Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τούρκος κακοποίησε σεξουαλικά τουρίστρια σε hostel χρησιμοποιώντας google translate

Σε εφιάλτη εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας 24χρονης τουρίστριας από...

Φουντώνει η κόντρα του Λύτρα με την Πολυζωγοπούλου για την κόρη τους,...

Την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας και η εν...

«Τυφώνας» APON στα digital charts

Ο «Βοριάς» και τα «Χιλιόμετρα», που δημιούργησε και ερμηνεύει...

Η Παραολυμπιακή Επιτροπή αντικατέστησε τα μετάλλια που είχαν κάνει «φτερά» από το...

Με πείσμα, επιμονή και αγώνα η παραολυμπιονίκης Ελένη Σαμαριτάκη...

Τούρκος κακοποίησε σεξουαλικά τουρίστρια σε hostel χρησιμοποιώντας google translate

Βιαστής με... μετάφραση

Σε εφιάλτη εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας 24χρονης τουρίστριας από το Λονδίνο σε hostel στο κέντρο της Αθήνας, καθώς έπεσε θύμα βιασμού από 35χρονο Τούρκο που έμενε στον ίδιο κοιτώνα, ο οποίος, μάλιστα, χρησιμοποιούσε το Google Translate για να συνεννοείται με την κοπέλα, ακόμα και τη στιγμή της σεξουαλικής της κακοποίησης. Η παθούσα και ο δράστης έμεναν σε hostel επί της οδού Μιχαήλ Βόδα, που είναι ένα φτηνό ξενοδοχείο με κοιτώνες, όπου άγνωστοι μεταξύ τους τουρίστες μένουν μαζί στα ίδια δωμάτια και με κοινόχρηστες τουαλέτες.

viasmos21054

Το κακό έγινε λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Κυριακής, όταν η κοπέλα και ο Τούρκος ήταν στην ταράτσα του hostel. Εκεί ο δράστης έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και έγραψε στο Google Τranslate μεταφράζοντας στα αγγλικά: «Πάμε κάτω, στο δωμάτιό μου, στο μπάνιο, είσαι πολύ όμορφη». Η κοπέλα τού είπε ότι δεν ενδιαφέρεται. Τότε αυτός τράβηξε την καρέκλα του δίπλα της, προσπάθησε να βάλει το χέρι του κάτω από το σορτσάκι της και τη φίλησε στον λαιμό. Εκείνη συνέχισε να αντιστέκεται λέγοντας «όχι» στα αγγλικά. Τότε αυτός, μέσω του μεταφραστή του κινητού του, της είπε: «Ξέρω πως το θέλεις, ξέρω πως το θέλεις».

viasmos16074

Στη συνέχεια την έπιασε από το χέρι και την οδήγησε στα κοινόχρηστα ντους του 2ου ορόφου του κτιρίου. Οταν μπήκαν στο μπάνιο, την έβαλε μέσα σε μια ντουσιέρα και, όταν εκείνη προσπάθησε να φύγει, την ακινητοποίησε. Εβγαλε το παντελόνι και το εσώρουχό του και πίεζε με το χέρι το κεφάλι της προς το μόριό του για να του κάνει στοματικό σεξ. Η 24χρονη προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ήταν αδύνατον. Ο Τούρκος κατέβασε το σορτσάκι της και προσπάθησε να βάλει το μόριό του στον πρωκτό της χωρίς αποτέλεσμα. Η νεαρή τού φώναζε «Τι κάνεις, τι κάνεις;», αλλά ο βιαστής της συνέχισε απτόητος. Την ακινητοποίησε στο πάτωμα και διείσδυσε μέσα της.

viasmos787979

Η παθούσα προσποιήθηκε ότι το απολάμβανε για να τελειώσει γρήγορα ο εφιάλτης της, αλλά δεν άντεξε και έκανε εμετό, παρακαλώντας τον να σταματήσει την κτηνωδία. Οταν ικανοποίησε τις αρρωστημένες του ορέξεις παράτησε την κοπέλα μέσα στην ντουσιέρα και έφυγε. Το θύμα ειδοποίησε υπάλληλο του ξενοδοχείου που κάλεσε την Αστυνομία. Αστυνομικοί της Αμέσου Δράσεως έφτασαν στο hostel και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος παρέμενε στον κοιτώνα. Από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν προς εργαστηριακές εξετάσεις τα ρούχα τα οποία φορούσε το θύμα, το οποίο υποβλήθηκε σε εξέταση από ιατροδικαστή. Οπως διαπιστώθηκε, ο 35χρονος Τούρκος «βιαστής με τον μεταφραστή» είχε έρθει στην Ελλάδα από την Τουρκία μόλις πριν από 10 ημέρες. Κατάφερε να πάρει κάρτα ασύλου στις 10 Σεπτεμβρίου με διάρκεια μέχρι τις 9 Αυγούστου 2026. Λίγα 24ωρα αργότερα ικανοποίησε τις αρρωστημένες του ορέξεις στο κορμί της κοπέλας, αδιαφορώντας για το ότι η ίδια δεν ήθελε να συνευρεθούν ερωτικά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μαρίνα (πρώην κυρία Πατούλη) πούλησε το πατρικό της στην Πεύκη!

Την ώρα που ο Γιώργος Πατούλης περιμένει να κρατήσει...

Τα δάκρυα του Ξαρχάκου μπροστά σε πρώην και νυν

Ανάμεσα στη γυναίκα του Ηρώ Σαΐα και την πρώην...

Νίκος Παππάς: Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ χώρισε από την «Τζέσικα Ράμπιτ» του Open!

Η λαϊκή φράση «καρδιά αγκινάρα» ταιριάζει απόλυτα στον Νίκο...

Τα τελευταία λόγια του Ντίνου Καρύδη που προμήνυαν τον θάνατό του!

«Τελειώνω. Δεν υπάρχει χρόνος πια για τέτοια». Αυτή είναι...

Ο Χρήστος Χολίδης μετά της συζύγου στο κέντρο της Αθήνας

Σχεδόν τρία χρόνια μετράει η σχέση του Χρήστου Χολίδη...

Ο Γιαννιώτης «χρηματιστής» που «δάγκωσε» από Κατερίνα Λέχου μέχρι Σκλεναρίκοβα!

Γιαννιώτης μεγαλοαπατεώνας καταχράστηκε περιουσίες ύψους περίπου 10.000.000 ευρώ και...