Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Ω, τι διεστραμμένος κόσμος, μπαμπά!

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις στην πιο φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής βίας στα χρονικά της χώρας, καθώς στη δίκη του 71χρονου Ντομινίκ Πέλικοτ, που ομολόγησε ότι νάρκωνε τη γυναίκα του Ζιζέλ Πέλικοτ για να τη βιάσουν 72 άνδρες, νέες αποκαλύψεις δημιουργούν φόβους ότι μπορεί να έκανε το ίδιο και στη μοναχοκόρη τους.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Ο Πέλικοτ, για τις διεστραμμένες πράξεις του οποίου, από το 2011 μέχρι και το 2020, η «Espresso» σας έχει ενημερώσει με διαδοχικά δημοσιεύματα από τη σύλληψή του πριν από τέσσερα χρόνια, δήλωσε ένοχος σε γαλλικό δικαστήριο για όλες τις κατηγορίες. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε το μεγαλύτερο σοκ ήταν όταν το δικαστήριο παρουσίασε την αναφορά της αστυνομίας, σύμφωνα με την οποία ο Πέλικοτ είχε στον φορητό υπολογιστή του γυμνές φωτογραφίες της κόρης του Καρολίν Ντάριαν, σε ψηφιακό φάκελο με την ονομασία «Γύρω από την κόρη μου, γυμνή».

viastis050941

Η Καρολίν, η οποία βρισκόταν στη δικαστική αίθουσα, σύμφωνα με τη «Sun», έβαλε τα κλάματα όταν ο δικαστής Ροζέ Αρατά ανέφερε ότι στις γυμνές φωτογραφίες «ήταν σχεδόν σίγουρα ναρκωμένη». Η 40χρονη Καρολίν δεν άντεξε άλλο και αποχώρησε για 20 λεπτά από την αίθουσα, για να συνέλθει. Η αποκάλυψη του δικαστή δημιούργησε φόβους ότι ο Πέλικοτ μπορεί να νάρκωνε την κόρη του και να έβαζε άντρες που γνώριζε στο διαδίκτυο να τη βιάζουν, όπως έκανε και με τη μητέρα της, Ζιζέλ. Αυτό, διότι ο Πέλικοτ ακολουθούσε το ίδιο μοτίβο δράσης, μια και στον υπολογιστή του είχαν βρεθεί γυμνές φωτογραφίες της συζύγου του Ζιζέλ καθώς και βίντεο από τους 92 βιασμούς που υπέστη ενώ ήταν σε κωματώδη κατάσταση από ναρκωτική ουσία που της είχε δώσει εν αγνοία της ο Πέλικοτ.

viastis050942

Η Ζιζέλ βίωσε στο δικαστήριο το βασανιστήριο να πρέπει να παρακολουθήσει βίντεο από τους βιασμούς της από 72 άνδρες. Από αυτούς, η γαλλική αστυνομία ταυτοποίησε 51 άνδρες 26-74 ετών, οι οποίοι δικάζονται μαζί με τον Πέλικοτ. Οι μόνοι περιορισμοί που έβαζε ο τελευταίος στους βιαστές ήταν να μην καπνίσουν, να μη φορούν άρωμα, να έχουν περιποιημένα νύχια, και να έχουν κάνει μπάνιο, για να μην αφήσουν αποδεικτικά στοιχεία στο σώμα της Ζιζέλ.

Το χειρότερο σεξουαλικό αρπακτικό με θύματα άνδρες στην ιστορία των ΗΠΑ

Χάρακες, δονητές, αλλά και αυνανισμό με τα ίδια του τα χέρια επιστράτευε σαδιστής ουρολόγος στη Νέα Υόρκη σε δήθεν εξετάσεις ή θεραπείες στους ασθενείς του, όπως αποκαλύπτουν 143 νέες μηνύσεις που τον μετατρέπουν στο χειρότερο σεξουαλικό αρπακτικό με θύματα άνδρες στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ο Ντάριους Πάντουτς, που ήταν ένας από τους κορυφαίους ουρολόγους του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Weill Cornell Medical Center του Columbia University, εκτίει ήδη 20ετή ποινή κάθειρξης για τα σεξουαλικά βασανιστήρια που έκανε σε 167 ασθενείς του. Τώρα, με τις νέες μηνύσεις που κατατέθηκαν την Τρίτη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν, ο αριθμός των θυμάτων του από το 2017 μέχρι το 2023 έχει φτάσει τα 310, όπως αποκαλύπτει η «New York Post», σημειώνοντας ότι εκφράζονται φόβοι πως τα θύματά του μπορεί να είναι χιλιάδες.

viastis05094

Mέχρι και συνταξιούχοι

Δικαστικά έγγραφα που επικαλείται η αμερικανική εφημερίδα αναφέρουν ότι οι ασθενείς που κακοποίησε σεξουαλικά ο Πάντουτς για τη δική του σαδιστική ικανοποίηση ήταν από ανήλικοι, ακόμη και επτά ετών, μέχρι συνταξιούχοι. Συχνά ο ουρολόγος έκανε ένεση στο πέος του ασθενούς για να παραμείνει σε στύση για ώρα, ενώ ο ίδιος μετρούσε το μέγεθός του με χάρακα ή χρησιμοποιούσε δονητές στον ασθενή. Αλλες φορές ο ουρολόγος ικανοποιούσε με τα χέρια του τους ασθενείς ή τους έβαζε να αυτοϊκανοποιηθούν ενώ παρακολουθούσαν πορνό. Μια φορά, ενώ εξέταζε έναν ασθενή, ο ουρολόγος κατέβασε το φερμουάρ του δικού του παντελονιού για να του δείξει «πώς είναι ένα πέος σε στύση».

Ο Πάντουτς έκανε τα σεξουαλικά βασανιστήρια, που παρουσίαζε σαν αναγκαίες εξετάσεις ή θεραπείες, πολλές φορές παρουσία άλλων γιατρών ή νοσηλευτών. Μεταξύ άλλων, υπέβαλλε τους ασθενείς του σε αχρείαστες χειρουργικές επεμβάσεις αύξησης του μήκους του πέους ή, για να τους ταπεινώσει, τους έκανε κυστεοσκόπηση χωρίς αναισθητικό, σπρώχνοντας ένα σωληνάριο μέσα στην ουρήθρα, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να σφαδάζουν από τον πόνο. Αλλη φορά, έσφιξε τόσο δυνατά το πέος ενός άνδρα, που αυτό ήταν πρησμένο για εβδομάδες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...