Σε εφιάλτη εξελίχθηκε για μια 39χρονη γυναίκα η τριπλή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σε ιδιωτική κλινική στη Ρόδο για μείωση υπερβολικού στήθους, κοιλιοπλαστική λιποαναρρόφηση και ανόρθωση μηρών, καθώς κινδύνευσε η ζωή της από σηψαιμία και για τον λόγο αυτόν κατέθεσε αγωγή σε βάρος του πλαστικού χειρουργού που τη διαβεβαίωνε πως όλα πήγαν καλά.
Η περιπέτεια της γυναίκας άρχισε τον Μάρτιο του 2011 όταν επισκέφθηκε τον πλαστικό χειρουργό για να υποβληθεί σε επέμβαση μείωσης του στήθους της. Ο εναγόμενος της πρότεινε να υποβληθεί ταυτόχρονα σε τριπλή επέμβαση μείωσης του στήθους, κοιλιοπλαστική λιποαναρρόφηση και ανόρθωση μηρών, διαβεβαιώνοντάς τη ότι θα μπορούσε να γίνει με απόλυτη ασφάλεια.
Στις 15/4/2011 η γυναίκα υποβλήθηκε σε μαστοπηξία, κοιλιοπλαστική λιποαναρρόφηση και ανόρθωση μηρών σε ιδιωτική κλινική.Την επόμενη ημέρα από την επέμβαση υπέστη λιποθυμικά επεισόδια και απώλεια επαφής με το περιβάλλον, ενώ τη μεθεπόμενη ημέρα, στις 17/4/2011, κατόπιν εργαστηριακών εξετάσεων διαπιστώθηκε πως είχε χαμηλό αιματοκρίτη (32,30) και αυξημένο αριθμό λευκών αιμοσφαιρίων, που αποτελούσε ένδειξη φλεγμονής.
Ομως, ο θεράπων ιατρός τής χορήγησε εξιτήριο και φαρμακευτική αγωγή με ένα ήπιο αντιβιοτικό, ενώ θα έπρεπε να παραμείνει στην κλινική και να λάβει ισχυρή αντιβίωση, όπως υποστηρίζει στην αγωγή της. Κατά την παραμονή στο σπίτι της παρουσίασε πυρετό, αδυναμία, ερυθρότητα στην κοιλιακή χώρα και στους μηρούς, γιατί είχαν κοπεί τα χειρουργικά ράμματα στις μηροβουβωνικές πτυχές. Ο πλαστικός χειρουργός συνέχισε να την καθησυχάζει, αλλά η γυναίκα εισήχθη στην ίδια κλινική στις 22/4/2011 με δική της πρωτοβουλία, με αφόρητους πόνους λόγω των χειρουργικών τομών που έβγαζαν πύον.
Οταν συνειδητοποίησε ότι χειροτέρευε η υγεία της, αποφάσισε να εισαχθεί την ίδια ημέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου με διάγνωση νευρωτική φλεγμονή μαλακών μορίων επί κοιλιοπλαστικής αποκατάστασης μαστών άμφω και πλαστικής ανόρθωσης μηρών. Οι γιατροί του δημόσιου νοσοκομείου διέγνωσαν ότι κινδύνευε η ζωή της από σηψαιμία και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».
Στις 26/4/2011 υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του ελλείμματος του κοιλιακού τοιχώματος με δερματικά μοσχεύματα που ελήφθησαν από τον αριστερό μηρό της και παράλληλα της χορηγήθηκε ισχυρή αντιβίωση για να αντιμετωπιστούν η σηψαιμία και οι αποικίες μικροβίων που υπήρχαν στα τραύματα. Στις 11/5/2011 υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση του ελλείμματος του κοιλιακού τοιχώματος. Η ταλαιπωρία της σωματικά και ψυχικά συνεχίστηκε για μήνες εξαιτίας της τριπλής επέμβασης, υποστηρίζοντας ότι υπέστη σημαντική περιουσιακή ζημία και ηθική βλάβη και για τον λόγο αυτόν προσέφυγε στη Δικαιοσύνη διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 201.785,07 ευρώ από τον πλαστικό χειρουργό, την ιδιωτική κλινική όπου έγινε η επέμβαση και δύο ασφαλιστικές εταιρίες.
Ομως το δικαστήριο δεν εξέδωσε απόφαση επί σειρά ετών, καθώς παραιτήθηκαν διαδοχικά οι πραγματογνώμονες γιατροί που είχαν διοριστεί να αποφανθούν αν η τριπλή χειρουργική επέμβαση εκτελέστηκε με βάση τους αναγνωρισμένους κανόνες της ιατρικής επιστήμης και, αν όχι, ποιοι κανόνες δεν τηρήθηκαν. Λόγω της κωλυσιεργίας στην έκδοση της απόφασης η παθούσα προσέφυγε πλέον ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου με αίτηση – κλήση για την επαναφορά αγωγής που έχει ασκήσει.