Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Τα nails color trends που θα λατρέψεις

«Βγάλτε» νύχια!

Το φθινόπωρο έφτασε. Και για να λέμε την αλήθεια, μπορεί να είναι και η μοναδική χρονιά που λίγο παραπάνω το περιμέναμε πώς και πώς έπειτα από τέτοιες παρατεταμένα υψηλές θερμοκρασίες.

  • Aπο τη Σούζη Στεφανίδη

Το φθινόπωρο όλα αλλάζουν, μεταμορφώνονται! Το ίδιο κι εμείς. Το ίδιο και η παλέτα των χρωμάτων. Eπειτα από τόσο καλοκαιρινό χρώμα, ήρθε η ώρα να ρίξουμε τόνους. Η χρονιά φέτος έχει κάτι μίνιμαλ, κάτι μυστηριακό, κάτι πιο dark, αλλά ταυτόχρονα τέρμα σέξι και θηλυκό!

Αν και σε πάρα πολλές γυναίκες αρέσουν τα μακριά νύχια, και η αλήθεια είναι πως σε κάποιες ταιριάζουν πολύ, τα trends, ωστόσο, προτείνουν κυρίως κοντά νύχια. Τα κοντά νύχια είναι πιο ανθεκτικά, σπάνε πιο δύσκολα και παραμένουν καθαρά από θέμα υγιεινής. Από την άλλη, προσδίδουν μία πιο edgy αισθητική, καθώς θεωρούνται πιο σοφιστικέ. Στα θετικά, επίσης, είναι πως διατηρούνται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε καλή κατάσταση.

Η επιλογή, λοιπόν, ενός κοντού μανικιούρ προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα και αν δεν σε έπεισα ακόμα εγώ ή οι trendsetters, τότε είμαι βέβαιη ότι θα πειστείς με τις χρωματικές προτάσεις που σου έχω παρακάτω, που είναι ιδανικές για κοντά νύχια. Τα σκούρα χρώματα είναι ιδανικά στα κοντά μανικιούρ, γιατί αναδεικνύουν καλύτερα το χρώμα, χωρίς να φαίνονται υπερβολικά. Πολύ βασικό είναι το τέλειο λιμάρισμα, διότι τα σκούρα βερνίκια δίνουν έμφαση στο σχήμα.

Μπορντό

Το μπορντό φέτος θα το δούμε παντού, όχι μόνο στα νύχια. Ενα χρώμα που ταιριάζει σε όλες, ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες. Το απολαμβάνω σε μαυρισμένη επιδερμίδα.

Μαύρο

Το μαύρο, το αγαπημένο μαύρο, που συνδυάζει τα πάντα. Ροκ, σοφιστικέ, dark, feminine! Ε, τι άλλο να πω για το απόλυτο μαύρο!

Σκούρο μπλε

Η navy αισθητική προσδίδει κάτι αριστοκρατικό και πολυτελές. Το σκούρο μπλε, το navy blue ή ακόμα και το μπλε της νύχτας μπορούν άνετα να συνδυαστούν με πολλά outfit.

Σκούρο μοβ

Το σκούρο μοβ προσδίδει τη vamp εκδοχή της γυναίκας. Αν, λοιπόν, σου αρέσουν το μυστήριο και τα σκούρα χρώματα στα outfit σου, το σκούρο μοβ θα το λατρέψεις.

Black berry

Πρόκειται για ένα μπορντό, όμως πιο σκούρο, πιο βαθύ! Θυμίζει κάτι ρετρό, βγαλμένο από άλλες εποχές, και ταιριάζει σε όλες. Η τέλεια εναλλακτική, αν δεν προτιμάς το μαύρο!

Espresso brown

Τα χρώματα του καφέ έχουν μπει δυναμικά σχεδόν απο πέρσι στη ζωή μας και θεωρούνται τα απόλυτα μίνιμαλ, γιατί προκειται για τις απόλυτα γήινες αποχρώσεις! Αν συνηθίζεις να ντύνεσαι με χρώματα nude, θα ταιριάξουν απόλυτα στην αισθητική σου.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...