Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Τρίτεκνος αστυνομικός αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό όπλο του έπειτα από βιντεοκλήση στη γυναίκα του

«Σκιά» του Βαρουφάκη ο αυτόχειρας αστυνομικός

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το τραγικό φινάλε που έγραψε ο 35χρονος αστυνομικός και τρίτεκνος πατέρας στον Νέο Βουτζά, που έβαλε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό όπλο του δευτερόλεπτα αφού τερμάτισε τη βιντεοκλήση με τη σύζυγό του. Η τραγωδία γράφτηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο Τ.Τ., πατέρας τριών παιδιών, ηλικίας από 4 έως 11 χρόνων, με καταγωγή από τη Φλώρινα, ο οποίος είχε υπηρετήσει στην προσωπική φρουρά του Γιάνη Βαρουφάκη όταν το κόμμα του είχε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, και έπειτα στο Α.Τ. Ραφήνας, μιλούσε μέσω βιντεοκλήσης με τη διατροφολόγο σύζυγό του και ακόμα μία φορά προσπαθούσαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα στον γάμο τους. Αυτό φαίνεται πως τον είχε καταβάλει ψυχολογικά και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αποτρέψει τον διαφαινόμενο χωρισμό. Η συνομιλία με τη σύζυγό του διήρκεσε περίπου 20 λεπτά, όμως κατά τη διάρκειά της εκείνος της έδειξε το όπλο, υπονοώντας ότι έχει επιλέξει το τραγικότερο τέλος.

astynomikos05094
Ο Τ.Τ. με ένα από τα τρία παιδιά του

Δευτερόλεπτα μετά πάτησε τη σκανδάλη και άφησε πίσω του τα πάντα. Η γυναίκα, έντρομη, ειδοποίησε αμέσως την Αμεση Δράση, όμως οι συνάδελφοί του που έσπευσαν τον εντόπισαν νεκρό σε μια ρεματιά κοντά στο σπίτι του, μέσω του στίγματος του τηλεφώνου. «Μαλώσαμε τηλεφωνικά, είχαμε καθημερινές διαφωνίες. Εκείνη την ώρα δεν ήταν στη δουλειά ο άντρας μου, με πήρε τηλέφωνο και ήθελε να βγάλει από μέσα του αυτά που ένιωθε, και του ζήτησα να μιλήσουμε μετά το μεσημέρι, όταν θα σχολούσα και εγώ από τη δική μου εργασία, αλλά αυτός επέμενε να τα λύσουμε όλα εκείνη την ώρα» είπε στο newsit.gr η σύζυγος του αστυνομικού.

«Εγώ του είπα ότι πρέπει να ηρεμήσουμε, να βρούμε μια λύση και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε να είμαστε μαζί. Δεν μου είχε πει ποτέ ότι σκεφτόταν να κάνει κακό στον εαυτό του» είπε η γυναίκα, και συνέχισε: «Οσο ήρεμα και να του μιλούσα εγώ, αυτός δεν μπορούσε να διαχειριστεί αυτά που λέγαμε. Εγώ δεν του ζήτησα να χωρίσουμε, εκείνος μου είπε ότι δεν θέλει να χωρίσουμε και εκείνη την ώρα του απάντησα ότι αν δεν βρούμε λύση να προχωρήσουμε ήρεμα χωρίς καβγάδες, ίσως να είναι καλύτερα να σκεφτούμε τον χωρισμό και να βρούμε μια κοινή πορεία ώστε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μαζί».

Εκείνος, όμως, σύμφωνα με την ίδια, δεν μπορούσε να δεχτεί τον χωρισμό ως ενδεχόμενο: «Εκείνη τη στιγμή μού απάντησε ότι την οικογένεια την έκανε για να είμαστε όλοι μαζί και δεν την έκανε για να χωρίσουμε και να βλέπει τα παιδιά μόνο τα Σαββατοκύριακα. Δεν είπαμε κάτι άλλο, του είπα μόνο ότι θα σχολάσω το απόγευμα και θα δούμε τι θα κάνουμε, θα μιλήσουμε με ηρεμία, δεν με προειδοποίησε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του. Στη συνέχεια, μου απάντησε ότι “θα δω εγώ τι θα κάνω” και έγινε αυτό που έγινε» κατέληξε η σύζυγος. Ούτε συγγενείς ούτε συνάδελφοι είχαν καταλάβει ότι τον απασχολεί κάτι. Μάλιστα, οι συνάδελφοί του τον περιέγραφαν «συνεσταλμένο, κλειστό και ένα άγιο παιδί». Ετσι, κανείς από τον κύκλο του, ούτε καν η σύζυγός του δεν είχε διαπιστώσει ότι ο ψυχικός κόσμος του 35χρονου έχει καταρρεύσει ώστε να υπάρξει κινητοποίηση και να έχει μια συνδρομή ειδικού, που ίσως να είχε αποτρέψει αυτή την τραγωδία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...