Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Τέσσερις ψευτονταήδες στο Ρέθυμνο έστειλαν στο νοσοκομείο έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό Γάλλο τουρίστα

Ελληνική... φιλοξενία

Κρατούμενοι έως την εκδίκαση της υπόθεσής τους από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου παραμένουν οι τέσσερις θρασύδειλοι Ελληνες που ξυλοκόπησαν άγρια έναν Γάλλο τουρίστα στο Ρέθυμνο για ασήμαντη αφορμή, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Οι τέσσερις συλληφθέντες (ηλικίας 20, 20, 22 και 24 ετών), εκ των οποίων οι δύο αδέλφια, οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο.

Την ίδια ώρα ο 36χρονος Γάλλος παραμένει σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. «Είναι σε κακή κατάσταση, έχει κάταγμα κρανίου, ράμματα στο μέτωπο. Εχει συνέλθει και επικοινωνεί» δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η πρεσβεία και αναμένεται να φτάσουν στην Κρήτη οι γονείς του τουρίστα, όπως είπε ο διοικητής. «Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά» συμπλήρωσε. Το εξοργιστικό είναι πως ο άνθρωπος βρέθηκε βαριά χτυπημένος κυριολεκτικά για το τίποτα.

Στιγμιότυπο από τον άγριο ξυλοδαρμό του Γάλλου

Το βίαιο επεισόδιο συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής επί της οδού Σαλαμίνος. Ο Γάλλος και η παρέα του αποχώρησαν από ένα μπαρ όπου διασκέδαζαν και περπατώντας φέρεται ότι σκούντησε έναν εκ των τεσσάρων ψευτονταήδων. Ακολούθησε έντονος αλλά σύντομος διαπληκτισμός και τελικά οι τέσσερις άρχισαν να χτυπούν ταυτόχρονα με μανία τον τουρίστα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, ενώ το μπουκάλι από κρασί που κρατούσε του το πήραν και του το έσπασαν στο κεφάλι. Μάλιστα, σε βίντεο που δημοσίευσε η ΕΡΤ Χανίων αποτυπώνονται η ανανδρία και η μανία με την οποία οι τέσσερις χτυπούν τον έναν μέχρι να καταρρεύσει.

Αστυνομικοί, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή, έσπευσαν στο σημείο περνώντας χειροπέδες στους τέσσερις δράστες. Σε βάρος τους σχημάτισαν δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς σε έρευνα που έγινε στο όχημα στο οποίο επέβαιναν εντοπίστηκαν μια κατσούνα κι ένα μαχαίρι. Εργαζόμενος σε μπαρ που είδε την άγρια επίθεση περιέγραψε όσα είδε. «Οι Γάλλοι δεν είχανε πιει όλο το μπουκάλι και το είχαν πάρει μαζί τους από το μαγαζί και, καθώς φεύγανε, το κρατούσαν. Τότε η παρέα των τεσσάρων το άρπαξε, το έσπασε και χτυπούσαν τον 36χρονο Γάλλο στο κεφάλι με αυτό» περιγράφει στο newsit.gr o αυτόπτης μάρτυρας και συνεχίζει: «Εμείς καλέσαμε το ασθενοφόρο από το μαγαζί, όταν είδαμε τον άνθρωπο μέσα στα αίματα. Από το κεφάλι έχανε πολύ αίμα, δεν κουνούσε τίποτα, δεν είχε καμία επαφή, νομίζαμε ότι ήταν πεθαμένος ο άνθρωπος. Μόνο όταν ήρθε το ασθενοφόρο κούνησε λίγο το χέρι του και καταλάβαμε ότι ζούσε. Στο σημείο έφτασε η Αστυνομία μαζί με το ΕΚΑΒ» κατέληξε ο εργαζόμενος της περιοχής.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...