Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2025

Γαβριήλ Σακελλαρίδης για περιπέτεια υγείας: «Ένιωσα έναν πόνο, τρόμαξα και το είπα...

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Buongiorno» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που τον ταρακούνησε.

«Grand Hotel»: Ο Χατζημήτρος ελέγχει πια τη ζωή όλων

Το «Grand Hotel» άνοιξε χθες ξανά τις πόρτες του για το κοινό και απόψε στις 21:00 έρχεται η συγκλονιστική συνέχεια.

«Δεν ήταν δυνατόν να κάνω καριέρα στην Αμερική, είχα παθολογική εξάρτηση με...

Υπήρξε μεγάλος ζεν πρεμιέ και συνεχίζει να είναι ωραίος άντρας και με το ταλέντο του σίγουρα θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό αλλά δεν θα το έκανε λόγω της μαμάς του.

«Άγιος έρωτας»: Η συγκλονιστική σκηνή της πρεμιέρας που θα σας καθηλώσει

Με μια συγκλονιστική σκηνή ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Άγιος έρωτας» που αναμένεται να καθηλώσει το κοινό!

Τρώγλη! Εικόνες πλήρους εγκατάλειψης στο Ορφανοτροφείο θηλέων στη Ρόδο

Μέσα σε ακαθαρσίες και διαλυμένα δωμάτια τα 16 κορίτσια του κρατικού ιδρύματος

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο από το Ορφανοτροφείο Θηλέων στη Ρόδο, οι οποίες δείχνουν με τον πιο ανάγλυφο τρόπο τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των κοριτσιών που φιλοξενούνται στο ίδρυμα.

Οι εικόνες ντροπής που καταγράφηκαν πριν από λίγες ημέρες δείχνουν εγκαταλελειμμένο το κτίριο του ορφανοτροφείου, που θυμίζει… τρώγλη και σίγουρα όχι χώρο φιλοξενίας ορφανών κοριτσιών.

Οπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, υπνοδωμάτια είναι γεμάτα σκουπίδια και ρούχα σκορπισμένα, δείχνοντας πως δεν έχουν καθαριστεί εδώ και πολλές ημέρες, με τις φιλοξενούμενες εγκαταλελειμμένες στην τύχη τους.

Οι τοίχοι σε δωμάτιο είναι βρόμικοι και φθαρμένοι εδώ και πάρα πολλούς μήνες, όπως μπορεί να διακρίνει κανείς. Οι τουαλέτες είναι γεμάτες ακαθαρσίες, καθώς κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί να μαζέψει τα χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας που… ξεχειλίζουν στους κάδους απορριμμάτων, επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχει περάσει συνεργείο καθαρισμού εδώ και πολλές ημέρες. Στο μπάνιο λείπουν ντουζιέρες αλλά ακόμα και βρύσες από νιπτήρες.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο τοπικό site skyrodos.gr και μέχρι χθες δεν υπήρξε κάποια αντίδραση από τους υπευθύνους του κρατικού ιδρύματος στο οποίο φιλοξενούνται 16 κορίτσια.

Πρόκειται για το τέως Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου – Ορφανοτροφείο Ρόδου, το οποίο λειτουργεί ως Ορφανοτροφείο Ρόδου εδώ και 80 χρόνια.

Η δομή υπάγεται στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΚΚΠΠΝΑ) και στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας της Σοφίας Ζαχαράκη.
Αν και οι εικόνες ντροπής από το ίδρυμα έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες δύο ημέρες, ούτε η διοίκηση του φορέα ούτε η καθ’ ύλην αρμόδια υπουργός ενδιαφέρθηκαν για να εξετάσουν την κατάσταση στο ορφανοτροφείο.

Ας σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην επικαιρότητα το Ορφανοτροφείο Θηλέων Ρόδου για αδιαφορία των υπευθύνων του φορέα. Τον Αύγουστο του 2017 είχε απασχολήσει και πάλι την κοινή γνώμη, όταν εισήλθε παράνομα άτομο στο κτίριο όπου μένουν οι ανήλικες κοπέλες, κάτω από τη μύτη του προσωπικού του ιδρύματος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες στον γιο του Ανδρέα Λοβέρδου

Τον... μάτιασαν τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς λίγα 24ωρα μετά τη... συστράτευσή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνελήφθη

Κυβερνητικός έκανε… Ψυχικό σε λιώμα τηλεστάρ

Τηλεαστέρας, «κριτής» των πάντων, συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής...

Πρόωρο «ψαλίδι» στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου;

Φυλλορροεί η Τατιάνα Στεφανίδου! Σε δύσκολα μονοπάτια μπαίνει η Τατιάνα...

Μοναχική «γοργόνα» η Δήμητρα Παπανδρέου – Φωτογραφίες από την παραλία

Οι εποχές αλλάζουν, άνθρωποι φεύγουν, ακίνητα αλλάζουν χέρια και...

Συγκινημένη η Αγάπη Πολίτη στον γάμο του γιου της, Παύλου Βαρδινογιάννη

Φανερά συγκινημένη ήταν η Αγάπη Πολίτη στον γάμο του γιου της, Παύλου Βαρδινογιάννη με την Κατερίνα Μπιρμπίλη.

Τα παθιασμένα φιλιά 52χρονου ηθοποιού στη μέση του δρόμου με τη σύντροφό του

Ο γνωστός ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένος και δεν το κρύβει.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη – Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης περνάει δύσκολες ώρες καθώς έχασε