρινά κρατούμενοι για σεξουαλικά αδικήματα.

viasmos230841
Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης

Η θέση της δημοτικής Αρχής

Μέσα στις ερχόμενες ημέρες θα καταθέσει στον ανακριτή η καταγγέλλουσα, ενώ θα υποβληθεί η ιατροδικαστική έκθεση που θα ρίξει φως στην υπόθεση. Η «Espresso» μίλησε με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Παναγιώτη Ρέππα, ο οποίος μας είπε πως, ανεξάρτητα από το ποινικό μέρος της υπόθεσης, θα διενεργηθεί Ενορκη Διοικητική Εξέταση, καθώς ο βιασμός καταγγέλλεται ότι έγινε στο απορριμματοφόρο του δήμου με φερόμενο ως δράστη τον οδηγό που είναι εδώ και οκτώ μήνες εργαζόμενος στον δήμο ως συμβασιούχος. Από τη δημοτική Αρχή του Γιάννη Μώραλη επισημαίνεται πως, από τη στιγμή που κριθεί προφυλακιστέος, θα απολυθεί. «Πέρα από την ποινική διαδικασία που ακολούθησε τον δρόμο της, από τον δήμο θα γίνουν όλες οι διοικητικές διαδικασίες που προβλέπονται και επειδή αφορά υπάλληλο με σύμβαση, εφόσον κριθεί προφυλακιστέος, θα απολυθεί» αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σύννεφα στο γάμου του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου μετά από...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...

Κώστας Πολυδώρου: Νεκρός στο σπίτι του ο «Ρομπέν των τραπεζών»

Η ζωή κάνει κύκλους και οι «παραβατικοί» συνήθως ξαναγυρίζουν...

Το σχέδιο Λιάγκα – Αντωνά για να μην τους τσακώσουν μαζί οι φωτογράφοι

Από τους παπαράτσι δεν γλιτώνουν όσοι είναι στη Μύκονο,...

Μελίνα Νικολαΐδη – Δημήτρης Φιντιρίκος: Κοινή απόδρασή στη Ρώμη

«Φουντώνει» ο έρωτας της Μελίνας Νικολαΐδη και του Δημήτρη...