Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Σοκ στη Φλόριντα των ΗΠΑ: Αυτοκτόνησε 14χρονος που ήταν ερωτευμένος με...

Χαροκαμένη μάνα τρέχει στα δικαστήρια ζητώντας να βρει το...

Η αναγνώστρια που υποπτεύεται πως το αγόρι της τα έχει με ...

Είμαι να σκάσω, Σούζη... Δεν μου έχει συμβεί ποτέ...

Ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας δεν είχε κανέναν ηθικό φραγμό όταν η...

Ερωμένη του βασιλιά Χουάν Κάρλος μετέτρεψε τον μικρό γιο...

«Καθαρές» οι τοξικολογικές εξετάσεις του Μπάλντοκ δύο εβδομάδες μετά τον θάνατό του...

«Καθαρές» βγήκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις του Τζορτζ Μπάλντοκ δύο...

Η αναγνώστρια που υποπτεύεται πως το αγόρι της τα έχει με τον κολλητό του

Μπλέξαμε τα μπούτια μας

Είμαι να σκάσω, Σούζη… Δεν μου έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο, ούτε προσωπικά σε εμένα, αλλά ούτε και σε καμία φίλη μου, να πεις ότι κάπως είχα μια εμπειρία σε αντίστοιχη φάση. Εδώ και δύο μήνες έχω σχέση με έναν άντρα, με τον οποίο είμαστε πολύ καλά μαζί, όμως έχω βάσιμες υποψίες ότι είναι bisexual και με απατά.

Οι υποψίες μου άρχισαν από τον πρώτο κιόλας μήνα, όταν γνώρισα τον κολλητό του, ο οποίος είναι gay και είδα πώς συμπεριφέρονται μεταξύ τους. Εχουν μια οικειότητα διαφορετική από άλλους άντρες και κατευθείαν ένιωσα ότι σαν να ζηλεύει ο φίλος του για τη γνωριμία μας. Για να πω την αλήθεια, δεν νιώθω ότι με συμπαθεί ιδιαίτερα και επειδή βρισκόμαστε συχνά οι τρεις μας με έναν τρόπο προσπαθεί συνεχώς να με εκθέσει ή να με προσβάλει στα μάτια του συντρόφου μου.

Γενικά τίποτα από όσα συμβαίνουν δεν μπορώ να θεωρήσω φυσιολογικά, όσο και αν προσπάθησα. Σε αυτό το σημείο να σου πω πως δουλεύουν μαζί, βγαίνουν μαζί και πολλές φορές το αγόρι μου κοιμάται σπίτι του. Κάποια στιγμή έκανα μια κουβέντα με το αγόρι μου για όλο αυτό ευθέως και η απάντησή του ήταν: «Ναι, είναι gay ο κολλητός μου και με γουστάρει, αλλά ως εκεί». Είμαι τόσο μπερδεμένη αλλά και τόσο θορυβημένο το ένστικτό μου πως κάτι δεν πάει καλά εδώ. Μόνο εσύ θα βοηθήσεις, Σούζη, δώσε τα φώτα σου!

souzi25104

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Τι φώτα να δώσω κι εγώ, πουλάκι μου… Ούτε η ΔΕΗ ολόκληρη δεν μπορεί να δώσει τα φώτα της σε κάποιες περιπτώσεις. Τι βοήθεια χρειάζεσαι ακριβώς; Η σχέση είναι καθαρά ζήτημα εμπιστοσύνης. Αν εσύ δεν έχεις εμπιστοσύνη σε αυτόν που επέλεξες, άσχετα αν τελικά σε απατά ή δεν σε απατά, δεν μπορείς να μείνεις σε σχέση. Και δεν βλέπω κανένα μπέρδεμα σε αυτό. Αν, όπως μου λες, από τον πρώτο μήνα μπήκαν οι υποψίες, που σημαίνει χάσιμο εμπιστοσύνης, για ποιον λόγο, θα ρωτήσω εγώ, έδωσες και άλλο χρόνο σε αυτή τη γνωριμία; Ξέρω, θα μου πεις μα τον θέλω… Τι θέλεις, πουλάκι μου, ακριβώς; Κάποιον που εξαρχής μαύρισε τις σκέψεις σου; Κάποιον που παίζει να σε κερατώνει με «το καλημέρα» και να σε βάζει να παίζεις σε ένα έργο που δεν διάλεξες εσύ; Δεν σε ξέρω, ώστε να σε ψυχαναλύσω, οπότε στέκομαι σε όσα λες! Και αυτά που λες είναι για να την κάνεις. Τον ρώτησες, λες, κιόλας ευθέως, και μπράβο σου, και αυτός σου είπε πως δεν τρέχει τίποτα!

Ξέρεις πολλούς άντρες που κερατώνουν και το παραδέχονται; Εδώ καβάλα στο άλογο να τους βρεις και σου λέει «δεν είναι αυτό που νομίζεις». Κάπως έτσι τη βλέπω τη φάση σου. Μόνο που εδώ παίζει να είναι όπως ακριβώς τα νομίζεις. Αλλά και την καλή πλευρά να πιάσουμε, πως δεν τρέχει κάτι με τον κολλητό του, εσένα πλέον μπήκε στο μυαλό σου και δύσκολα θα φύγει. Και, όπως και να έχει, φαίνεται να είναι μια κατάσταση που δεν σου ταιριάζει. Εκεί τελειώνουν όλα. Δεν ταιριάζω, δεν μου κάνει η φάση, γεια! Μη χάνεις χρόνο. Ασε τα παιδιά στην ευτυχία τους και πάνε βρες κι εσύ τη δική σου! You know what I mean…

Σούζη Στεφανίδη

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πολιτικός γάμος του Ευαγγελόπουλου με τον Στέφανο της καρδιάς του στη Βίλα Κώστα

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκε χθες τον επί σειρά ετών...

Τι ανατριχιαστικό ενώνει τρία από τα πέντε νεκρά παιδιά που η ζωή τους συνδέθηκε με την 24χρονη Ειρήνη!

Μετά την τραγική «σύμπτωση» της παρουσίας της 24χρονης Ειρήνης...

H κόρη του Πλιάτσικα, που «σαρώνει» στις διεθνείς πασαρέλες, απόλαυσε παρέα με τη μητέρα της live τον Μουζουράκη

Η κούκλα κόρη του Φίλιππου Πλιάτσικα, Κωνσταντίνα, που «σαρώνει»...

Κίντμαν: Έσταζε (όχι ιδρώτα) στα γυρίσματα

Η Νικόλ Κίντμαν εκμυστηρεύτηκε ότι είχε τόσους πολλούς -πραγματικούς-...