Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Από εσάς απαιτούνται ωριμότητα, ρεαλισμός και σχολαστικότητα στις...

«Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;» σε δύο… δόσεις!

Αποκαλύπτονται σταδιακά οι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τις τέσσερις...

Μελίνα Νικολαΐδη – Δημήτρης Φιντιρίκος: Κοινή απόδρασή στη Ρώμη

«Φουντώνει» ο έρωτας της Μελίνας Νικολαΐδη και του Δημήτρη...

Βίκυ Λέανδρος: Δεν της κόπηκε η όρεξη παρά το εξώδικο-βόμβα

Δεν φαίνεται να της... κόπηκε η όρεξη της Βίκυς...

Αμετανόητος ο άνδρας από τον Κολωνό που κατηγορείται ότι βίαζε τη 16χρονη πρώην του γιου του

Ο προφυλακισμένος ισχυρίστηκε ότι αυτός ο δεσμός ήταν η αιτία που τον εγκατέλειψε η εν διαστάσει σύζυγός του

Αμετανόητος εμφανίστηκε χθες, κατά την απολογία του στην 29η τακτική ανακρίτρια, ο 44χρονος άνδρας από τον Κολωνό που κατηγορείται ότι βίαζε τη 16χρονη πρώην σύντροφο του γιου του από τον περασμένο Ιούνιο έως πριν από λίγες ημέρες. Επέμενε ότι είχε σχέση με την ανήλικη, όμως δεν έπεισε και μετά το τέλος της απολογίας του ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος για το κακούργημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση ενώπιον της ανακρίτριας επέμενε ότι είχε σχέση με την κοπέλα, η οποία υπήρξε σύντροφος του γιου του για ένα περίπου έτος. Οπως φέρεται ότι ισχυρίστηκε, ο δεσμός που διατηρούσε με το κορίτσι ήταν η αιτία που τον εγκατέλειψε η εν διαστάσει σύζυγός του. Επιχείρησε, δε, να επιρρίψει ευθύνες στην κοπέλα, υποστηρίζοντας πως εκείνη τον προσέγγισε, επειδή είχε εμμονή με τον γιο του και στη συνέχεια βρήκε σε εκείνον ένα πιο σίγουρο και ασφαλές περιβάλλον! Αρνούμενος μέχρι κεραίας τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ο 44χρονος φέρεται επίσης ότι ισχυρίστηκε πως ήταν λάθος του που δεν είχε μιλήσει στον πατέρα του κοριτσιού για τη σχέση που -όπως είπε- είχε με την κόρη του!

1724658390785 490244296 3

Προς ενίσχυση μάλιστα των ισχυρισμών του, ο κατηγορούμενος ζήτησε από την ανακρίτρια να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, για να διαπιστωθούν τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει εκείνος και η 16χρονη. Πάντως, η ανάκριση για τη ζοφερή αυτή υπόθεση συνεχίζεται, καθώς αναμένονται και τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στην ανήλικη. Ο εφιάλτης που βίωνε η 16χρονη αποκαλύφθηκε όταν η ίδια αποφάσισε να μιλήσει σε φιλικό της πρόσωπο και στη συνέχεια στον πατέρα της, ο οποίος έκανε καταγγελία στην Αστυνομία. Οι Αρχές εντόπισαν τον 44χρονο να περνά με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της ανήλικης το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που τον παρακολουθούσαν, του ζήτησαν να σταματήσει για έλεγχο, εκείνος προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά είχε περικυκλωθεί και εν τέλει συνελήφθη.

Από τα στοιχεία της δικογραφίας που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος έλεγε στο κορίτσι ότι θα το βοηθήσει να τα ξαναβρεί με τον γιο του και με αυτό το πρόσχημα την έπειθε να μπει στο αυτοκίνητό του και την οδηγούσε σε ένα οικόπεδο στον Κολωνό. Εκεί, μέσα στο αμάξι, την ανάγκαζε να συνευρίσκονται ερωτικά, απειλώντας τη μάλιστα πως, αν μιλήσει, θα κάνει κακό στην οικογένειά της. «Του είπα: “Γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί με βασανίζεις; Γιατί μου κάνεις κακό;” Μου έλεγε: “Κάν’ το, ειδάλλως θα πάθουν κακό οι δικοί σου”. Μετά μου το γύριζε, δηλαδή ότι θα κάνει κακό στους δικούς μου»» ανέφερε η 16χρονη κοπέλα στην προανακριτική κατάθεσή της, για να προσθέσει: «Με έκανε να νιώθω εγώ τύψεις. Οτι εγώ φταίω που γίνεται όλο αυτό. Οτι εγώ το έκανα να συμβεί. Οτι δεν ήθελε αυτός και εγώ φταίω». Το κορίτσι κατέθεσε ακόμη πως είχαν ανταλλάξει αρκετά μηνύματα, αλλά όχι ερωτικά, και ότι ο 44χρονος κάθε φορά τα έσβηνε. «Μου έλεγε πάντα για τον γιο του. Οτι ο γιος του θέλει. Και ο γιος του είπε να ξαναγίνει. Και καλά, ο γιος του φταίει που ξαναγινόταν» σημείωσε η ανήλικη. Να σημειωθεί, τέλος, ότι πριν από την απολογία του 44χρονου στην ανακρίτρια φέρεται ότι κατέθεσαν χθες ως μάρτυρες υπεράσπισής του ο γιος του και η εν διαστάσει σύζυγός του.

1724658390968 109683139 2

Από κόσκινο το κινητό και τα social media του φερόμενου ως παιδοβιαστή

«Φύλλο και φτερό» κάνουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση του 16χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό το κινητό τηλέφωνο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του 44χρονου φερόμενου ως παιδοβιαστή, στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν αν ο «άρρωστος» άνδρας, που κατηγορείται ότι βίασε το κοριτσάκι τουλάχιστον δέκα φορές, είχε πιάσει στα… δίχτυα του και άλλα κορίτσια!

Κατά πληροφορίες, ο 44χρονος πρόλαβε να σβήσει μηνύματα που είχε στείλει στο Instagram, όμως οι αστυνομικοί εντόπισαν άλλα στο κινητό του θύματος. Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται επίσης να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του, ώστε να καταγγελθούν, εάν υπάρχουν, και άλλα παρόμοια περιστατικά. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 44χρονος Φ.Ν είχε προετοιμάσει το έδαφος για την ώρα της κρίσης, καθώς είχε φτιάξει ψεύτικο προφίλ της ανήλικης στα social media. Από αυτό το προφίλ ένας φίλος του που προσποιούνταν την ανήλικη του έστελνε μηνύματα, ώστε να φαίνεται ότι η 16χρονη τον πλησίαζε ερωτικά!

Χαρακτηριστικός είναι ο παρακάτω διάλογος, που φέρεται ότι «κατασκεύασε» ο 44χρονος, για να στηρίξει τον ισχυρισμό του ότι είχε σχέση με τη μικρή μαθήτρια με τη συγκατάθεσή της. Υποστηρίζει προκλητικά δε ότι εκείνος ενέδωσε στις πιέσεις της 16χρονης:

Συνεργός που παρίστανε τη 16χρονη: Θέλω να κάνουμε έρωτα.
44χρονος: Τι λες; Είμαι πατέρας σου.
Συνεργός που παρίστανε τη 16χρονη: Θέλω να δοκιμάσω μαζί σου.
44χρονος: Δεν πας καλά.

Στο μεταξύ, το φως της δημοσιότητας έχει δει ένα βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο πατέρας της ανήλικης, έπειτα από δική του έρευνα, στο οποίο απεικονίζονται ο κατηγορούμενος, ο 16χρονος γιος του και η νυν φίλη του ανηλίκου να πλησιάζουν τη 16χρονη για να της αποσπάσουν το κινητό, προκειμένου να στείλουν μηνύματα που να δίνουν άλλοθι στον 44χρονο! «Εχει καταγραφεί από κάμερες την ώρα που αυτός -και καλά- δεχόταν τα ερωτικά μηνύματα. Τον τραβάγανε οι κάμερες που απαντούσε στα μηνύματα, ενώ το παιδί ήταν δίπλα του» είπε συγγενής της ανήλικης. Ο 16χρονος γιος του προφυλακισμένου -πλέον- 44χρονου προσπάθησε να… βγάλει λάδι τον πατέρα του, δηλώνοντας πως με την πρώην φίλη του «μιλούσαν όπως ένας πατέρας και μία κόρη».

Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε είχε δει τον πατέρα του να κάνει την παραμικρή σεξουαλική κίνηση και πως το μόνο που σχολίασε μόλις έμαθε για τη δήθεν σχέση τους ήταν η μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν. Τέλος, ο 44χρονος Φ.Ν απειλούσε ότι θα κάνει κακό στον πατέρα και την αδελφή της αν δεν ενέδιδε στις αρρωστημένες ορέξεις του. «Μου έλεγε: “Ξέρω ότι ο πατέρας σου έχει πρόβλημα στην καρδιά του. Θα του χώσω δυο μπουνιές στην καρδιά και θα τον πάω εκεί που είναι η μάνα σου”» είπε η 16χρονη. Συγγενής του κοριτσιού αποκάλυψε: «Την πρώτη φορά την πήρε με το αυτοκίνητο δήθεν για να μιλήσουν. Αρχισε να την εκβιάζει, της πήρε τα κινητά, το βιομετρικό το ρολόι για να μη δείξει -αλά Καρολάιν- σφυγμούς και παλμούς, που είχε αγωνία και το ένα και το άλλο. Προσπάθησε να διαφύγει, της έκλεισε τις κλειδαριές του αυτοκινήτου. Την έβαλε στο πίσω κάθισμα και γίνανε αυτά που γίνανε» είπε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στέλλα Μπεζαντάκου: Αγωγή της τραγουδίστριας στον «εισβολέα» αστυνομικό

Στα δικαστήρια αποφάσισε να... σύρει η Στέλλα Μπεζαντάκου τον...

Ούτε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν γλίτωσε από τον φακό των παπαράτσι στη Μύκονο!

Σιγά μη γλίτωνε από τους παπαράτσι και η Ελεωνόρα...

Χελωνονιντζάκι… δάγκωσε πορνοστάρ – Διάσωση με απρόοπτα

Ενα απίθανο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες με...

Μουρμούρα για την πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα»

Aρχισαν σιγά σιγά οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στον ΑΝΤ1...

Αναστέναξε η νυχτερινή Θεσσαλονίκη από ανέμελους υπουργούς, βουλευτές και «γαλάζια» στελέχη

«Αναστέναξαν» η Partytura, το Shelter, το Οψοποιών Μαγγενείαι, Οι...

Το σχέδιο Λιάγκα – Αντωνά για να μην τους τσακώσουν μαζί οι φωτογράφοι

Από τους παπαράτσι δεν γλιτώνουν όσοι είναι στη Μύκονο,...