Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Με τον σύντροφό της στη Μύκονο η Ναόμι Κάμπελ

Νέες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της Ναόμι Κάμπελ...

Μια τρανς… Κασσάνδρα στη Λυρική – Η διεμφυλική σοπράνο Μαρία Καστίγιο ντε...

Από τενόρος έγινε... σοπράνο και, αφού κατέκτησε με τη...

«Super Κατερίνα»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει, για τέταρτη χρονιά στον Alpha,...

Οι πρεμιέρες της Μυθοπλασίας Alpha, κάθε βράδυ με διπλά επεισόδια

Ο Alpha από τις 23/9 αφιερώνει κάθε βράδυ σε μία νέα...

«Ξεδόντιασαν» οργανωμένο κύκλωμα που προωθούσε καλλονές σε ερωτικά ραντεβού στ Μύκονο

Οργανωμένο κύκλωμα που προωθούσε καλλονές από τη Λατινική Αμερική σε ερωτικά ραντεβού μέσα από «γραφείο» με δημοσίευση «ροζ» αγγελιών που είχε δραστηριοποίηση στη Μύκονο εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

  • Από τη
    Νάντια Αλεξίου

Ερωτικά ραντεβού, τα οποία έκλειναν μέσω «ροζ» αγγελιών και πραγματοποιούνταν σε χώρο της οργάνωσης (incall) ή σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού και βίλες τις οποίες επέλεγαν οι… VIP πελάτες του κοσμοπολίτικου νησιού. Η χρηματική αμοιβή καθοριζόταν ανάλογα με τη διάρκεια του ραντεβού και τη… μελανίνη στο δέρμα της συνοδού, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, για μία ώρα ο «πελάτης» πλήρωνε από 350 ευρώ και ανάλογα με τις απαιτήσεις του, η τιμή ανέβαινε.

Τρεις γυναίκες από τη Λατινική Αμερική χαρακτηρίστηκαν θύματα του κυκλώματος, καθώς εντοπίστηκαν στην επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (27/08) από ειδικό κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Για τα ραντεβού, οι πελάτες με τα ακριβά γούστα επικοινωνούσαν μέσω «γραφείου» που λειτουργούσε μέσω της ιστοσελίδας «www.mykonos-vip-escorts.com» και είχε καταχωρίσεις με αγγελίες στα στοιχεία των γυναικών, προερχόμενων από τη Λατινική Αμερική. Στην καταχώριση εμφάνιζαν ημίγυμνες φωτογραφίες των γυναικών κυρίως από χώρες της Λατινικής Αμερικής, κάτω από τις οποίες αναγράφονταν το όνομά τους, οι ερωτικές υπηρεσίες που προσφέρει καθεμιά, το τηλέφωνο του «γραφείου», καθώς και το χρηματικό ποσό για τις ερωτικές υπηρεσίες κάθε κοπέλας.

Υστερα από πληροφορίες ακολούθησε έρευνα, από την οποία προέκυψε ότι η εγκληματική ομάδα σωματεμπορίας, αποτελούνταν από δύο Ελληνες, ηλικίας 31 και 32 ετών, προσωρινούς κατοίκους Μυκόνου, στη θέση Χάλαρα Αγίου Δημητρίου, και μόνιμους κατοίκους Μονάχου, και έναν 41χρονο, γεννημένο στο Ηράκλειο Κρήτης, αγνώστου διαμονής, οι οποίοι προωθούσαν στην πορνεία γυναίκες από τη Λατινική Αμερική στη Μύκονο με σκοπό το παράνομο οικονομικό όφελος. Κατά την αστυνομική προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος ήταν ο υπεύθυνος-συντονιστής των ραντεβού, ενώ ο 32χρονος και ο 41χρονος είχαν ρόλο ως οδηγοί.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής έκλεισαν τηλεφωνικώς δύο ερωτικά ραντεβού, διάρκειας μίας ώρας και αντί του χρηματικού ποσού των 350 ευρώ για καθεμιά, με εκδιδόμενες που διαφημίζονται σε αγγελίες αναρτημένες στην ιστοσελίδα, σε πολυτελές ξενοδοχείο στην περιοχή Ορνός Μυκόνου (outcall) – το δεύτερο στο ξενοδοχείο στο οποίο ήταν εγκατεστημένες και γινόταν μέρος των ραντεβού τους των εκδιδομένων (incall), που εδρεύει στην περιοχή του αεροδρομίου. Στο ερωτικό ραντεβού που κανονίστηκε στο ξενοδοχείο όπου ήταν εγκατεστημένες στην περιοχή του αεροδρομίου παρουσιάστηκε η 36χρονη Βραζιλιάνα, ωστόσο κατά τον έλεγχο δεν εντοπίστηκε άλλη εκδιδόμενη γυναίκα. Ωστόσο, στο ερωτικό ραντεβού που κανονίστηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο στον Ορνό εμφανίστηκε στο δωμάτιο η επίσης Βραζιλιάνα, ηλικίας 25 ετών, την οποία είχαν μεταφέρει από κοινού οι δύο οδηγοί, ενώ στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε ως συνοδηγός 26χρονη Βραζιλιάνα.

Στις τρεις γυναίκες παρασχέθηκαν αρωγή και προστασία, με τη συνδρομή της εξειδικευμένης MKO σε ζητήματα εμπορίας ανθρώπων OUR GREECE. Στην επιχείρηση συνελήφθησαν ο 31χρονος και ο 32χρονος, οι οποίοι μετέφεραν με αυτοκίνητο τις δύο γυναίκες θύματα σωματεμπορίας. Ο 41χρονος κατηγορούμενος είχε αναχωρήσει προ ημέρων για τη Γερμανία, όπου διαμένει μόνιμα, και ενημερώθηκαν οι Αρχές της χώρας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ιωάννης Λύρας: «Έπεισα τους νοικοκύρηδες ότι μπορούν να με εμπιστευτούν»

Από τις ποδηλατάδες στην Αθήνα, στις σπουδές Ιατρικής στη...