Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Ο Πάνος Μουζουράκης αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο τραγουδιστής που θα βαφτίσει...

Ο Πάνος Μουζουράκης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν με ενδιαφέρει η πρόταση κάποιας εκπομπής»

Με αφορμή την συμμετοχή της στην παράσταση «Η ληστεία της...

Τα αγόρια που έχουν μεγαλύτερα αδέλφια έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν ομοφυλόφιλοι

Ο άνδρας που έχει μεγαλύτερα αδέλφια, είτε αδελφές είτε...

Η παράσταση-αφιέρωμα στην αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού

Η μυθιστορηματική ζωή της αξέχαστης Βίκυς Μοσχολιού, που σφράγισε...

Μαχαιριές στον βιαστή ξάδερφο

Τι υποστήριξαν οι δύο Αλβανοί που σκότωσαν 28χρονο στην Κυψέλη

Θύματα βιασμού από τον 28χρονο ξάδερφό τους, που σκότωσαν στην Κυψέλη, φέρεται ότι υποστήριξαν πως είχαν πέσει σε πολύ νεαρή ηλικία τα δύο αδέρφια που κατηγορούνται για τη δολοφονία του. Τα τρία άτομα συναντήθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας και είχαν έναν έντονο διάλογο, κατά τη διάρκεια του οποίου κατηγόρησαν τον 28χρονο για τους βιασμούς τους στην Αλβανία, όταν ήταν ακόμη παιδιά. Τότε ο 28χρονος φέρεται ότι τους είπε ότι «έχουν περάσει χρόνια από όταν έγιναν αυτά, ας τα ξεχάσουμε» και τα δυο αδέρφια του απάντησαν: «Δεν ξεχνάμε τίποτα ούτε το έχουμε ξεπεράσει».

dolofonia091041
Στιγμιότυπο από το αιματηρό επεισόδιο

Τότε άρχισε ο καβγάς, που κατέληξε στην οδό Χανίων και τη δολοφονία του 28χρονου. Λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Δευτέρας ακούστηκαν φωνές και ξέσπασε καβγάς γύρω από ένα παγκάκι στην οδό Χανίων, στο κέντρο της Αθήνας. Οπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, τα δύο αδέρφια επιτίθενται με αιχμηρό αντικείμενο στο θύμα, το οποίο προσπαθεί να ξεφύγει και οι δράστες πέφτουν πάνω του. Aυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ανέφερε: «Τον είδα που ερχόταν από εκεί (σ.σ.: το στενό) και έπεσε κάτω ο άνθρωπος. Γινόταν χαμός από κόσμο, στην αρχή νόμιζαν ότι το μαχαίρωμα έγινε σε λεωφορείο που βρισκόταν εκεί, στον δρόμο, αλλά είχε γίνει από το στενό (σ.σ.: οδός Χανίων). Κατάλαβα κατευθείαν ότι τον μαχαίρωσαν, του έτρεχαν τα αίματα. Ο άνθρωπος δεν είχε καταλάβει τι συνέβη, δεν είχε συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει, ήταν ζεστός. Δεν είπε κάτι, δεν ακουγόταν κιόλας μέσα σε τόσο κόσμο. Το ασθενοφόρο ήρθε σε δέκα λεπτά, αλλά νωρίτερα είχαν έρθει διασώστες με μηχανή. Μέχρι τότε είχε τις αισθήσεις του, κούναγε τα χέρια του. Δεν γνώριζα αν το θύμα έμενε στην περιοχή» κατέληξε ο αυτόπτης μάρτυρας.

dolofonia09104

Τα δύο αδέλφια, ηλικίας 17 και 19 ετών αντίστοιχα, που παραδόθηκαν στις Αρχές, ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι ο 28χρονος τούς κακοποίησε σεξουαλικά όταν βρίσκονταν στην τρυφερή ηλικία των 4 και των 6 ετών. Ετσι, μόλις ήρθε από την Αλβανία στην Ελλάδα τού ζήτησαν να συναντηθούν για να τους δώσει εξηγήσεις… Εξεταζόμενος, ο πατέρας των δύο αδερφών ανέφερε πως όταν ενημερώθηκε για τον Γολγοθά που ανέβαιναν τα παιδιά του, επικοινώνησε με τον ξάδερφό τους για να τον ρωτήσει αν αληθεύουν αυτά και εκείνος τα αποδέχτηκε με τη φράση «ήταν λάθη που κάναμε παιδιά…», ενώ επιβεβαίωσε την πλειονότητα τον πράξεών του. Χθες οι δυο νεαροί δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τελεσθείσα κατά συναυτουργία. Ακόμη, σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη και για το αδίκημα της παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας. Μετά την άσκηση των διώξεων οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Παύλος Γερουλάνος «φύλακας άγγελος» της Σούλης Σαμπάχ!

Μπορεί ο Παύλος Γερουλάνος ως υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ...

Ο Πλούταρχος πάει στα δικαστήρια 47χρονη θαυμάστρια που είναι εμμονικά «άρρωστη» μαζί του

Στη Δικαιοσύνη αναγκάστηκε να προσφύγει ο Γιάννης Πλούταρχος για...

Ο εφοπλιστής δρ Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του υποδέχτηκαν τον μικρό JJC!

«Welcome, JJC» έγραψαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram...

Τσιμτσιλή για Σεργουλόπουλο: «Έχεις πικράνει κόσμο αλλά επειδή πέρασαν 20 χρόνια δεν μετράει;»

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή σχολίασαν την συνέντευξη που...

Λύτρας και Παπαδοπούλου μιλούν πλέον ανοιχτά για τον έρωτά τους

Καινούργια αρχή στο πλευρό της νέας αγαπημένης του, μεσίτριας...

Οι followers αποθέωσαν τη 16χρονη κόρη του Ρουβά και της Ζυγούλη στα social media

Πληθώρα κολακευτικών σχολίων στο πρόσωπό της συγκέντρωσε η Αναστασία...