Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Μια τρανς… Κασσάνδρα στη Λυρική – Η διεμφυλική σοπράνο Μαρία Καστίγιο ντε...

Από τενόρος έγινε... σοπράνο και, αφού κατέκτησε με τη...

«Super Κατερίνα»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει, για τέταρτη χρονιά στον Alpha,...

Οι πρεμιέρες της Μυθοπλασίας Alpha, κάθε βράδυ με διπλά επεισόδια

Ο Alpha από τις 23/9 αφιερώνει κάθε βράδυ σε μία νέα...

Ιωάννης Λύρας: «Έπεισα τους νοικοκύρηδες ότι μπορούν να με εμπιστευτούν»

Από τις ποδηλατάδες στην Αθήνα, στις σπουδές Ιατρικής στη...

Τα εφιαλτικά λεπτά 19χρονης στα χέρια του πρώην της στη Χαλκίδα!

«Έβγαζα αίμα από το στόμα»

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τη φρίκη που βίωσε μία 19χρονη από τη Χαλκίδα στα χέρια του 23χρονου πρώην συντρόφου της, ο οποίος την ξυλοφόρτωσε δίχως έλεος, με συνέπεια να τη στείλει στο νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα!

Η 19χρονη στα Επείγοντα του νοσοκομείου

Το ανατριχιαστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 7 Ιουλίου, όταν ύστερα από έξοδο η νεαρή κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της. Το ανατριχιαστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 7 Ιουλίου, όταν ύστερα από έξοδο η νεαρή κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της. «Ενώ επιβιβαζόμουν στο αυτοκίνητο, ο πρώην σύντροφός μου με έπιασε από το χέρι, με έσπρωξε, με απειλούσε και με έβριζε λέγοντας πως θα στείλει στην οικογένειά μου γυμνές φωτογραφίες μου. Αρχισε να με χτυπάει με γροθιές και σφαλιάρες στο κεφάλι και το σώμα» αναφέρει αρχικά στην κατάθεσή της. Κατάφερε να γλιτώσει και να πάει στο σπίτι της, όμως ο 23χρονος, που είχε παραβιάσει την πόρτα και την περίμενε, της επιτέθηκε ξανά.

Η στιγμή του ξυλοδαρμού

Οπως προσθέτει στην κατάθεσή της η κοπέλα: «Επεσα στο πάτωμα, έκλαιγα, αλλά εκείνος συνέχιζε να με χτυπάει με μανία. Πίστεψα ότι θα με σκοτώσει και τον παρακαλούσα να με πάει στο νοσοκομείο. Εβγαζα αίμα από το στόμα. Μου έδειχνε γυμνές φωτογραφίες μου απειλώντας πως θα τις στείλει στην αδερφή μου, την οποία κατά λάθος κάλεσε στο κινητό. Του ξέφυγα και διέφυγα από την πόρτα, ενώ εκείνος άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και άρχισε να με κυνηγάει λέγοντάς μου “θα σε σκοτώσω”. Κατάφερα να βγω από την πολυκατοικία. Εμαθα αργότερα πως μία γειτόνισσα κάλεσε την Αστυνομία, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε η αδελφή μου με τον αρραβωνιαστικό της. Τότε, ο 23χρονος μου πήρε το πορτοφόλι και τα κλειδιά της οικίας μου και εξαφανίστηκε».

Εντούτοις, μέχρι σήμερα ο 23χρονος κυκλοφορεί ελεύθερος. «Την έστειλε στο νοσοκομείο με βαριές σωματικές κακώσεις, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, τοποθετήθηκαν λάμες, βίδες στην κάτω γνάθο» ανέφερε η δικηγόρος της Μαρία Καρλή, καταγγέλλοντας πως και στο παρελθόν την είχε κακοποιήσει. Το πιο εξοργιστικό είναι ότι ο δράστης… επανήλθε με μηνύματα, ζητώντας της συγγνώμη!

«Μάτια μου, σ’ αγαπώ πολύ και σε σκέφτομαι. Δεν με νοιάζει κανένας, συγγνώμη μέσα από την καρδιά μου. Θέλω να ακούσω τη φωνούλα σου, συγχώρησέ με. Δεν θέλω να το τραβήξω, μανάρι μου, δεν θέλω να το αποτελειώσω» έγραφε ο κακοποιητής. Φανερά σοκαρισμένη είναι και η μητέρα της 19χρονης, που τρέμει στη σκέψη ότι το παιδί της θα μπορούσε να είχε καταλήξει νεκρό: «Καμιά μανούλα να μη βιώσει αυτό που βίωσα. Είμαι τυχερή, το δικό μου παιδί ζει από θαύμα. Ολες οι κοπέλες πρέπει να μιλάνε από την πρώτη φορά που θα τους συμβεί οτιδήποτε».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...