Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025

Δώρο των Καταριανών στον Τραμπ ένα ιπτάμενο παλάτι

Χώροι που παραπέμπουν σε σουίτες ξενοδοχείων, ξύλινες επενδύσεις, δερμάτινα...

Ο Άρης Μουγκοπέτρος τρεις εβδομάδες μετά το «μπαμ» από την κροτίδα

Ανατριχίλα προκαλεί με τις περιγραφές του ο Αρης Μουγκοπέτρος,...

Μαρίνα Βλαχάκη: «Η ιστορία μου απαξιώνεται από τα παιδιά του Στράτου Διονυσίου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε η Μαρίνα Βλαχάκη....

Eurovision 2025: Η Klavdia περπάτησε στο μεγαλύτερο χαλί στην ιστορία του θεσμού

Αντίστροφη μέτρηση για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision! Το......

Άσκηση αρπαγής μωρού από το Νοσοκομείο Λευκάδας

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε άσκηση για την αρπαγή μωρού από το Νοσοκομείο Λευκάδας, με αποτέλεσμα τα βίντεο να γίνουν viral στα social media και τους «πρωταγωνιστές» να συναγωνίζονται σε θεατρινισμό για να γίνουν πειστικοί.

Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης, ο πατέρας μωρού το άρπαξε από τη σύζυγό του και έφυγε τρέχοντας από τη Μαιευτική Κλινική. Στο βίντεο καταγράφεται ένας άνδρας να τρέχει έχοντας στα χέρια του μια κούκλα και την ίδια ώρα νοσηλεύτριες σε κατάσταση πανικού φώναζαν «το μωρό, το μωρό». Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η προϊσταμένη της κλινικής ενεργοποιεί τον λεγόμενο «ροζ κωδικό» τηλεφωνικά. Βέβαια, είναι άγνωστο αν το τηλέφωνο θα λειτουργούσε ή δεν ήταν κατειλημμένο, αν δεν επρόκειτο για άσκηση, αλλά ήταν πραγματικές οι συνθήκες… Τηλεφωνικά κάλεσε και τους άνδρες ασφαλείας να κλείσουν τις πύλες του νοσοκομείου.

Πάντως, σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης, μέσω βομβητή κάλεσε τον υπεύθυνο ασφαλείας, τη διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας, τον διοικητή και την κοινωνική λειτουργό. Στο ίδιο βίντεο καταγράφονται οι αστυνομικοί να φτάνουν στο σημείο της απαγωγής με χαρακτηριστική… χαλαρότητα και μόνο μόλις η μητέρα του παιδιού τούς ενημέρωσε ότι της άρπαξαν το μωρό, τότε κάνουν ότι τρέχουν να το προλάβουν… Οι αστυνομικοί φέρεται ότι κατάφεραν να εντοπίσουν τον πατέρα με το μωρό και να του περάσουν χειροπέδες. Το σενάριο της άσκησης υλοποιήθηκε, καθώς ανάλογο περιστατικό έχει σημειωθεί σε νοσοκομείο.

Στο Νοσοκομείο Λευκάδας διοργανώθηκε και δεύτερη άσκηση, η οποία αφορούσε το σενάριο να έχει ξεσπάσει φωτιά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και έφτασαν μέσα σε μόλις τέσσερα λεπτά τρία οχήματα με πέντε πυροσβέστες που απεγκλώβισαν δύο ασθενείς, εκ των οποίων ο ένας άτομο με αναπηρία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τη Δευτέρα πήγε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε. Τι συνέβη στον σπουδαίο ηθοποιό;

Παπαδάκης σε νέες… περιπέτειες

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να κουνάει οσονούπω το μαντίλι...

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...
spot_img