Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Λένα Μαντά: «Θα είναι υπεραπαραγωγή η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου “To σπίτι...

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και στην Κατερίνα Καινούργιου, ήταν το μεσημέρι της...

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»: Πρεμιέρα Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με...

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Πρεμιέρα την Τρίτη 24...

«Open Kitchen» με τη Ντίνα Νικολάου

Το «Open Kitchen» έρχεται και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα...

Φεστιβάλ γαστρονομίας με την υπογραφή της Μαρίας Εκμετσίογλου

Υστερα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε πέρυσι στην...

Χειροπέδες σε νταή σύζυγο στη Θεσσαλονίκη που χτύπησε τη γυναίκα του επειδή τον ενοχλούσε το καθαριστικό πατώματος

«Καθάρισε» με... ξύλο!

Ο καβγάς που ξέσπασε σε ένα παντρεμένο ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη για το… καθαριστικό πατώματος προκάλεσε τη σύλληψη του άντρα για ενδοοικογενειακή βία και έφερε ολόκληρη την οικογένεια στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης. Oλα άρχισαν την περασμένη Πέμπτη, όταν ο κατηγορούμενος επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τη σύζυγό του να σφουγγαρίζει, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένο υγρό πατώματος για την καθαριότητα του σπιτιού, αν και η ίδια γνώριζε ότι τον ενοχλούσε. Εξοργισμένος ζήτησε τον λόγο από τη σύζυγό του, όμως δεν υπολόγιζε ότι οι φωνές του θα σήκωναν στο πόδι τη γειτονιά, με συνέπεια κάποιος από τους περιοίκους να καλέσει στο κέντρο της Αμεσης Δράσης και να καταγγέλλει ότι ο γείτονάς του χτυπούσε τη σύζυγό του.

Οταν έφτασαν αστυνομικοί στο διαμέρισμα, εμφανώς ταραγμένη η γυναίκα τούς ανέφερε ότι υπήρξε διαμάχη ανάμεσα σε εκείνη και στον σύζυγό της, ενώ, όταν τη ρώτησαν αν ο άνδρας της τη χτύπησε, απάντησε θετικά και έδειξε κάποιες κοκκινίλες που είχε στο χέρι της. «Οταν ρωτήσαμε τον κατηγορούμενο αν τη χτύπησε, εκείνος μας απάντησε “ναι, αλλά με καλή θέληση” και ύστερα τον συλλάβαμε» κατέθεσε αστυνομικός. Το ανδρόγυνο οδηγήθηκε κατόπιν στο αστυνομικό τμήμα, όπου η γυναίκα κατέθεσε πως ο νταής σύζυγος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της και τη χτύπησε στο χέρι με δύναμη όταν προσπάθησε να προστατευτεί, ενώ επιχείρησε να τη χτυπήσει και στο πρόσωπο. Τόνισε, δε, πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συλληφθείς σήκωνε χέρι πάνω της, ωστόσο ουδέποτε στο παρελθόν είχε βιαιοπραγήσει σε βάρος των παιδιών, προσθέτοντας ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξή του, αλλά το μόνο που θέλει είναι να μην τη ξαναχτυπήσει.

thess20094

Οταν η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, η ίδια έκανε στροφή 180 μοιρών, καθώς ισχυρίστηκε πως ουδέποτε τη χτύπησε ο σύζυγός της, προσθέτοντας πως όσα είπε στην Αστυνομία ήταν από την ταραχή της. «Εγώ φταίω, γιατί ξέρω ότι τον πειράζουν τα καθαριστικά» έφτασε να πει, προσθέτοντας ότι υπήρξε μόνο λεκτικός καβγάς και ότι έγινε παρεξήγηση. «Είναι καλός σύζυγος, δεν με έχει ξαναχτυπήσει. Εκνευρίστηκε, πήγε να με αρπάξει από το χέρι για να σταματήσω, να αρπάξει τη σφουγγαρίστρα. Οσα κατέθεσα στην Αστυνομία τα είπα για να φύγω και να πάω σπίτι μου» συμπλήρωσε. Η 36χρονη κόρη του ζευγαριού από την πλευρά της χαρακτήρισε τη σχέση των γονιών της «καλή και υγιή», τονίζοντας ότι δεν είχαν στο παρελθόν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. «Ο μπαμπάς μου είναι βροντόφωνος και εκτιμώ ότι κάποιος γείτονας το παρεξήγησε και ειδοποίησε την Αστυνομία» κατέθεσε.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος ανέφερε: «Οταν γύρισα στο σπίτι, είχε ρίξει καθαριστικό. Αρχισα να φωνάζω και μου είπε ότι ξεχάστηκε. Δεν είχα διάθεση να φωνάξω, ζητάω συγγνώμη, δεν την έχω χτυπήσει ποτέ». Τελικά, το δικαστήριο τον έκρινε αθώο λόγω αμφιβολιών, παρόλο που η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει νωρίτερα την ενοχή του, λέγοντας ότι δεν μπορούν να δικαιολογηθούν οι εκ διαμέτρου αντίθετες καταθέσεις που έδωσε η γυναίκα στην Αστυνομία και στο δικαστήριο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα δάκρυα του Ξαρχάκου μπροστά σε πρώην και νυν

Ανάμεσα στη γυναίκα του Ηρώ Σαΐα και την πρώην...

Στη γειτονιά των αγγέλων ο συνθέτης Αλέξης Παπαδημητρίου!

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών άφησε...

Νίκος Παππάς: Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ χώρισε από την «Τζέσικα Ράμπιτ» του Open!

Η λαϊκή φράση «καρδιά αγκινάρα» ταιριάζει απόλυτα στον Νίκο...

Άγριο «κράξιμο» σε Ταμπακάκη για τους γκέι καουμπόηδες

Ακραία ομοφοβικά σχόλια δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης με αφορμή...

Κοκάκιας και αλκοολικός ο πρίγκιπας της Νορβηγίας

Ο πιο διαβόητος πρίγκιπας της Νορβηγίας αναγκάστηκε να ομολογήσει...