Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Κώστας Πολυδώρου: Νεκρός στο σπίτι του ο «Ρομπέν των τραπεζών»

Η ζωή κάνει κύκλους και οι «παραβατικοί» συνήθως ξαναγυρίζουν...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Πρωτοφανής καταγγελία μητέρας μη λεκτικού αυτιστικού...

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η συμπεριφορά αρχιμανδρίτη, ο οποίος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Από εσάς απαιτούνται ωριμότητα, ρεαλισμός και σχολαστικότητα στις...

«Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;» σε δύο… δόσεις!

Αποκαλύπτονται σταδιακά οι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τις τέσσερις...

Το πάρκινγκ της ανατριχίλας: Εξελίξεις στην υπόθεση του κτήνους από τον Κολωνό που βίαζε την 16χρονη

Ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία ξεπερνά η καταγγελία ενός 16χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, σύμφωνα με την οποία βιάστηκε τουλάχιστον δέκα φορές από τον 44χρονο πατέρα του συνομήλικου φίλου της, από τα τέλη Ιουνίου έως τις 19 Αυγούστου, προτού εκείνος συλληφθεί, την περασμένη Πέμπτη!

  • Από τη
    Νάντια Αλεξίου

Σύμφωνα με όσα ανατριχιαστικά φέρεται ότι κατέθεσε η 16χρονη, παρουσία παιδοψυχολόγων, γνώρισε τον Φ.Ν. μέσω του γιου του, με τον οποίο διατηρούσε σχέση, και για αρκετό καιρό εκείνος την προσέγγιζε φιλικά. Οταν όμως χώρισε από τον 16χρονο, ο 44χρονος βρήκε την ευκαιρία να στήσει το αρρωστημένο σχέδιό του και άρχισε να της τάζει πως θα τη βοηθούσε να τα ξαναβρεί με τον γιο του. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, ώσπου το βράδυ της 19ης Ιουνίου την παρέσυρε σε ένα εγκαταλειμμένο οικόπεδο, υπαίθριο πάρκινγκ επί της οδού Ζηνοδώρου, στον Κολωνό, όπου τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητό του. Μάλιστα, είχε τέτοιο θράσος που μία ημέρα μετά τον βιασμό συναντήθηκε με τον πατέρα της για να κάνουν μαζί μια δουλειά!

kolonos

Απειλές

Εξαπολύοντας απειλές, ο «άρρωστος» 44χρονος, που αναμένεται να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή, φέρεται ότι συναντήθηκε άλλες δέκα φορές με τη 16χρονη. «Ετσι ξαφνικά προσέγγισε το παιδί. Και της έστελνε απειλητικά μηνύματα ότι αν ανοίξει το στόμα της και μιλήσει, θα σκοτώσει τον πατέρα της και την αδελφή της. Εβαζε το παιδί να ορκιστεί στη νεκρή μητέρα του πως δεν θα μιλήσει. Το παιδί είναι διαλυμένο. Φοβόταν, έλεγε “Δεν έχω μάνα, να χάσω και τον πατέρα μου;”» είπε ο πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος είναι και ο μόνος γονιός που έχει στη ζωή της η μικρή μαθήτρια, καθώς η μητέρα της έχει πεθάνει.
Σε δηλώσεις του ο ίδιος έκανε λόγο για «ύποπτο ρόλο» του 16χρονου πρώην φίλου της κόρης του, αναφέροντας ότι «ήξερε τι συμβαίνει με τον πατέρα του» και απειλούσαν το κοριτσάκι για «να το φοβίσουν», όπως είπε. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 16χρονος υπέστη σοκ μόλις αποκαλύφθηκε η αλήθεια και ότι δεν επιθυμεί να έχει την παραμικρή επαφή με τον πατέρα του.

Σε φίλη της

Τελικά, η 16χρονη βρήκε το σθένος να εκμυστηρευτεί όσα συνέβησαν σε μια φίλη της, η οποία την έπεισε να μιλήσει στον πατέρα της. Αυτός με τη σειρά του προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν τον 44χρονο την ώρα που έκοβε βόλτες έξω από το σπίτι της 16χρονης και τού πέρασαν χειροπέδες. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και απείθεια, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ο ίδιος, πάντως, αρνείται τις βαρύτατες κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι ήρθε κοντά στην κοπέλα στην προσπάθειά του να γίνει ο συνδετικός κρίκος για να τα ξαναβρεί εκείνη με τον γιο του. «Διατηρούσαμε επίσημα και φανερά σχέση και μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος που χώρισα με τη γυναίκα μου. Ουδέποτε απείλησα ή με οποιονδήποτε τρόπο την εκβίασα για να συνευρεθούμε» υποστήριξε, μεταξύ άλλων, στην προανακριτική απολογία του.

Ο 44χρονος φέρεται ότι είχε οργανώσει σχέδιο για να έχει τα νώτα του καλυμμένα. Στο πλαίσιο αυτό, εμφάνισε μηνύματα στο κινητό τηλέφωνό του που δήθεν προέρχονταν από τη 16χρονη και στα οποία τού ζητούσε να συναντηθούν. Ωστόσο, η ίδια ισχυρίζεται πως τα συγκεκριμένα μηνύματα είναι «κατασκευασμένα», ενώ υπάρχει και βίντεο που τον δείχνει να αρπάζει από τα χέρια της το κινητό τηλέφωνό της!

Αλλες πληροφορίες θέλουν να είχε φτιάξει ψεύτικο προφίλ της κοπέλας στα social media, από το οποίο ένας φίλος του τού έστελνε μηνύματα για να φαίνεται ότι η ανήλικη τον πλησίαζε ερωτικά! Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών προχώρησαν στην κατάσχεση του κινητού και ενός laptop, ενώ έχει ήδη σταλεί βιολογικό υλικό του στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, ώστε να γίνουν συγκριτικές εξετάσεις με τυχόν γενετικό υλικό στα ρούχα της ανήλικης, η οποία υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στέλλα Μπεζαντάκου: Αγωγή της τραγουδίστριας στον «εισβολέα» αστυνομικό

Στα δικαστήρια αποφάσισε να... σύρει η Στέλλα Μπεζαντάκου τον...

Ούτε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν γλίτωσε από τον φακό των παπαράτσι στη Μύκονο!

Σιγά μη γλίτωνε από τους παπαράτσι και η Ελεωνόρα...

Χελωνονιντζάκι… δάγκωσε πορνοστάρ – Διάσωση με απρόοπτα

Ενα απίθανο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες με...

Μουρμούρα για την πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα»

Aρχισαν σιγά σιγά οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στον ΑΝΤ1...

Αναστέναξε η νυχτερινή Θεσσαλονίκη από ανέμελους υπουργούς, βουλευτές και «γαλάζια» στελέχη

«Αναστέναξαν» η Partytura, το Shelter, το Οψοποιών Μαγγενείαι, Οι...

Tiktoker έγινε καλόγρια! – Από «Helen Mazlou» με χιλιάδες fans, δούλη του Θεού ως μοναχή Υπομονή

Την καριέρα της στα... εγκόσμια και στο TikTok εγκατέλειψε...