Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Κωνσταντίνος Ζούλας: Παρουσίασε ως δικό του… επίτευγμα το ΕRTFLIX, στον απολογισμό μιας θητείας με σκιές σκανδάλων

Ο απερχόμενος πρόεδρος, φουσκωμένος από υπερηφάνεια, μίλησε για το concept των ημερών του, χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους

Απολογισμός και αντίο στη… ζούλα από τον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΡΤ, μια και -άκουσον άκουσον- στο concept της παρουσίασης των πεπραγμένων του στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής δεν προβλέπονταν ερωτήσεις των παρευρισκόμενων δημοσιογράφων! Με μία ομιλία, λοιπόν, που κράτησε περίπου μία ώρα o Κωνσταντίνος Ζούλας αποχαιρέτησε χθες την ΕΡΤ, κάνοντας τον απολογισμό της πενταετούς θητείας του. Μιας θητείας η οποία λήγει στις 16 Σεπτεμβρίου υπό τη σκιά σκανδάλων για υπέρογκες παραγωγές, ανταποκριτών-μαϊμού, κοστοβόρων αποστολών και γιουροβιζιονικά ταξίδια αναψυχής από την τσέπη των Ελλήνων φορολογουμένων!

konstantinos zoulas26103

Ο κ. Ζούλας, λοιπόν, στάθηκε στις πιο σημαντικές στιγμές της θητείας του, όπως την επιστροφή της ελληνικής μυθοπλασίας, την ανάπτυξη του ERTFLIX (θα του εξηγήσουμε παρακάτω γιατί κακώς χρέωσε ουσιαστικά στον εαυτό του το εν λόγω εγχείρημα), τη δημιουργία της ΕΡΤ News και του EΡTecho, αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις που αναπτύχθηκαν εντός του Ραδιομεγάρου και τις οποίες θεώρησε εποικοδομητικές.

Εργο του Γαμπρίτσιου

Για το ERTFLIX, λοιπόν, να αποσαφηνίσουμε (για να το μάθουν και οι αναγνώστες μας) ότι, σύμφωνα με τη νομοθεσία, ο πρόεδρος της ΕΡΤ δεν έχει καμία απολύτως εκτελεστική εξουσία. Το ERTFLIX αλλά και η είσοδος της ΕΡΤ στη μυθοπλασία έγιναν επί Γιώργου Γαμπρίτσου. Αρα γιατί καπηλεύεται ο Κωνσταντίνος Ζούλας το ERTFLIX ως δική του επιτυχία; Εκτός αν παραβίασε τον νόμο και πήρε αποφάσεις για πρόγραμμα και στρατηγικές επενδύσεις στο ERTFLIX χωρίς να έχει την αρμοδιότητα!

zoulas12094

Ο τέως πια πρόεδρος της ΕΡΤ, που οδεύει προς στον Σκάι, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στήριξή του, ώστε να αντιμετωπίσει τις χρόνιες παθογένειες της ΕΡΤ, ενώ αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γιώργο Γαμπρίτσο, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ κατά την πρώτη διετία, από το 2019, αλλά και στο διάστημα της συνύπαρξης με την Κατερίνα Κασκανιώτη, η οποία ασκεί σήμερα τα καθήκοντα της διευθύνουσας συμβούλου. Η συγκεκριμένη ήταν εκείνη που είχε ταξιδέψει μαζί του στο ταξίδι-σκάνδαλο στο Μάλμε της Σουηδίας για τη Eurovision, με την «Espresso» να αποκαλύπτει πρώτη το συγκεκριμένο οικονομικό σκάνδαλο!

Στο τέλος σημείωσε πως φεύγει περήφανος για το έργο που έκαναν οι άνθρωποι στην ΕΡΤ και κάπου εκεί αποχαιρέτησε τους τηλεοπτικούς συντάκτες με την ιδιότητα του προέδρου του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, χωρίς να δεχθεί καμία ερώτηση και να αρκεστεί σε πηγαδάκι (τσάι και συμπάθεια, με άλλα λόγια) με τους δημοσιογράφους!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...