Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

«Πάρτι» των συνωμοσιολόγων για το κρυφό όπλο της Κάμαλα Χάρις στο debate με τον Τραμπ

Σκουλαρικια gate

Τον γύρο των social media αλλά και του διαδικτυακού forum των συνωμοσιολόγων Subreddit κάνει θεωρία συνωμοσίας που υποστηρίζει ότι η Κάμαλα Χάρις φορούσε στο debate κρυμμένο ακουστικό που έμοιαζε με σκουλαρίκια, έτσι ώστε οι συνεργάτες της να της λένε από απόσταση τι έπρεπε να πει, δίνοντάς της ανήθικο πλεονέκτημα έναντι του Ντόναλντ Τραμπ.

Η θεωρία συνωμοσίας που έγινε εξαιρετικά δημοφιλής στους οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ αναφέρει, σύμφωνα με τη «New York Post», ότι τα μαργαριτάρια στα σκουλαρίκια που φορούσε η Χάρις στο τηλεοπτικό πλατό του ABC News κατά το debate των δύο διεκδικητών της αμερικανικής προεδρίας στις 5 Νοεμβρίου έφεραν στο εσωτερικό τους ακουστικό, το οποίο συνδεόταν μέσω Bluetooth με μια συσκευή smartphone. Το «έξυπνο» κινητό φέρεται ότι είχαν στα χέρια τους μέλη του προεκλογικού επιτελείου της Χάρις, τα οποία την «τάιζαν» με πληροφορίες, προτού εκείνη απαντήσει σε όσα δήλωνε ο έτερος διεκδικητής της αμερικανικής προεδρίας στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου Ντόναλντ Τραμπ.

kamala130941
Τα «έξυπνα» ακουστικά σκουλαρίκια της γερμανικής startup εταιρίας NOVA που σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας φορούσε η Κάμαλα Χάρις στο debate

Ο ισχυρισμός έφερε στο μυαλό πολλών τη διαπίστωση της ειδικού στη γλώσσα του σώματος Λίλιαν Γκλας ότι η Χάρις μιλούσε κοφτά στο debate. Η Γκλας θεώρησε ότι αυτό έδειχνε ότι η Χάρις είχε αποστηθίσει τις απαντήσεις, ωστόσο οι θιασώτες της θεωρίας συνωμοσίας το θεωρούν ενδεικτικό του ότι πιθανώς προσπαθούσε να θυμηθεί όσα τις είπαν οι συνεργάτες της μέσα από τα σκουλαρίκια. Ο λογαριασμός στο Χ «The Maverick Approach» ισχυρίστηκε δε ότι εντόπισε ποια συσκευή φορούσε στους λοβούς των αυτιών της η Χάρις. Υποστήριξε ότι πρόκειται για τα «έξυπνα» ακουστικά σκουλαρίκια της γερμανικής startup εταιρίας NOVA.

Η εταιρία διαφημίζει τα NOVA H1 Audio Earrings – που μοιάζουν με χρυσά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και παρουσιάστηκαν πέρυσι στην τεχνολογική έκθεση CES στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ -, σημειώνοντας ότι μπορούν να εκπέμψουν ήχο μέσα από το μαργαριτάρι, κατευθείαν στο εσωτερικό του αυτιού. Ωστόσο, άλλοι χρήστες των social media υποστήριξαν ότι τα σκουλαρίκια που φορούσε η Χάρις μοιάζουν με σκουλαρίκια του οίκου κοσμημάτων Tiffany.

kamala130942

Είχε δίκιο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ; Βίντεο δείχνει λατίνα να τρώει γάτα

Bίντεο από κάμερα αστυνομικού, το οποίο κατέκλυσε τα social media μετά την ολοκλήρωση του debate, φάνηκε να δικαιώνει τον Ντόναλντ Τραμπ στα μάτια των οπαδών του, για τον ισχυρισμό ότι παράνομοι μετανάστες τρώνε γάτες, σκύλους και κατοικίδια. Το βίντεο που αναδημοσιεύει η εφημερίδα «The Sun» δείχνει Αμερικανούς αστυνομικούς να συλλαμβάνουν μια γυναίκα με καταγωγή από τη Λατινική Αμερική, η οποία είχε σκοτώσει μια γάτα και την έτρωγε στη μέση του δρόμου, μπροστά στους περαστικούς στο Κάντον του Οχάιο.

kamala13094

Η βρετανική εφημερίδα γράφει ότι η γυναίκα συνελήφθη στις 16 Αυγούστου και, σύμφωνα με την αναφορά των αστυνομικών που συμπεριλαμβάνεται στο κατηγορητήριο, «η κατηγορούμενη πράγματι βασάνισε, σκότωσε και έφαγε μια γάτα σε κατοικημένη περιοχή, μπροστά σε πολλούς ανθρώπους». Το βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι πρόκειται για την 27χρονη Αλέξις Φέρελ, η οποία ωστόσο γεννήθηκε στο Οχάιο και μέχρι σήμερα παραμένει στο κρατητήριο κατηγορούμενη για βάναυση μεταχείριση ζώων, καθώς δεν πλήρωσε την εγγύηση ύψους 90.000 ευρώ που όρισε το δικαστήριο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...