Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Αγκαλιά στα φλας η Παπούλια με τον πρώην σύζυγο και την κόρη...

Κοσμικό reunion της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου...

Η… περίεργη αντίδραση Λιάγκα και Σκορδά για την υπόσχεση του...

Πυροβολούν τη σάτιρα και έναν από τους πιο αγαπητούς...

«Άγιος έρωτας»: Τι λένε οι πρωταγωνιστές λίγο πριν την πρεμιέρα

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024, η δραματική σειρά εποχής...

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Ο Δημήτρης Σταρόβας πάει πολύ καλύτερα, όλες οι λειτουργίες είναι...

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Πρωινό...

Η απεγνωσμένη αναγνώστρια που θέλει τον κολλητό του συντρόφου της

Ψήνομαι για «μπέρδεμα»

Σούζη μου. Και όσο δεν μου αρέσουν τα μπερδέματα, άλλο τόσο όλο μού έρχονται μπερδέματα… Νιώθω λίγο κάπως μια ντροπή και μόνο που έχω τέτοιες σκέψεις, πόσο μάλλον τώρα που τις εκφράζω κιόλας. Εδώ και πέντε μήνες έχω σχέση με ένα παιδί. Για να είμαι απολύτως ειλικρινή δεν νιώθω πως θα είναι η σχέση ζωής μου, παρ’ όλα αυτά δεν διακόπτω τη σχέση αυτή ακόμη.

Τον τελευταίο μήνα έχει φύγει στο εξωτερικό λόγω δουλειάς, χωρίς να ξέρουμε την ημερομηνία επιστροφής του, οπότε τώρα ζούμε τη σχέση από απόσταση. Οπως καταλαβαίνεις, οι ζωές μας αλλά και τα «θέλω» μας δεν συμβαδίζουν πλέον ιδιαίτερα. Σαν να μην έφτανε αυτό, μου γνωρίσε έναν φίλο του δύο μήνες προτού φύγει, με τον οποίο βγήκαμε αρκετές φορές παρέα, ταίριαξαν τα «θέλω» μας κι οι απόψεις από την πρώτη κιόλας φορά που συζητήσαμε. Κι ερχόμαστε στο τώρα, που, ενώ το παιδί που βγαίνω έχει φύγει, εγώ κι ο φίλος του έχουμε μείνει στην ίδια μικρή μας πόλη και βρισκόμαστε έξω τυχαία συνέχεια. Μου έχει προτείνει δύο φορές να βγούμε, αλλά δεν ξέρω με τι διάθεση το προτείνει, φιλική ή ερωτική.

Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει, ψέματα να μην πω. Ξεκάθαρα, δεν νιώθω φιλικά απέναντί του και το ίδιο νιώθω και από τον ίδιο. Είναι πρωτόγνωρη, θα έλεγα, η τόσο έντονη έλξη που νιώθω γι’ κάποιον με τον οποίο γνωρίζομαι ελάχιστα ουσιαστικά. Δεν ξέρω αν έχω ξεμυαλιστεί επειδή λείπει ο δικός μου! Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ… Να βγω; Να μη βγω; Αξίζει να τα χαλάσω όλα για κάποιον που δεν ξέρω καν αν θα μπορέσουμε να είμαστε μαζί λόγω της φιλίας του με τον άλλον; Να βγω μαζί του για να δω τι τρέχει πλέον μεταξύ μας, αφού νιώθω αυτή την έλξη να υπάρχει;

souzi13094

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Τι να σου πω, πουλάκι μου; Τα μπερδέματα δεν σου αρέσουν, λες. Αλλά τραβάτε με και ας κλαίω σε βλέπω εγώ! Οταν δεν μας αρέσουν τα μπερδέματα, δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία να σκεφτούμε ερωτικά τον φίλο του δικού μας. 1ος νόμος! Επίσης εγώ, αν μία φίλη μου τα είχε με κάποιον έστω και για λίγο, αυτόματα βγαίνει διά παντός ως υποψήφιος γκόμενος για μένα. Ούτε την ψευτοηθική κάνω ούτε την καλή. Απλώς δεν θέλω μπερδέματα και κυρίως πνευματικά και ψυχικά. Γιατί εγώ θα έχω θέματα συνειδησιακά. Από την άλλη, ναι, ο έρωτας είναι τυφλός, κουφός, τα πάντα είναι αυτός. Και πολλά έχουν συμβεί στο όνομα του έρωτα. Αλλά για κάποιο λόγο θεωρώ ότι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι στο χέρι μας να μην μπλέξουμε. Δηλαδή, βλέπω ότι αναπτύσσω ερωτικά συναισθήματα για άνδρα φίλης μου; Σταματάω να βγαίνω παρέα μαζί τους και προτιμώ να βλέπω τη φίλη μου μόνη. Πολλά μπορώ να σου πω τώρα, αλλά έπιασες το νόημα.

Οπότε, όπως και να έχει, το να βγεις με τον φίλο του συντρόφου σου δεν νομίζω πως θα θεωρηθεί και πολύ ωραίο για τον σύντροφό σου. Πόσο μάλλον αν αυτή η έξοδος καταλήξει στο σπίτι του ενός ή του άλλου. Γιατί εσύ γουστάρεις. Και αυτός μάλλον, όπως καταλαβαίνω… Οπότε βγαίνεις για ποτά, πίνεις κάτι παραπάνω, γιατί ενθουσιάζεσαι με το πόσο ωραία τα λέτε, το αλκοόλ καταστέλλει τις αναστολές, να μετά τα μπερδέματα τα χοντρά. Εγώ λέω όχι! Στο όνομα του έρωτα, βασικά του πάθους, καλύτερα να πω, ας μη σκορπάμε θύματα που δεν φταίνε. Αλλο άμα φταίνε. Εκεί, πάρ’ το πάνω σου!

Σούζη Στεφανίδη

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιαννιώτης «χρηματιστής» που «δάγκωσε» από Κατερίνα Λέχου μέχρι Σκλεναρίκοβα!

Γιαννιώτης μεγαλοαπατεώνας καταχράστηκε περιουσίες ύψους περίπου 10.000.000 ευρώ και...

Τα δάκρυα του Ξαρχάκου μπροστά σε πρώην και νυν

Ανάμεσα στη γυναίκα του Ηρώ Σαΐα και την πρώην...

Η Μαρίνα (πρώην κυρία Πατούλη) πούλησε το πατρικό της στην Πεύκη!

Την ώρα που ο Γιώργος Πατούλης περιμένει να κρατήσει...

Τα τελευταία λόγια του Ντίνου Καρύδη που προμήνυαν τον θάνατό του!

«Τελειώνω. Δεν υπάρχει χρόνος πια για τέτοια». Αυτή είναι...

Μάντυ Λάμπου: Επανεμφάνιση μετά από πολλά χρόνια – Δείτε πώς είναι

Η Μάντυ Λάμπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τις...

Ο Χρήστος Χολίδης μετά της συζύγου στο κέντρο της Αθήνας

Σχεδόν τρία χρόνια μετράει η σχέση του Χρήστου Χολίδη...

Χριστιάνα Καρνέζη: Από το Δελφινάριο, «ιέρεια» του στιλ στο My Style Rocks

Από τις παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή, στο πλατό του...