Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025

Τζώνη Καλημέρης – Ελπίδα Ιακωβίδου: Ο γάμος στις 17 Ιουλίου – Η...

Ο Τζώνη Καλημέρης και η Ελπίδα Ιακωβίδου παντρεύονται τον...

«Ο τιμωρός»: Ο Μάρκος αποκαλύπτει την ταυτότητά του στην Έλλη!

Ο Λεωνίδας κεραυνοβολείται όταν μαθαίνει ότι η Εβίτα είναι...

Δανάη Επιθυμιάδη: Θυμάστε σε ποια σειρά έπαιζε 12 χρόνια πριν τον «Τιμωρό»;

Η Δανάη Επιθυμιάδη κέρδισε τις εντυπώσεις με το ρόλο...

Κωνσταντίνος Ασπιώτης: «Η τηλεόραση συμπεριφέρεται ελεεινά στο κοινό και στους ανθρώπους της»

Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε την απέχθειά...

Βουτιά θανάτου από τον 7ο όροφο ξενοδοχείου για την 65χρονη που διατηρούσε σχέση με τον Γιάννη Βλαστάρη

Στο κενό σύντροφος στελέχους του Μαξίμου

«Μούδιασμα» στην κοινή γνώμη προκάλεσε η είδηση ότι η σύντροφος κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους έκανε χθες το μεσημέρι «βουτιά» στο κενό, από τον 7ο όροφο, με συνέπεια να υποκύψει λίγο αργότερα στα βαρύτατα τραύματά της. Πρόκειται για τη γυναίκα με την οποία διατηρούσε σοβαρή σχέση τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Βλαστάρης, δημοσιογράφος και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Γιάννης Βλαστάρης

Οπως έγινε γνωστό, η 65χρονη έκανε «βουτιά» θανάτου από το μπαλκόνι ξενοδοχείου επί της οδού Μιχαλακοπούλου λίγο πριν από τις 2.00 το μεσημέρι, την ώρα που ο λογογράφος του πρωθυπουργού βρισκόταν μαζί με βουλευτές στο Μέγαρο Μαξίμου. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», με γιατρούς και νοσηλευτές να δίνουν τεράστια μάχη για να την κρατήσουν ζωντανή. Η κατάστασή της είχε χαρακτηριστεί από την αρχή κρίσιμη, αφού, παρά το γεγονός ότι την πτώση της είχε ανακόψει ένα δέντρο, είχε τραυματιστεί σε ολόκληρο το σώμα. Τελικά, λίγη ώρα αργότερα, η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στον θρήνο τους δικούς της ανθρώπους.

Εκτοτε από τις Αρχές άρχισε έρευνα, με σκοπό να διακριβωθούν τα αίτια του φρικτού δυστυχήματος, με τους έμπειρους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση να αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένου κι εκείνου της αυτοκτονίας. Στο πλαίσιο αυτό, λαμβάνουν μαρτυρίες από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός της προκειμένου να διαπιστώσουν αν την απασχολούσε κάτι, ενώ συγκεντρώνουν και στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι της σοκαριστικής ιστορίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές, η 65χρονη έδινε τον δικό της σιωπηρό αγώνα με βαριά κατάθλιψη, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρούσε. Μάλιστα, το ζευγάρι έμενε τις τελευταίες δέκα ημέρες στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, με σκοπό να είναι κοντά στο θεραπευτήριο. Σε κάθε περίπτωση, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού θεωρείται από τις Αρχές πρόσωπο-κλειδί, καθώς με τη μαρτυρία του θα ρίξει φως στην υπόθεση-θρίλερ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τη Δευτέρα πήγε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε. Τι συνέβη στον σπουδαίο ηθοποιό;

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε αναπηρικό αμαξίδιο στα γενέθλια του Μεταξόπουλου

Από το πάρτι γενεθλίων του σπουδαίου χορογράφου, δεν θα...
spot_img